Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Jah elnézést akkor..😊 "Gyerekmegazovodabanahidesejovoktobbet"😊

Born to win

Fyrex
nah ezzel jo8 mindenkinek

Avanti Crociati!

Fyrex
a fentieket sem tudjátok használni sokszor (akinek nem inge nem veszi magára) minek mégtöbb?

Avanti Crociati!

soma22
mert sajnos nem csak fmel foglalkozik.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
na megvolt elsõ bajnoki.vezettek 2-0ra de a vége 4-2 lett ide😊
saligáék itt is nagy vételek lehetnek kiscsapatoknál😊)))

Darkon
Szerintem az fmhungary igenyes oldal nem is ertem miert nincs fonn a linkajanloba?

Born to win

Keress majd meg MSN-en, a cimet lentebb irtam. Megyek dogleni, csao.
soma22
dumálunk róla majd amikor akarod.

Hat, igen, nem kimondottan az FM-hez, itt van a kutya elasva. Fifahungary volt, mostmar van Peshungary, Simshungary, meg nemtudommegmihungary. No a mennyiseg, csokken a szinvonal.
Van egy fizetos tarhelyem egy cegnel, es mivel most teljesen kihasznalatlan, oda mehetne ez-az. Egyelore csak elkepzeles szintjen, de inditanek egy csak es kizarolag FM-mel foglalkozo oldalt, de inkabb csak az oldal technikai reszet adnam, szerkesztonek masok kellenenek. Namindegy, majd gondolkodom rajta.
soma22
kracc!!

Fyrex
4 forduló után 3gy 0d 1v

vezetjük a bajnokságot

Avanti Crociati!

soma22
egyáltalán nem.õk mondhatni profin csinálják, de nem kimondottan fmhez.ez pedig csak az lenne.ennyi

persze elmondhatnád mi lenne a tárhely, mert nincs kizárva hogy érdekelne, nomeg a feltételek

Te tudod.
Es ez amolyan konkurencia akar lenni az FMHungary-nak?😊
Nah, akkor ismered az erzest😊
soma22
szeretnénk.én legalábbis mindenképpen, de egyenlõre ugy néz ki hogy van egy 200 megás az uw-n(elfér az oldal+jopár aproság) és van egy 1 gigás az extrán ugyanilyen néven csak tárhelynek, kimondottan a kiegeknek.mindez ingyen.

Darkon
Hat engem a Liverpool vert meg dontoben utoljara tizenegyesekkel na akkor majdnem falhozvagtam a laptopomat

Born to win

Rendben😊
Egyebkent komolyan akarjatok csinalni ezt az FMFansite-ot? Mert ha igen, akkor talan tudok adni tarhelyet.
BL-negyeddonto, idegenben megverem a Realt 0:6-ra (magam sem tudom hogy, bar 8-an fejeztek be a meccset), tovabbjutok, es egy szar Brema elut a tovabbjutastol. Barmit csinalhattam, kapura se lottek az urak. Valoszinuleg kompenzalt a draga.
soma22
én kérek elnézést, szerintem ha tudnak róla holnap kapsz róla választ, egyébként pedig hamarosan elkészül gabber olasz gigacsomagja, nemtudom mi lesz benne.

El vagy kicsit tevedve. Irtam, hogy jo a tavalyi is. Arra meg talan mar ne kelljen varni. Egyebkent meg nem toporzekoltam, hogy ide nekem azonnal egy Juve mezt, hanem csak szerenyen erdeklodtem, hogy tud-e valaki errol. (Megjegyzem EPL, Primera Division, Bundesliga, Serie A mezeket talaltam a 07-hez, ennyi erovel nem lehet, hogy van Juve mez is?.. De, szerintem lehet.)
Darkon
Hogyhogy csal? En nem vettem eszre. Bovebben?

Born to win

Darkon
Akarom mondani a Villareallal (Riquelme-vel mondjuk nem volt nehez😉

Born to win

soma22
de mért nem lehet akkor megérteni hogy várnod kell rá??

Akkor nem teszel fel😊 Az en igenyszintem kielegitesehez az is hozzatartozik, hogy normalis meze van a csapatomnak. Pont.
soma22
akkorsem teszek fel hozá 2006os cuccot.akkor mi értelme az uj gamenek?
nekem nem hiányzik belõle semmi.

Ugyanez a Lyonnal. Es tegyuk hozza, hogy a 06 csal. Meghozza pofatlan modon.
Darkon
Hoppa mar kijott a jatek most latom csak...ehh akkor most kezdhetek ujjat pedig mar igy 2017ben egesz szep sikereket ertem el a Valenciaval (6xos bajnok egyhuzamba) de az a k.va BL nem jott ossze😞 mind1 majd a 2007-el

Born to win

Nem erted. Van egy standard, amit a program elfogad. Ez pedig szigoruan csak a dimenzionalis meretekre vonatkozik, azaz ennyi erovel pucer csajokrol is berakhatnal kepeket logonak, a program elfogadna, felteve, ha egyezni fog az elvart merettel. Ugyanez a helyzet a mezekkel. Itt nem FIFA-ra, meg egyeb EA-fele programokra kell gondolni, amelyeknel barmely importalt kiegeszito kivalthatja a fagyast, mert az FM-ben mondhatni teljesen publikus az egesz grafikus resz. (Sot, mas is. Amig a program strukturaja koveti az evek alatt kialakult vonalat, addig kompatibilisek lesznek a kiegeszitok az ujabb verziokkal.) Nemhiaba lehet ehhez skint csinalni, es a FIFA-hoz nem (Najo, lehet, hogy megoldhato, de mindenkepp problemasabb)
Teszem hozza, nekem egyszer sem fagyott ki.
soma22
lehetett hiba még a törölt fake.lnc is, és csomo minden. ezenfelül ne felejtsük el hogy nem eredeti gamekrõl volt szo.
megmaradok annál hogy ha lesz kimondottan ehhez mezcsomag majd felrakom.

Ha a mez merete (marmint szelesseg-magassag) passzol a mostani mezmeretekhez, akkor nem lehet gond belole. A magyaritassal is csak azert volt gond, mert aki felrakta csak szimplan felulirta az uj, angol szovegeket, es ha olyan szituacio jott elo a jatekban, ami nem volt benne a 06-osban, akkor a program hiaba kereste az adatbazisban, nem talalta es - teljesen logikus modon - kilepett.
Mor3llo
hna jóccak, majd jövök holnap.További jó, sikeres játékot !

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
én tavalyi cuccokat nem tennék ebbe.

soma22
hagyjuk😄

charlee
A Média is így gondolja <#vigyor3>

Wij zijn Ajax, de beste!

Mor3llo
ááá bizti van vhol a neten mez hozzáá..olyan nincs h nincs 😛 v akko' van ? 😄:AS😄:AS😄AS

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nekem tavalyi is jo, nem erdekel, csak ne ez a csupasz valami legyen.
soma22
basszus mindenki odavan a mezekér stb...pár napja jelent meg a game, de máris ezeket követelitek?akkor fel kell tenni egy lma managert, vagy fifamanagert, és ott még nézheted a fejüket is.
nálam pl teljesen esélytelen hogy a cordobához egyszer is lenne mezcsomagom, de soha nem is hiányoltam...
(de tény hogy csokolommal köszönnék annak aki megcsinálná, márcsak azért is mert fingom sincs hogy néz ki a mezük, csak a szineket tudom😄)

soma22
akkor tökéletes az igazolása😊

Bar tudnam hol talalok normalis mezeket a Juventushoz...van tippetek?..
nem értem<#nemtudom>miért lehet az,hogy néha megjelenik a lógója a premieres csapatoknak és néha nem?<#nemtudom>
charlee
Nagy kedvencem, de el is fér a csapatban <#kacsint>

Wij zijn Ajax, de beste!

Atesz89
Hali és grat mindenkinek és sok sikert a játékhoz!!!
És külön köszönet siederhirdnek a face packokért ha lesz idõm kipróbálom!<#worship><#worship>

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

soma22
davidsra valoban szükség olt, vagy egyik kedvenc? egyébként jonak tünik, fõleg ennyi pénzbõl

charlee
Vége az átigazolási idénynek, asszem elég tûrhetõen sikerült az erõsítés:

Távozó pedig egyedül Grygera volt.

Wij zijn Ajax, de beste!

Kozben meglett, koszi.
soma22
a cim az www.fmfansite.uw.hu, de adok közvetlen linket. nem minden az extrás tárhelyre ment fel
bundesliga logo háttér

Nos, lehet, hogy fenn van, de az FM_2007 konyvtarban 2 facepack-on, 2 demon es egy FM Scouton kivul semmit sem talaltam.
miki36
Persze, nem baj...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

charlee
Értem. Köszi <#smile>

Wij zijn Ajax, de beste!

Bazzz, nem latok a szememtol..bocs...