Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki próbálta igy??
hát nincs annyi eszed magadtól , hogy válassz egy csapatot?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
kb 10percig birtam...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
leigazoltam Lassane Diarra-t a Chelsea-bõl 5m€-ért
Petri Pasanen-t a Werder-bõl szintén 5m€-ért
és Halmosit 700k€-ért (nem volt már pénzem, õ viszont tûrhetõ ár/érték arányú cserejátékosnak)
hajrá mindenkinek a kezdéshez! 😉
Forza Napoli 😊 Tolom kemenyen, Olasz Kupában Róma-Napoli 1:1 (0-1) Totti a 85'-ben mentette meg a becsületüket 😊))
GanXstaZolee#2709
Õnekik hogy-hogy nem lép ki nekünk meg igen?
Valami megoldásnak lennie kell!
Segitsetek!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Na, eddig jutottam ma, keddig nem leszek játékközelben. Új igazolásaim között van: Simek Peti, Farkas Balázs, Lisztes Krisztián, két Saliga, Máté Péter, Vanczák vissza kölcsönbõl, Issa Diop(Fmszkút... :$).
Swansea City
(Feljutás cél...)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Hajrá kiscsapattal játszók!!!
(Nottingham & Rayo GO!)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Szinte csak 20 év alattikat játszattam, de behoztam 10 percre Halilt hátha gólt lõ és megy egy picit a morale...
Egy hülye barátságos meccsen 1-1 lett a végeredmény, és a 95. percben lerúgják Halil Altintopot 6 hónapra...<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
idegenben pompey-val
kemények!!!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
I’m Forever Blowing Bubbles...
kiscsapattal vagyok és a nagyok pl ingyen ajánlgatják fel nekem a játékosaikat, és mind el is jön, persze nem rosszak ebbe az osztályba. ilye fmben nem volt jellemzõ
elsõ évben kajak gyors, aztán most visszaesett a sebesség fm2006 szintjére...
Steam Nick: adakiller
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!