Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oke, es mi a cim? Probaltam .hu-t, .com-ot, .co.uk-t.
Fyrex
üdv!

mint látod ide is kéne új és erre sem volt még idõm, nem hogy más oldaléra, ugyhogy csalódást kell okozzak

VISZONT! Rengeteg remek grafikus van itt az SGn, sokkal jobbak mint én, ajánlom nézz szét az evvel kapcsolatos témáknál!

az üzenetedet törölnöm kell és átírnom az offtopikba mert nem a témához kapcsolódik és reklám

sok sikert az oldalhol!

Avanti Crociati!

"Valaki árulja már el pls, hogy a játékvezetõt hol tudom "értékelni"?"

ha vitatott eset van, akkor kérik ki a sporirol a véleményed, és ha csunyát mondasz rá el is tilthatnak, nekem már 1x bejott, 1 meccsen nem ülhettem utánna a kispadon <#mf1>
soma22
ok, mihelyst megvan akár te magad is felteheted az fmfansite.extra.hu tárhelyre, csak szolj hogy tudjunk róla.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

gabber_saviola
még béta, de megkapod ha kész persze

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

soma22
el szabad kérni hogy feltehessem közkincsé?😊képek alapján a szinvonal maradt a régi😊

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ars3nal
elmegy kocsmába az ember azt ideb***tok 200 új üzit😄 most nincs türelmem elolvasni úgyhogy latatlanba krat aki megérdemliASD?:ASD?😄?SA😄

tolok kicsit Bilbaot😛

soma22
fmfansiteon fenn vannak lehet tölteni!

Mor3llo:
a Bundesliga logohattereket el tudnad kuldeni a cimemre? ([email protected])
Koszi
charlee
Valaki árulja már el pls, hogy a játékvezetõt hol tudom "értékelni"?

Köszi

Wij zijn Ajax, de beste!

soma22
ebbõl irtam ujabb cikket az utokornak, persze feltüntetve a forrást is, remélem nem baj.

soma22
ujabb cikket irtam fmfansiteon. akinek még mindig kilépeget akkor olvassa el lehet hogy hasznos lehet, egyébként mindenkinek ajánlom elolvasni, mert benne van a javitott fake.lnc file is(forrása fmhungary.hu)

RemX
Köszi!!!

Te melyik mezeket használod?

miki36
Uccsó pillanatban mégsem angol 3.osztályt választottam...
Inkább olasz másodosztály, Genoa...
Az a baj hogy nincs balhátvéd, de a juventusból Birrindellit, és az Interbõl Cocót lehet hogy elhozom, legalább 1et.
RemX:
Tedd be oda ahova írják, de elõtte mindent törölj abból a mappából ahova teszed.
Benn a játékban Options-Preferences-Display&Sound fül baloldalt, és ott jobboldalon lesz hogy "Always Reload Skin on Confirm". Na azt a fület benyomod és elvileg így mûködnie kell...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Mor3llo
megnéztem...svájci a játékvezetõ...köszike azért 😉 csak kicsit már elegem van h a Lúcio-t folyamatosan leindítják(pedig igazából erre nagyon kevés példát lehet mondani), és mintha gyûjtené a sárgalapokat(ez sem mondható el róla....)...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

RemX
Sziasztok srácok!!!

Hogy a fenébe kell berakni a mezeket? Nagyon szép mezeket látok a screenshotokon... de én bárhova rakom õket, illetve oda ahova kell a leírás szerint de nem látszik semmi.. 😞

HELP MEEEE please! 😄

miki36
Nembaj, lesz ez még jobb is...
Ja és grat a Cottbus ellen...
(Francia honban majd elvered a szájukat😄D)
Jól látom a játékvezetõ nevét?
Franciásan hangzik...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

siederhird
Nah én léptem. holnap sztem vagy 6-7 face packot megint megcsinálok!
Jó8 all!<#integet2>

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

siederhird
Mind a kettõ meglesz.(A türelem rózsát terem)

miki36
Ja PMFC nekem is kell...😄

én vvv-venloval nyomom (holland másodosztály), 2006ban is azzal játszottam, és egészen 2018ig vittem öket, 3 bl gyözelem, 6 bajnoki cim, stb...meg azelött még CM-ben én is mindig a nottinghammal nyomtam nagyon szerettem, lehet most is kezdek egyet vele 😊 most épp psv-vel kezdtem egyet, de lehet inkább átnyergelek még az elején megint a másodosztályba...
GTheo
Akkr már PMFC 😉

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

és ha lennél oylan rendes , egy szpari fészpekket is 😄

siederhird
Grat! Ha jól haladok sztem Hétfõn már töltheted is a Fradi face packját!

soma22
fradi fészpekk engem is érdekel😉

Mor3llo
óóó, nagyon megköszönném 😊

Mor3llo
törölt hozzászólás

siederhird
Hy és Grat all!
Mor3llo a fradi face packját majd az elsõ osztály face packja után csinálom majd meg. Mert akaropk 1 átfogó face packot az elsõ osztályhoz.(De a második osztályt begyszó hogy a fradival kezdem)

Mor3llo
változtattam a taktikán most rengeteg, megnézem a következõ meccsen mit alkotunk...

Mor3llo
törölt hozzászólás

Fyrex
csoki all

délután benéztam és láttam hogy mûködnek egyesek nagyban

jól legyen, új gém, sok kérdés

de mostmár elég lesz, tessék használni a megfelelõ topikot

és a felháborodások tényleg durvák, fõleg h csak a legritkább esetben intézek büntit, pedig többen érdemelnének..

Avanti Crociati!

Második évemben vagyok, vezetem a bajonkságot erre meg akarják venni a klubot a fejem fölül én meg repülök...hihetetlen <#nemtudom>

AdaKiller
lassan azért le kellene majd cserélni a bannert😊

Steam Nick: adakiller

az angol mezcsomagot honnan lehet letölteni?

Mor3llo
törölt hozzászólás

báttyó02
<#integet2>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Pisti1026
Na mára abbahagyom az FM-t, kezdõdik a bulizás idõszaka!!!! Császtok, és jó fm-ést!!!!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

báttyó02
jaja,eddig nagyon jól megy
bari meccsekkel együtt volt 7meccsünk,abból 2döntetlen,a többit nyertük 😊

Pisti1026
Az jó, akkor te is jó vagy gondolom!

báttyó02
értelek
én di biagio-t,egy nagyon jó brazil vk-t,dario silvát,meg aliou cissét hoztam el ingyen
a pénzem meg menedzser,edzõ,meg gyúróra ment el

Pisti1026
nem nagyon, a beépített scout negyon bejön nekem, kiszemelt nekem egy pár olcsó és viszonylag jó játékosokat, és nagyon bejönnek nekem, érdemes használni, most vagyok január végén!

Mor3llo
törölt hozzászólás

báttyó02
jaja 😊 tetszik nagyon...nagy csapattal annyira most nincs kedvem menni
amugy neked volt valami "nagyobb" igazolásod? 😊

Sysfox
Csoki, köszi. Sok sikert neked is! <#taps>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Pisti1026
Úgy látom neked is megy a game a Nottinghammel , csak úgy mint nekem!<#integet2><#integet2>

báttyó02

Hihetetlen bagázs. Feltört játékkal játszotok, egy tök más verzió magyarításával, és ha hiba van, akkor szidjátok a magyarítást. Nem kéne várni esetleg, amíg lesz direkt ehhez a verzióhoz?

asfa
Joao Moutinho aki jo meg liedson
meg van két csatár akik nem olyan jok és kölcsönben vannak
na majd jövök még addig jo játékot!!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress