Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avanti Crociati!
saligáék itt is nagy vételek lehetnek kiscsapatoknál😊)))
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Van egy fizetos tarhelyem egy cegnel, es mivel most teljesen kihasznalatlan, oda mehetne ez-az. Egyelore csak elkepzeles szintjen, de inditanek egy csak es kizarolag FM-mel foglalkozo oldalt, de inkabb csak az oldal technikai reszet adnam, szerkesztonek masok kellenenek. Namindegy, majd gondolkodom rajta.
persze elmondhatnád mi lenne a tárhely, mert nincs kizárva hogy érdekelne, nomeg a feltételek
Es ez amolyan konkurencia akar lenni az FMHungary-nak?😊
Born to win
Egyebkent komolyan akarjatok csinalni ezt az FMFansite-ot? Mert ha igen, akkor talan tudok adni tarhelyet.
nekem nem hiányzik belõle semmi.
Born to win
Teszem hozza, nekem egyszer sem fagyott ki.
megmaradok annál hogy ha lesz kimondottan ehhez mezcsomag majd felrakom.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
nálam pl teljesen esélytelen hogy a cordobához egyszer is lenne mezcsomagom, de soha nem is hiányoltam...
(de tény hogy csokolommal köszönnék annak aki megcsinálná, márcsak azért is mert fingom sincs hogy néz ki a mezük, csak a szineket tudom😄)
És külön köszönet siederhirdnek a face packokért ha lesz idõm kipróbálom!<#worship>#worship><#worship>#worship>
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Távozó pedig egyedül Grygera volt.
Wij zijn Ajax, de beste!
bundesliga logo háttér
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"