Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy váratlanul ismét szembesültem a klasszikus fake problémával...vagyis a holland és a német válogatott szürke...tudom hogy felül kell írni a fake fájl-t, eddig jó is volt, most viszont a laptopomon játszottam egy keveset, majd a játékot a régi gépemen akartam folytatni, ahol már újra szürke az említett két csapat...pedig eddig jó volt...hiába írtam felül újra a fake fájlt, a laptopon is, a régi gépen is....mégsem jó....ez így nagyon nemm jó...találkozott már valaki hasonlóval?? megoldási ötlet esetleg??? elõre is köszi... (ja fenn van a kettes peccs, anti blaxxon keresztül nyomom)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Egy kis helyzet jelentés a Villarrealról. Második szezon 6 meccs van hátra a bajnokságból ahol a real és a valencia mögött a 3 helyet foglalom el a a barca elõtt 3 ponttal de egy meccsel kevesebbet játszva. a Bl-bõl a lehjobb nyolc között az Arsenal állított 2-1, 2-1-es vereségekkel. de a spanyol kupában a döntõben a zaragozát 3-0-ra legyõztem így a klub története során elõször kupa gyõztes lett a Villarreal. ezzel ebben az évben a tavalyi uefa kupa után idén sikerült egy kupát beszerezni. nos röviden ennyi. a bajnokságban mondhatni esélyem sincs a gyõzelemre, de nekem ebben az fm szériában eddig csak egyszer jött össze az evertonnal, még az elején azóta csak kupák!de majd a 08-val😊
#118324: szintén 😊 hát igen ha ez a korlát nem lenne....énis olyan 28-30 játékossal szoktam egy szezont letolni de így h max 25 erõsen meg kell nézni h kit nevez be az ember
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
igen,ez a 22 játékosos szabály nekem sem tetszik,még 25 sem lenne igazából elég(legalábbis nekem).a másik dolog meg az,hogy nem lehet eu-n kívüli a csapatban.
ReaL MaDRid x siempre
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ReaL MaDRid x siempre
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
tényleg sokkal jobb voltál,elég veszélyesen játszottatok,minden tiszteletem a tied!grat mégegyszer!
hatalmas grat még beteg Ar3nalnak is 😄DDDDddddd és nagy grat még milannak,mikinek,kraawznak!
ReaL MaDRid x siempre
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
igen, hát lelkileg nehéz volt, próbáltam enyhíteni a fájdalmon, hogy meccs elõtt, meg után benyaltam Wenger Mesternek😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
am meg manchester cityvel én is elvertem az MU-t 😄 (MU 2-0 Chelsea yeah!😄)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
elolvadni azért nem kell😄DDdd
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
<#banplz>#banplz>ekkora sikert nem illik mások elõtt mutogatni 😄<#ejnye1>#ejnye1>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
többieknek mondom, hogy rám volt csatlakozva Totti10, és Hunbasser, akik végigizgulták velem a meccset.😊
Élõben lehetetlen lenne 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]