Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arsenalt elverni ám😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
angliában az ilyenekre rárohad a lakat
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
off: 57. perc 1:0 a Szparinak. Kár hogy nem tudtam kimenni. Bár aki nézi meccset,látja nemkis pirotechnikával készültünk.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
fiókcsapatom lett a nyíregyháza, és teletoltam õket jó plejákkal, így sima bajnokok lettek, és feljutottak
Hunbassernek pedig sok sikert. Én is játszom egy kicsit,míg nincs mozi, 2. évem közepén járok a Feyenoordal. Bajnokságot még vezetem,talán féltávnál van 43 pontom,de Ajax Psv Heerenven közel van,de ha tavasszal is bírjuk a tempót,bajnokok vagyunk. UEFAban sima továbbjutás volt,3W 1 D 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
amúgy télleg nemrossz, de mentálisan nem éppen a legjobb :S
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

az igen gyenge Alfaro ellen nyertem 4-0-ra,most a 10. helyen vagyok a tabellán,most járunk a 14.fordulóban,és itt is 20 csapat van,tehát 38 fordulós a bajnokság.pozitívum,hogy az elsõ négy a feljutási rájátszásban részt vesz(és a rájátszást érõ helytõl csak 6 pontra vagyok),negatívum viszont az,hogy egy eu-n kívüli sem lehet a csapatban 😞 viszont van uruguayi,argentín és panamai játékosom is.ezekszerint a volt gyarmatokból érkezõk nem számítanak légiósnak?
ReaL MaDRid x siempre
az elsõ meccsen a Palencia otthonában véreztünk el 2-1-re,a mutatott játék alapján igencsak vérszegény ez a csapat 😄 valami nagyon jó taktikát kell majd összedobni
ReaL MaDRid x siempre
Levanteba mér nem tud jönni egy tetves befektetõ? minusz 10milla körül vagyok folyamatosan:c es nem is költök abszolut, fizu keretbe is boven bennvagyok...
bejelöltem a spanyol összes ligát,és a magyart,de azt csak megnézésre.munkanélküliként kezdtem el,és jó fél évet kellett várnom,míg valamelyik csapat igényelte szolgálatomat.ez a csapat pedig az egykoron elsõosztályú Oviedo.jelenleg a spanyol 2 B2-ben sínylednek,és már 12 mérkõzést játszottak,jelenleg a 14.helyen állnak.média elõrejelzés : 3. tehát sokra hivatott ez a csapat,csak épp most élik a válságkorszakukat.remélem itt ez be is fejezõdik 😊 a játékosok a bajnoksághoz mérten nem rosszak,van egy szép nagy,30000 férõhelyes stadion,jó edzéslehetõségek,átlagos utánpótlás képzés,tehát itt fejleszteni kell majd.170e € átig.pénzt adtak és 120e € fizetési keretet.a vezetõség elvárása a tisztes helytállás a bajnokságban.no,hát meglátjuk
ReaL MaDRid x siempre