Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siederhird
Sikerül megcsinálnom a DCTK Face Packot. Akit érdekel innen letöltheti:
http://rapidshare.de/files/37374779/hun.zip

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Forza Italia
van magyarosítás a 2007-hez

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Srácok nektek sikerült a fmhungaryn lévõ facepackot és egyéb kiegészítõket berakni a játékba, mert nekem sehogy se jön össze.
Fyrex
mióta abból kapja a telefonáló? v új rendszer van?

én aszittem külön megnyeri a fele összeget

Avanti Crociati!

Mor3llo
ne legyetek irigyek...ha megnézitek, van 100millió...ebbõl 50-ket kap a betelefonáló...a maradék 50-bõl meg levonnak ilyen adót, olyat...és máris 'csak' 30 körül visz haza...azért szép 😉 örüljekek inkább h 4 millióért igazoltok a játékban 😄😄😄:A:SD:AS sry az offért, de ezt meg kellett osztanom 😮

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
nemhogy sport1-en uefát néznétek😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

fsgh
ja bazzeg!!19 éves mennyen a picsbe😄DDDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

😄DD nem mondanám magaam koczkának... kajoltam fürödtem , benyomtam TVt , flehoztam Fmet és kész 😛

Fyrex
grac

ki néz ilyenkor áll az alkut vaze? te nemis vagy igazi vazecsávó vaze

Avanti Crociati!

kecc gyerek megnyerte 100M-t áll az alkuba 😄D bocs fyrex

hogy ne legyen anynira off , elsõb bajnokimat 1-0ra nyertem

soma22
kössze a segitséget!!!

Mor3llo
Énis a komotósság híve vagyok.Ha kell, és nem megy a játék, akár hetenként változtatom az edzéstaktikát.A játékosok fejében is soxor rendet tettem, igaz, néha a káromra, mert már úgy állt, h minden képpen el akart menni a klubbtól miattam.Megtartottam vhogy év végéig azért, és úgy döntött, inkább marad, mert végülis szereti a klubbot...2 év múlva meg már a 'Kedvelt személyek' között már az én nevem is befigyelt 😄 tehát én nem kapkodok, nem pörgetek, csak h minél hamarabb végezzek az évvel.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

miki36
Igen
Legalábbis nekem így sikerült

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
tehát beállitom, elmentme és utána jo lesz?

miki36
Nekem is ugyanez...
Mentsétek el elõtte

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
és sikerült megoldani valahogy?

AdaKiller
nekem a csúszkák álltak vissza...

Steam Nick: adakiller

Mor3llo
törölt hozzászólás

soma22
valaki találkozott már azzal a problémával hogy beteszi az edzéseit(kaous, támado, kp, védõ) elrendezgeti a játékosokat, és amikor a továbbra nyom a következõ körben minden visszaállitva az eredetire???ez elég idegesitõ számomra...

siederhird
Grat!

én az elején leszedtem az elsõk közt , és 3 nap múlva játszok fioval elsõ bajnokit 😊

Fyrex
grac jók vagytok

én nem szeretem ezeket a gémdarálásokat, lassan de biztosan...

Avanti Crociati!

nice... mondjuk 2/2 befigyel megint 😄😄S:AD:AS😄:A.

na hát én is vásárolgattam

cardenast hoztam el így gém elején. Aztán mievl jobb-és-baloldalt 17 meg 19 éves plejáim vannak + chivu sérült így mexes az épkézláb védõm. Beszereztem Digardot(20) , Gareth Balet(17) , meg Vanden Borret , hogy legyen valaki védelembe ... Saját nevelésû Okaka van Totti mellett , csatárt nem sikerült szereznem szóval 1 hónap múlva jön vucinic meg 2 hónap múlva Montella

Ars3nal
elsõ meccsem😊 jó dolgokat lehet mûvelni meccs elején meg közben😛

báttyó02
érkeztek most nyáron:

Voronin-ingyé
Downing-11milka
Makelele-250k

szuperkupa

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

miki36
VAN

soma22
na végre sikerült a döntés és elinditottam egy uj gamet immár az újjal. sokáig mu-val akartam kezdeni, de már a demoban sem tetszett a nagycsapatos feeling, gy aztán maradt a jol bevált cordoba😊))
meglássuk

nb II van benne?

Hegeace
sose szerettem kiscsapattal kezdeni... max. középcsapat. 1szer felvittem a Betis-t 2005-ben, a Loki-t a 2006-ban...

Heló szia remélem hogy vagy

én az mtk-val kezdtem eggyet nem igazolok senkit csak kéne egy jó taktika 😄 mert azt még nem találtam meg😄

Pisti1026
Jól teszed ez az igazi FM amikor kisebb csapatal kedezs!!! Grat!

I’m Forever Blowing Bubbles...

én is a kiscsapatokat szeretem sztárcsapattá csinni😉 lásd : Rayo Vallecano😛

Pisti1026
Én se kedvencemmel nyomom, pedig a West Ham se nagy csapat, de én szeretek az angol bajnogság alsóbb légióiból nagy csapatot csinálni, tehát a Nottinghammel vagy, nagy múltja vab és nagy stadionja így jó vele lenji, de majd kezdek eggyet a West Hammel is😄DDD

I’m Forever Blowing Bubbles...

miki36
Én meg csak barátságosat jáccccccok a Schalkével edzést csinálok hogy nézzen vhpgy ki a csapat...

Ars3nal
en most tolom elso evem elso bajnokijat😄

LasDen
azta rohatt.......ti aztán daráljátok a meccseket......néhányan már a 2. évet kezdik én meg még éppen hogy elkezdtem......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ars3nal
hat Bilbaoval orulnek nagyon 4. helynek, igaz 2006ba megnyertem elso evben bajnoksagot, de itt gyengebb a csapat sztem:c

legjobbak a kozepcsapatok😄

Mor3llo
Engem nem érdekel h ki mit mondd rólam, tudom h én élek halok a Bayernért, már 8 éves korom óta.Ezért elõször Velük leszek, egy kis ideig.Aztán váltok Lyon-ra.Mivel Õket is rendkívül megkedveltem!A Lyonnal fogom évekig vinni, ott azért bátran belenyúlok a csapataba.A Bayernben ezt nem nagyon teszem meg, mert a szívem szakadna ha el kellene adnom mondjuk egy Lahm-ot,Harg-ot, vagy Makaay-t....

miki36
Aha...
Nekem is ez van
De olyan 4. helyre várható csapattal azér jó lenni😄

siederhird
Hy all és Grat all! Végre nekem is megvan a Game bevallom irigykedve néztelek titeket😄! Nah kezdtem is 1 új játékot a DVTK-val, csak túl sivár képek nélkül úgy hogy csinálok 1 DVTk face packot.

Ars3nal
nem szeretek annyira nagycsapattal meg azert is nem akarom kicserelni a fel jatekoskeretet utana meg hallgatni hogy fu te nemis vagy fan meg fu te csalo kocsogozes az indexen:c

miki36
Hallottam h te se a kedvenc csapatoddal kezdtél a 07-be...
Én se...
Nemtom mér de valahogy nem...

Ars3nal
passz😄DDD

miki36
Ja 😄
Hány mp-vel küldted elõttem?? 😄DDDDDD

még soha nem próbálam a manager milyen jobb mint a TCM volt?van benne carier mod?mennyi szezon van benne?

megnyitottam FMSCOUTOT . Aztán file/options
ott az elsõ fülben van 4 hosszú sor , hogy honnna veszi aza datokat... mind kitörlöd és a pipát kiveszed !

Gondolom kereshetsz másik csapatot. 😄

Ars3nal
biztos azthitte hogy akár megye 3ba is lehet menni😄

miki36
KIRÚGNAK A FRACBA