Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mint látod ide is kéne új és erre sem volt még idõm, nem hogy más oldaléra, ugyhogy csalódást kell okozzak
VISZONT! Rengeteg remek grafikus van itt az SGn, sokkal jobbak mint én, ajánlom nézz szét az evvel kapcsolatos témáknál!
az üzenetedet törölnöm kell és átírnom az offtopikba mert nem a témához kapcsolódik és reklám
sok sikert az oldalhol!
Avanti Crociati!
ha vitatott eset van, akkor kérik ki a sporirol a véleményed, és ha csunyát mondasz rá el is tilthatnak, nekem már 1x bejott, 1 meccsen nem ülhettem utánna a kispadon <#mf1>#mf1>
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tolok kicsit Bilbaot😛
Köszi
Wij zijn Ajax, de beste!
Inkább olasz másodosztály, Genoa...
Az a baj hogy nincs balhátvéd, de a juventusból Birrindellit, és az Interbõl Cocót lehet hogy elhozom, legalább 1et.
RemX:
Tedd be oda ahova írják, de elõtte mindent törölj abból a mappából ahova teszed.
Benn a játékban Options-Preferences-Display&Sound fül baloldalt, és ott jobboldalon lesz hogy "Always Reload Skin on Confirm". Na azt a fület benyomod és elvileg így mûködnie kell...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hogy a fenébe kell berakni a mezeket? Nagyon szép mezeket látok a screenshotokon... de én bárhova rakom õket, illetve oda ahova kell a leírás szerint de nem látszik semmi.. 😞
HELP MEEEE please! 😄
Ja és grat a Cottbus ellen...
(Francia honban majd elvered a szájukat😄D)
Jól látom a játékvezetõ nevét?
Franciásan hangzik...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Jó8 all!<#integet2>#integet2>
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Mor3llo a fradi face packját majd az elsõ osztály face packja után csinálom majd meg. Mert akaropk 1 átfogó face packot az elsõ osztályhoz.(De a második osztályt begyszó hogy a fradival kezdem)
délután benéztam és láttam hogy mûködnek egyesek nagyban
jól legyen, új gém, sok kérdés
de mostmár elég lesz, tessék használni a megfelelõ topikot
és a felháborodások tényleg durvák, fõleg h csak a legritkább esetben intézek büntit, pedig többen érdemelnének..
Avanti Crociati!

I’m Forever Blowing Bubbles...
bari meccsekkel együtt volt 7meccsünk,abból 2döntetlen,a többit nyertük 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
én di biagio-t,egy nagyon jó brazil vk-t,dario silvát,meg aliou cissét hoztam el ingyen
a pénzem meg menedzser,edzõ,meg gyúróra ment el
amugy neked volt valami "nagyobb" igazolásod? 😊