Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://rapidshare.de/files/37374779/hun.zip
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
én aszittem külön megnyeri a fele összeget
Avanti Crociati!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
hogy ne legyen anynira off , elsõb bajnokimat 1-0ra nyertem
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Legalábbis nekem így sikerült
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Mentsétek el elõtte
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
én nem szeretem ezeket a gémdarálásokat, lassan de biztosan...
Avanti Crociati!
cardenast hoztam el így gém elején. Aztán mievl jobb-és-baloldalt 17 meg 19 éves plejáim vannak + chivu sérült így mexes az épkézláb védõm. Beszereztem Digardot(20) , Gareth Balet(17) , meg Vanden Borret , hogy legyen valaki védelembe ... Saját nevelésû Okaka van Totti mellett , csatárt nem sikerült szereznem szóval 1 hónap múlva jön vucinic meg 2 hónap múlva Montella
Voronin-ingyé
Downing-11milka
Makelele-250k
szuperkupa

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
meglássuk
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Heló szia remélem hogy vagy
I’m Forever Blowing Bubbles...
I’m Forever Blowing Bubbles...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
legjobbak a kozepcsapatok😄
Nekem is ez van
De olyan 4. helyre várható csapattal azér jó lenni😄
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Én se...
Nemtom mér de valahogy nem...
Hány mp-vel küldted elõttem?? 😄DDDDDD
ott az elsõ fülben van 4 hosszú sor , hogy honnna veszi aza datokat... mind kitörlöd és a pipát kiveszed !