Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem úgy müködik hogy csak a magyarositást tettem fel a meccseken német a lang.db se cseréltem ki és igy nem lép ki és magyar valamennyire!
Valaki próbálta igy??
McFrost
már megint kezded?
hát nincs annyi eszed magadtól , hogy válassz egy csapatot?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kössz!!!!!

siederhird
Sok sikert!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

na kezdtem eggyet a spanyol getafevel egy kis csapattal😄

siederhird
Hy Reggelt all!

akkor mondj valamilyen csapatot és akkor azzal kezdek de én még nem vagyok profi úgy mond😄

báttyó02
cslzivel énis kezdtem egyet,de nem sok értelnét láttam 😄
kb 10percig birtam...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

McFrost
ha egyszer kilép és másodszor is , akkor mindig ki fog , újat kell kezdeni , magyarítás nélkül , ugyanis vannak olyan dolgok , amik a tavalyiban nem voltak ,tehát ahhoz eleve nem jó a magyarosítás és ez lehet a probléma...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

én most kezdtem a chelsevel majd rakok képet ha lessz valami nagyobb eredményem

zorrobomber
elkezdtem a juvéval, képet egyelõre nem tolok, bari meccsekrõl még nincs sok értelme

leigazoltam Lassane Diarra-t a Chelsea-bõl 5m€-ért
Petri Pasanen-t a Werder-bõl szintén 5m€-ért
és Halmosit 700k€-ért (nem volt már pénzem, õ viszont tûrhetõ ár/érték arányú cserejátékosnak)

hajrá mindenkinek a kezdéshez! 😉

GanXstaZoleeWrk
'reggelt

Forza Napoli 😊 Tolom kemenyen, Olasz Kupában Róma-Napoli 1:1 (0-1) Totti a 85'-ben mentette meg a becsületüket 😊))

GanXstaZolee#2709

Ténleg nem tud senki a kilépés problémára megoldást mert ahogy látom sokan játszanak a gammel magyarositással és nekik nem lép ki.
Õnekik hogy-hogy nem lép ki nekünk meg igen?
Valami megoldásnak lennie kell!
Segitsetek!
soma22
nem

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Na ez szép volt😊 spanyol kupa😊hmm😊 eddig ez a rekordom tétmeccsen😛

magyarositottál??

soma22
ilyet még nem b..sztam...eljött az elsõ bajnoki meccs és akkor lép ki a game...ugy érzem jol jönne egy patch...

Na, eddig jutottam ma, keddig nem leszek játékközelben. Új igazolásaim között van: Simek Peti, Farkas Balázs, Lisztes Krisztián, két Saliga, Máté Péter, Vanczák vissza kölcsönbõl, Issa Diop(Fmszkút... :$).

Úgy látom az nb1-be feljutó csapatokat rendre felvásárolja ez-az... Remélem ha jól nyomom a lilákkal tovább, akkor ad egy kis kesst Abramovics. 😄

miki36
Angol 3. osztály
Swansea City
(Feljutás cél...)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
jaja😄kész kin volt a demoban a muval tolni😄

de a Cordobat se hagyd ki😛 vannak itt elvetemült kiscsapatosok😉

😊 ugy bizony😊

miki36
Belevágok még egy angol 2. osztályba is...
Hajrá kiscsapattal játszók!!!
(Nottingham & Rayo GO!)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
Ja egy legalsóbb osztályú csapattal...
Szinte csak 20 év alattikat játszattam, de behoztam 10 percre Halilt hátha gólt lõ és megy egy picit a morale...

:S pfff....biztos vmi faluval játszottál....

miki36
Na ez már idegesítõ...
Egy hülye barátságos meccsen 1-1 lett a végeredmény, és a 95. percben lerúgják Halil Altintopot 6 hónapra...<#falbav><#falbav><#falbav><#guluszem1><#boxer><#violent><#falbav><#wilting>

Mor3llo
hna mentem, további jó gémet, jó8 ól!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
ha tudnánk megmondanánk. futtass le egy memtesztet, ha az hibátlan akkor a játék eredetére fogom szvsz

valaki valami megoldást erre a kilépés témával kapcsolatban?

asfa
köf!
idegenben pompey-val
kemények!!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Hegeace
grat! hol xeltél?

Heló szia remélem hogy vagy

mostmár egy mecset tudok játszani mert kilép valami megoldás?

asfa

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

és az állandó automatikus kilépésre nincs megoldás?

soma22
az idei erõsítés(nem röhögni, nekem mindig bejött...)

Mor3llo
kísérletezz...maradj csak 1 csapatnál...és bízz a vezetõségben, h idõ elõtt nem rúgnak ki...😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

valaki mondjon már valami jól bevált taktikát mert eddig akárkivel kezdek mindig a kiesõ helyen vagyok😄

nekem is ez van és nem tudom mi lehet a baja:S

Pisti1026
A faszom kivan Novemeber végéig tök simán ment a játék aztán állandóan kilép javíthatatlan hiba mitt, a faszom kivan, pedig magyarosításom sincs!!<#boxer><#boxer><#boxer><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#merges3><#boxer><#falbav>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

nekem is küldözgettek Rayoba😊 2tétmeccs-1gy-1d 3-0 ga.

nálam azért befigyel SLF effektus. 13 meccse nem kaptam gólt ... Most Inter ellen idegenben 93, percig partiban vagyok , aztán julio cruz a semmibõl berámol egyet ... Julio Cesar meg 9es osztályzat... utáloma juliokat

soma22
basszus ez rohadt jo:
kiscsapattal vagyok és a nagyok pl ingyen ajánlgatják fel nekem a játékosaikat, és mind el is jön, persze nem rosszak ebbe az osztályba. ilye fmben nem volt jellemzõ

Mor3llo
De rohadt sok a sérültem..ráadásul alapemberek...Lahm,Salihamidzic,Deisler,Ismael...és most Karimi is lesérült..így szinte nincs is jobb oldali középpályásom pillanatnyilag..lehetne Scholl, de Õ már elég öreg 1 meccs végigfutásához😞

AdaKiller
nálatok is belassul az elsõ év után?

elsõ évben kajak gyors, aztán most visszaesett a sebesség fm2006 szintjére...

Steam Nick: adakiller

Milyen jó, hogy 1 meccsen öt játékosom lesérül... :-S

siederhird
Bocsi DVTK face pack

fsgh
nem...ez benne a becsapás elviszi a játékos nyereméNYÉNEK felét vagyis ha nyersz 10millát abból 5 a tiéd 5 a telefonáloé...vagyis most nyert50millát kb...-10,15 milla az adó miatt de ebbõl is tud már venni házat meg kocsit és meg is alapozta a jövõjét^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
eddig is abból kapta ... ezért emelték 100millióra a fõnyereményt...mert ha 50et nyert a manus, akkor hazavitt kb 17-18-at...

Ars3nal
na leptem tovabbi jo estet