Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
loál, Hrepka 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hrepkánaik is megy a játék mostanában😄

Mor3llo
csatárhiány a Sportingnál ? 😮 télleg ? a mostani Bayern elleni BL meccsen igazából úgy tûnt h fiatal csatártehetségben nincs ott gond!

asfa
köfi meglesz 😊
elég csatárhiányos a csapat, meg középpálya gyenge!
na nézek vmi csatárt!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Mor3llo
Neked is sok sikert a Sportinggal 😉

Mor3llo
Csáó Sysfox, sok sikert, már hiányzott 1-2 jó arc 😉

asfa
nah hali grat all
kezdek a jol bevált sportinngal most!
a Chelsea amolyan proba 😊 attol még kedvenc marad :|
most belevágok fmbe 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

amúgy priskint drogbát és hrepkát vettem meg

Sysfox
Elkezdtem a Sampdoriával egyet, most fejlesztem az edzõi stábot, mert halál gyengék.

Leigazoltam Luciano Gallettit az Atletico Madridtól és Sherman Cárdenast, akit a 2006-ban szerettem meg.

Majd meglátjuk mire megyek velük.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

elsõ rangadóm Priskin szépen mutatkozott be új csapatába😄

Sysfox
Szevasztok! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

AdaKiller
nekem is kifagyott állandóan, amióta reinstalloztam, megy hibátlanul...

Steam Nick: adakiller

Pisti1026
Én is a Nottinghammel vagyok! Tök jó, hogy más is van vele , Én December végén járok és hol 2. és hol 1. vagyok!!! Remélem te is leszel ilyen jó vele!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Mor3llo
egyébként megkaptam a BL sorsolásom : Liverpool,Szpartak Moszkva,Bordeux

báttyó02
kezdtem egyet nátinghemmel D:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mor3llo
messi, már nem azért, de 10000játékos arcképét betenni, összegyûjetni, lehetetlen....ha nem így gondolod, akkor segíthecc a fejlesztõknek gyûjteni, és aláíratni a licenceket 😛

zorrobomber
hmm, aszongya hogy a serie B-ben lehet király középpályás, mmint ha kifejlõdik

Pisti1026
van akinek angol a játékna a nyelve és kifagy?

zorrobomber
de durva, most nézem hogy filkor attila benne van az inter elsõ keretében, gyorsan rá is szkáutolok

Nem tudom, de szerintem hangulatosabb lenne a játék ha minden játékosnak ott lenne az arcképe.
mester tudod hol találsz meg minket még

OFF
egyébként ki a faszt érdekel a facepack meg logok??????!!!!!!!! nem a képekkel játszunk
ON
Hrepka hinti a golokat😉

McFrost
akinek nem inge nem veszi magára!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mor3llo
törölt hozzászólás

zavart érzek az eröben mester...

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a 2007-hez kijött-e már valami átfogó face pack?Vagy egyáltalán lesz-e ilyen? Eddig csak a Premiershipre találtam.
McFrost
halál röhely amit itt megy: direkt van egy másik topik a sok gyökér kérdésnek , erre itt okoskodik mindenki , aztán meg majd megy az anyázás ha elõkerül bár bünti és pihenõ idõ....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hogy van az hogy többeknek nem fagy ki?

pont azért nem lép ki!😄
én a 88,55%-os magyaritást használom és kifagy 😞
Tudna valaki segiteni?

hát igen a magyarositás az egyik fö oka😉 ezér maradtam az angolnál😛

POI33
Sziasztok valaki tudna segíteni hogy a magyar face pakkokat hova másoljam be, hogy a játékban látni lehessen a magyar játékosok képei?
Elõre is köszi.
Amúgy nagyon jó lett a game, nekem még eccer sem lépett ki játék közben nem tudom mi lehet a baj nálatok :S
Ja és magyarosítás nélkül jáccom.

Forza Italia
valaki betudná linkelni megegyszer az Fm 2007 magyarosítást, mert nekem Firefox és Explorer sem tölti.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

pff😄 kupa 3.fordulo:S kiestem:S

Mor3llo
hna, izzítom Bayernt...😉

Mor3llo
grat, Te aztán nem szórakozol...gyártod a fészpekkekekt 😉 ...esetleg Fradi ? 😛

siederhird
Jah meg az MTK-ét is:
http://rapidshare.com/files/28063/MTK.zip.html

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

siederhird
Megcsináltam a Paks:
http://rapidshare.com/files/27450/Paks.zip.html
meg a ZTE:
http://rapidshare.com/files/27520/ZTE.rar.html
face packját is.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

fyrex plz HEEEEEEELP

fsgh: add meg Ipd és megmondom hol lax 😄

valaki tudna ajánlani olyan skint- amivel müködik??
nem jo lehet skin miatt??
nálam tökéletesen mûködik.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

teljesen mindegy, melyik csapathoz tartozó könyvtárban tárolod a játékos arcképét, amig a config.xml file jól van indexelve. nem ez határozza meg, melyik játékos melyik klub játékosa.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

inkább segits
fsgh
anyám mennyi szpem,off!!!

FYREX MERRE VAGY????

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Pisti1026
<#csodalk><#csodalk><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

dartonita

4-4-2

mi az a firefox
Pisti1026
Na most kezdem a West Hammel, izzítom a scoutot mert kevés az átigazolási pénz, csak 1,5 millka és így keresek olcsó és minõségi játékost!! JA:Tólja vki a West Hammel??:::

probald firefoxszal, IE-ben nalam se indul el a letoltes, nem ertem miert....