Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez is ritka . Holland kupa negyeddöntõ Omniworld ellen. 79. percben behozom cserecsatárom,és 11 perc alatt vágott egy duplát. Qvist,a kis kedvenc. Remélem,idén már nem sérül le,és akár jövõre már kezdõ is lehet. Úgyis Makaaynak max 1 éve van még, Fonsecanak meg Slorynak is 2 körül. Mondjuk Fonseca jó igazolás volt, cirka 20 meccsen 12 gól 8 assist.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
grat 😄
de ne daráld ennyire meccseket ember 😄 vagy elkapkodok vagy megunod:S
de ne daráld ennyire meccseket ember 😄 vagy elkapkodok vagy megunod:S
kösz és grat a PSG veréshez ( majdnem PSVt írt 😄 )
Hááát, szerintem a full lesz még vagy 3 hét mondjuk, bár a nagyobbik demoban nyomhatod a Deporral is valószínûleg, de csak 1 szezont, ilyen korlát szokott lenni benne. Nameg magyar bajnokság még sajna valószínû nem lesz. Kivi leszek ott legyõzzük-e majd az olaszokat. :-D
És persze a fiatal gyerekek potentialja lesz izgis.
És persze a fiatal gyerekek potentialja lesz izgis.
még a végén nem kezdek a deporral a 2007-ben(tervezgettem), hanem kivárom a 08at
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Röviden annyi, hogy vasárnap reggel demo 30-án, aztán meg a héten már lehet meglesz a teljes megjelenési idõpontja is. Jó esetben szerintem október közepére lehet számítani.
Meglepõ módon. :-PSports interactive hivatalos honlap
grat<#eljen>#eljen>
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
á kösz beugrott 😄 2006os fradis mentésemben volt Pukanych éke
Elcsesztem, vasárnap reggel, elnézést.
nah jön a Loki, szerencsére itt még csak egy meccs van úgyhogy több esélyem van mint oda visszavágóval...
Jeh, jövõ szombat 2008 demo. Jöhetne már a teljes is, várom nagyon, de még nincs megjelnési dátum.
karácsony
ez az!!megvertük a chelsea-t!nagyon szép eredmény!már 2 nagycsapatot elintéztem hazai pályán(m.u. és a chelsea!)remélem tovább folytatom a jó sorozatot!!
FORZA MILAN!!
watford-west brom 0-2!ezt is hoztam,de most jön egy igazi ellenfél, a chelsea!remélem isztességesen helytállok!
FORZA MILAN!!
hello!grat mindenkinek!1 hónap után ismét jáccani tom az fm-t- - nagy a boldogság😄(gépjavitás,stb...)
jó kis meccs volt,a célkitüzés a bentmaradás volt,de ha továbbra is igy folytatom,magasabbra viszem a mércét
jó kis meccs volt,a célkitüzés a bentmaradás volt,de ha továbbra is igy folytatom,magasabbra viszem a mércét
FORZA MILAN!!
ez még keményebb lesz,mint gondoltam...csak 22 játékost nevezhetek összesen az egész idényre,22 játékosnak adhatok számot,helyet csinálni meg nem olyan könnyû ugye...
ReaL MaDRid x siempre
gratula
Rulas Fominról dobsz egy képt? Nem ugrik be most,honnan is ilyen ismerõs a neve most 😊
Rulas Fominról dobsz egy képt? Nem ugrik be most,honnan is ilyen ismerõs a neve most 😊