121242
Football Manager
-
#118837 Fradi? -
#118836 Koszi! Es mi az a taktika? Enyem
ST ST
AML AMR
MC(fel v. le)
WBL WBR
DC DC
SW
GK
WB-k felnyilazva termeszetesen neha AMC az egyik Strikerem vedekezesbol ellentamadasra epitve -
#118835 szép fejlődés, gratula. én úgy látszik most találtam meg a taktikámat a 08-ban, matt prosac adta az ihletet:) -
#118834 Latom itt mindenki demo lazban eg, mar nem toltom le csak a teljest szerintem.
Azonban vegigszenvedtem Atalantaval 2evet elso evbe 18. helyre vartak durvan tulteljesitettem a 17.helyel majd a 2.evbe csapatfrissiteskent hoztam egy par oregmotorost, Serginho, Cruz(kolcsonbe), Recoba, Joao Pinto es egy ket fiatalabbat Jamie Valdes, Luiz Jimenez igy sikerult felkusztunk a 8. helyre(media es a vezetoseg 20.helyre vart). Zampagna hozta a 18golos atlagat mindket evben nehez lesz megtalalni az utodjat , Paraguay-bol(honnan mashonnan mint DelAmerikabol:P) hoztam egy a csapt scoutja szerint jovo csillagat ebben az idenyben meg nem sokat jatszott remelem 3. idenyben mar BL kvalifikalo helyezes a cel.
-
#118833 sorry helptopikba akartam....:S -
#118832 Én a bírókra vok allergiás, 90%-ban szar bírót kapunk...
Kül megvan az első vereségünk a bajnokságban, a Siklós rúgott nekünk egy négyest... De nem voltak jobbak, csak kihasználták hogy nincs balhátvédünk, 1-0nál 2 ziccert hibáztunk, 2-0 után összeestünk... Bíró majdnem kiállított, utsó emberként bedaráltam a csatárt meg még pofáztam utána...:D
baranyafoci.hu -> bajnokságok -> Megyei Serdülő -
#118831 folyt off-ban ha gondolod -
Solt #118830 nekem sok piros lapom volt, nem bírom a feszültséget! :)) higgadtság: 1 :)) söprögetőből lettem csatár, ott egy picit kevesebb lapot kaptam! :D -
#118829 bírom az ilyet, anno sokat segédkeztem az akkori csapatomnál, főleg mikor eltörték a vállamat. nekem tetszett, és efemben sem akkor cseszem fel magam amikor kikapok, hanem akkor ha a gamma hibái miatt. -
Solt #118828 ott kapnék szívinfraktust a pálya szélén!! gondold el, hogy itt mennyire felhúzza magát az ember!! :)) -
#118827 viccet félretéve volt időszak mikor gondolkodtam edzői pályán...még most sem kizárt de pénz kell hozzá, meg összeköttetés:))) -
Solt #118826 hmm... asszem le kell tennem a pro liszenszet! :D -
#118825 Én is mindig úgy használom őket. -
#118824 nincs azzal baj, volt hogy szélső am-eket winger posztról felnyilazva használtam és nagyon jók voltak -
Solt #118823 én nem a Filkorban "kételkedem"! :) Csak azt furcsálom, hogy azon a poszton AMC-t használsz! :) -
#118822 24-8-2008 Getafe - Rayo Vallecano 1-1
(Gól: Matusiak, erősen tartalékos középpálya)
27-8-2008 Rayo Vallecano - Barcelona 0-4
(Czvitkovits - Arce helyett beugrott - bizonyított: az 55. percben 0-2nél kiállítatta magát.. 10 emberrel feljutó csapatként még nem bírok a Barcával)
07-9-2008 Numancia - Rayo Vallecano 0-0
(a kapusuk lett a meccs embere, amúgy előttem végeztek a másodosztályban tavaly - ők lettek a másodikak, én a harmadik)
14-9-2008 Rayo Vallecano - Alaves 3-2
(Gól: Janczyk(2),Matusiak, felépült a tengelyem a meccsre -Guardado-Filkor-Arce-, nyögvenyelős győzelem - vezettek, fordítottam, egyenlítettek, végjátékban lőttem a győztes gólt -, Filkort lerúgták az 54. percben, úgyhogy még mindig nem tudom mire lesz képes...) -
Solt #118821 a 4-4-2 után ez a kedvenc taktikám, de én ott mindig dmc-ket játszatok. a Magyar válogatottal nagyon bejön, de ahányszor a Tőzsér Buzsáky kettős játszott a Dárdai Korolovszky kettős helyett, mindig átgyalogoltak rajtam... még "kis" csapatok is...:S de kíváncsi vagyok! :) -
#118820 Sivok labdaszerző középpályás, Filkor gyakorlatilag jollyjoker, labdátszed és osztogat, az irányítást egyelőre Giza átveszi tőle. Ha már így kérdezed énis túlzásnak tartanám, de nagyon csinosra felfejlődtek az értékei és már 3$-t ér. Hogy fiatal? A keretem átlagéletkora 22 év.
Azt pedig hogy a középpályám mennyire lesz erős, eldönti az első 10-15 meccs (most épp Filkor, Guardado és Arce is sérüléssel kezdte a szezont, az első 2 meccsen nem tudtak kezdeni).. tapasztalataim majd írom.
Üdv -
Solt #118819 a belső középpályás poszton nem "túlzás" Filkor? nem szaladnak át a középpályádon? -
#118818 szerintem komoly kis keret, hajrá -
#118817 nemegészen, de most hogy mondod, lehet ő jobban beválna védőként (agression:20) :) -
#118816 a bal védőd Jean-Claude Van Damme ? :DDDDDDDDDDd -
#118815 No ezzel a kerettel vágok neki a spanyol első osztály 2008-2009-es idényének:
Vélemények? -
kretyás #118814 zh időszak...:D -
#118813 Üdvözlet minden managernek!
Nos én is kezembe vettem az új manager demóját, és egyenlőre azt kell mondjam, meg vagyok vele elégedve! Már várom hogy véglegesen kijöjjön a játék, és remélem akkorra már ismételten teljes aktivitással részt tudok venni a fórum életében (amennyiben a ZH időszak ezt megengedi, és lesz stabil netelérésem)
Egyébként pedig gratulálok mindenkinek! -
G.Freeman #118812 fan day-t hogy lehet tartani? -
#118811 Majd kitalálunk vmit... :) -
#118810 Hi! Hát, mostanában egyáltalán nem efemeztem...
Persze ha kijön az új, rámozdulok én is ezerrel... :) -
#118809 Hi Zaki úgy látszik téged is látni errefelé :)
és jó tudni h 10 nap és már a teljes is kijön :p -
#118808 a képfeltöltőn lejárt a reklámmentesség.ha gondolod egy smsel el lehet tüntetni, vagy kiveszem a bannerből -
#118807 Egyébként jó tudni, hogy kijött már az FM2008 demoja... :D -
#118806 Mi ez a reklám a banner alatt? -
#118805 BSZ! -
#118804 nincs kizárva:) -
#118803 thx :) -
#118802 énmeg világéletemben szövegdobozzal toltam, és mégis ment a játék.
(+ rengeteg idegeskedést megspóroltam ezek szerint) -
#118801 nah jó találtam egy hibát mégis, mert meccsenként összesen a vkp-m meg a középhátvédeim előre mennek harmadik csatárként közép csatárt játszani ezt nálam richards meg rochemback szokta előszeretettel alkalmazni :P -
#118800 akkor be állítom h nincs kreatív szabadság, kötött poszt, ne fusson a labdával, és ne tartogassa a labdát hátha elkezd önzőzni XD -
#118799 nekem meg nem önzőznek, hiába állítom be nem hajlandóak, (max kreatív szabadság, szabad poszt, sok futás a labdával, labdatartás magánál) mindig passzolnak XD -
#118798 nem maga a toporgás, mert az élethű, csak pl a mu-wigan meccsen olyan bombagólokat kaptam, mi meg a 16 ról sem lőttünk:)