Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
grat, jól tolod

Avanti Crociati!

Fyrex
a Bayernnel meg 8-10

szóval le is zárhatjuk a témát

Avanti Crociati!

siederhird
Grat!<#worship>

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
ezzel azért erõsen vitatkoznék...hna, hagyjuk az off-t, játékra koncentráljunk ebben a topicban!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hat, azert most Europaban legalabb 5-6 jobb csapat van a Lyonnal...
Mor3llo
És most pedig...Werder-Bayern szuperrangadó...huh, de rohadt nehéz meccs lesz 😊

Mor3llo
törölt hozzászólás

Mor3llo
Amint lentebb látom, Te pedig a Lyonnal...igen, Velük is könnyû kikapni...igazad van...Európa 1ik legerõsebb védelme van, de sebaj!

ez is igaz
részben igazad van, viszont én érzékeltem azt amiket leirtam, de rröl nem nyitok vitát...kinek a pap, kinek a lánya...
Jo, a Bayernnel en se nagyon kapnek ki senkitol...
Mor3llo
ez óriási baromság! miaz h hírnév alapján ? a focit a valóságban sem az határozza meg, h kinek mekkora a hírneve, így a játékban sem.Simán kit tudsz kapni egy kiscsapattól, ha éáppen játékosaid fáradtak, nem figyelnek, nem futnak, rossz napot fognak ki.De például verhecc éppen egy nagy csapatot, mert aznap Te fogtál ki jobb napot.De lehet a visszavágón pont fordítva lesz így.És ez sztem nem csalás...

kérdés: ti tudtok barátságos meccset szervezni??? psv-vel vagyok most, és akármilyen reginális ligsás kiscsapat sem jön el....de senki, hiába ajánlom neki a kár a max összeget is...nem értem...idöponttól függetlenül...vmi hiba lenne, vagy én vagyok béna?
Igy van, hirnev alapjan dont neha a meccsek kimenetelerol. Hiaba voltam a Lyonnal zsinorban hetszeres bajnok, hiaba volt minden kezdojatekosom az FMScout alapjan 75% folott, hiaba volt kiforrott, bevalt taktikam, egy Intertol, Juvetol, Liverpooltol, Barcelonatol mindig rettegtem...
Fyrex
szia!

visszaolvasunk, keresõt használunk, jó helyen kérdezünk, cracket meg ugye nem használunk mert megvettük a játékot

Avanti Crociati!

siederhird
Itt van a Gyõr,Vasas,Honvéd,Tatabánya,Fehérvár face packja:
http://rapidshare.com/files/105470/HUN2.zip.html

cory11
lehet hogy nem jó a crack fájlod.neked van magyarositásod?

fsgh
Hello és grat all😊

Én is megyegetek az Interrel...😊 leigzoltam Deislert,Silvat...
Romától kikptam a szuperkupa döntõben 2-3-ra:SSS kapásból utána velük játszottam az elsõ fordulot a seria-a-ban és nyertem 5-3-ra😄DDD(édes a bosszú😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Max08
Sziasztok!Tudnátok egy csöppet segíteni?Az miért van hogy kezdek egy új játékot,és amikor a continue-ra nyomok egyszerûen kilép a játék!!Nem tudom mi lehet a problémája!Aki tud segíteni kérem ne titkolja el elõlem 😄!

cory11
hali.
magyar nyelv van a gamehoz?ha igen hol találom?

Fabio Capello
Pfff... jó kis sérüléseket szedtek össze... Beasley 4 hónap, Diarra 1 hónap :S

siederhird
Hy Capello,Fyrex!

Fabio Capello
Az lesz 😛

Mor3llo
töltsd le... 😛

Fyrex
egyszerû

nem rakták bele /licensz, lustaság, hasonlók, kituggya/

Avanti Crociati!

Fyrex
szóval azok, akik 10 éve mindig azok ^o^

Avanti Crociati!

Fabio Capello
Üdv managerek!
Grat mindenkinek!
Elkezdtem egy gémet a Man Cityvel, elsõ meccsem:

Vkinek van vmi értelmes magyarázata arra, h a Premiership csapatainak a logói mér nincsenek benne? <#nemtudom>

Fyrex
ezt most ugy mondtad mintha olyan kurva erõs csapatom lenne 😄DDD

Avanti Crociati!

jah, akik nagy fogások lesznek: sherman cardenas, saligák, kerlon, fernando gago,
jah, fm2006 nagyon soxor csalt...nekem volt olyan hogy lb elödöntöben barcelonát 0:7-re vertem (magam sem tudodm hogy, igy alakult...megdöbbentö volt...) aztán visszavágón az 50. percig, 0:0, majd röpke 40 perc alatt berámoltak 8 gólt, ugy hogy a 8. a 96. percben esett... és már 8 játékossal védekeztem a végén... szóval ekkor abbahagytam a játékot egy pár napra, annyira felbaszott, hogy menniyre csal, meg volt oan is, hogy 4 bajnokin egymás után ugy kaptam ki, hogy vezettem 1:0-ra, vagy 2:0-ra és a 88-92 perc között mindig kikaptam, volt hogy kettõs emberelönyben, visszafele meg persze sosem sül el igy... szóval a 2006 sztem nagyon sokat csalt, föleg reputáció alapján, hiába volt teli óriási sztárokkal a csapatom, és hiába aláztam mindenkit több góllal, ha egy nagycsapattal játszottam, még ha az kb utolsó elötti volt is bajnokságban, akkor elfogyott a tudomány mindig, aztán amikor nekem is nött a reputációnk,utána már ez nem volt...régebben nem tapaszatlatam ennyi csalást, ugyértem cm-ben...remélem a 2007ben kijavitották ezt...
Mor3llo
sima továbbjutás a Parmával ¢¢

Fyrex
UEFA-Kupa

Avanti Crociati!

Mor3llo
örülj Neki 😄

Mor3llo
törölt hozzászólás

LasDen
jelentem Robinho megõrült..beraktam kezdõnek az elsõ kupameccsen és ott mester 3-t lött, azóta nem tudja megálni hogy legalább 1 gólt ne löjjön 1 meccsen...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nekem mar tegnap este is halott volt.
AdaKiller
lazio-val vagyok, ilyen buzi sorsolást csinálni....

február 10. udines idegenben
febr 12. torino idegenben
14. lyon idegenben
17. inter itthon
21 lyon itthon

nem lehet ebben halasztást kérni???

Steam Nick: adakiller

siederhird
Nekem nem!

siederhird
Reggelt!

Nektek normálisan megy a sortitoutsi.net?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Mor3llo
Szép jó reggelt...látom a sok éjjeli bagoly nem bírta az estét efem nélkül....😄😄😄😄😄 hna, izzítooom a Bõrgatyásaimat 😉

siederhird
Szép!<#worship><#worship>

báttyó02
holland kupa 3.forduló<#gonosz1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

siederhird
Reggelt és grat all!
Nah folytatom is a face packokat!

Pethy23
Magyarítást hogy oldottad meg?
soma22
nem birtam aludni éjjel igy nekiállltam játszani cordobával. a kifagyás ugy néz ki megoldva, remélem igy is marad.

iszonyatos szenvedés volt...néha felkiáltottam hogy ilyen nincs. nem vált be a 2006os taktikom, igy kreáltam egy ujat, ami teljesen más mint az eddigiek, viszont ezzel azota csak nyertem😄DD
egy csatáros rendszer. kezdem élvezni igy már a gémet, remélem még nem uszott el a feljutás esélye...na indulok vidékre, este jövök, fyrex ha tudsz néha nézz fmfanra, és ha vannak jováhagyásra váro cuccok intézkedj.
köszi puszi csao😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
<#eljen>

holnapra azaz ma reggelre le is jon...

Born to win

soma22
alap

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
Egyebkent ezek a kislogok a tablazat mellett alapba benne lesznek a 07-be vagy kell hozza valami mod mert naon jol neznek ki?

Born to win