121242
Football Manager
  • Grusi
    Azt még nem, nemsokára sort kerítek rá a kedvedért, csak most ezerdolgom van, meg seggmásnapos is vagyok :S
  • DaMarcus
    sztem nem
    de tény h ez lesz a vha volt legjobb manager game :)
  • Darkon
    Ahogy igy olvasgatom a postokat eleg konyunek tunik ez az uj FM remelem nem lesz az.
  • kraawz
    Érdekes dolgot vettem észre. Beállítottam egy managert random experienccel,és a pre-season expectationnél egy közép-mezőny beli helyezését ígérve kaptam 1M fontot igazolni, meg még +500E-t. Most kipróbáltam,hogy international footballerre tettem a múltamat,és ugyanezeket ígérve kaptam 2M fontot igazolni + 1M fontot még.
  • Piko888
    Srácok ti már raktatok fel facepackot a demohoz, mert ha én felrakok egyet úgy ahogy az fmhungaryn írják akkor amikor elinditoma játékot csak pár elcsúszott szót látok és fehér képernyőt. Nem tudjátok mi lehet a baj? Köszi
  • kraawz
    Hát nagyon becsapós. Mondjuk nézd meg Eduardot az Arsenalban. Ránézésre úgy 180 körüli pleja,aztán volt 165. Alexis Sanchez ránézésre lehetett 150 PA , és 180 volt.. Szal ...
  • DaMarcus
    de azér a játékba meglehet nézni h howa fejlődtek, mivel mér 2011be jár
  • Drizzthsz
    Editor is van.
  • kraawz
    mivel még nem jött ki scout,szerintem biztosan nem.
  • Drizzthsz
    Azt nézted, hogy a magyar u19-es plaják hogy vannak eleresztve potentiallal, meg mondjuk Mtk fiatalok?
  • zaki
    Ezt hívják máknak... :P

• DaMarcus
    én nem :P
  • soma22
    pl, de ki tudom várni a megjelenést:)
  • zaki
    Hanem a teljes játékot...xD
  • soma22
    örülök hogy nincs harag, nem is haragot akartam:)
  • Drizzthsz
    Nem lépett ki.
  • zaki
    Kövi meccs otthon 0-0 a Levante ellen, befosok, utána meg Recre ellen idegenben 6-1-re nyertem, félidőben már 5-0-ra vezettem, 2. félidőben nem értem miért gyengülünk le, végig támadták a 2. félidőt... Nistelrooy 4 gólt lőtt... :D
  • DaMarcus
    nem, 19-én jelenik meg
  • zaki
    Másnap is kilépked a game vmi buz! hibaüzivel meccs közben? Qrva idegesítő tud lenni... :o
  • zaki
    Efemes pályafutásom talán leggyorsabb kiállítása volt: 23mp... :D
    Ahhoz képest simán nyertünk, bár a 2. félidőben kicsit feljöttek...

• eLiXir
    nagyon szarul emléxek, de nem ma kéne megjelenjen?
  • Grusi
    Hu hát ez most így tökre meglepett O_o

Egy sima 5-0-as idegenbeli gyozelmet akartam megmutatni, nem gondoltam hogy ez lesz, semmi felvagas nem volt benne, 22 evesen nem igazan célom, hogy azért irigyeljenek, hogy nekem a megjelenés előtt egy héttel megvan a full FM :) Serialos aktivalas tenyleg nincs a fullban, a sajtoverzioban van, raadasul online aktivalas - de ha még nem lenne, igazabol akkor sem toltenem fel sehova, nem igazan szeretnek ilyesmi miatt szarba kerülni, gondolom ez megbocsájtható nekem. Amúgy a hcgamer magazinnak írok, lehet csekkolni, minden évben küldenek review code-ot, csakúgy, mint az összes többi magyar online és offline magazinnak.

Mindegy, reszemrol nincs harag, de ez igy most tökre meglepett, egyaltalan nem volt felvágás a részemről, tényleg csak mutatni akartam valamit, és gondoltam lesz majd aki rákérdez, hogy mégis hogy lehet 2010, gondoltam előre leírom, hogy így.
  • LasDen #118897
    Lasting Appeal
    Once you’re in, you’re in deep, and weeks can easily turn into months. Should probably come with a health warning.

hehe......ez jó szöveg :D
  • robotnyk
    08 review
  • kraawz
    nagyon jó írás,többi cikket is elolvasgattam,kedvencek közé ment az oldal.
  • gabber_saviola
    jaja :D
  • 9csöves9
    Vinnie Jones
  • soma22
    wtf?
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    faszányos volt, köfi
  • soma22
    nagyon komoly a cikk, régen olvastam ilyen igényes blogot/cikket
  • franc0
    simán lehet hogy az még nem gold edit.

node mostmár kikapcsolódás: http://nst.blog.hu/2007/10/12/chic_brodie
  • soma22
    kösz, kihagyom

Franco:mindent meg lehet magyarázni:)én mindig magamból indulok ki, de a leirása szerint az a változat szarabb mint a demo, mert az általa irt hibákkal a demoban nem találkoztam
  • franc0
    kamuzást megcáfoltam
    azt hogy önző-e...nem azért adták neki hogy osztogassa. ha egy autót kell tesztelnem akkor se fogom átpasszolni másnak.
    a lustát nemtom. az Én vagyok :D

namindegy szal mondtamén hogy nincsigazad, de hagyjuk
  • gabber_saviola
    Rail Simulatorozzál amég nem jeleni meg az efem, nálam bevált :D
  • gabber_saviola
    zsírmányos állapot :Ddddd
  • Drizzthsz
    Másnapos vagyok. :D Úgyhogy énse. asdasdasdasdDSDASAD
  • soma22
    "nem akarok kötekedni de GYANUS nekem ez a serialos dolog. sosem volt ilyen jellegű regisztrációja a cm/fm sorozatnak, illetve ha lenne is egy seriallal menne mindenkinél.
    szal vagy BAROMI ÖNZŐ és lusta vagy, vagy kamuzol szerintem."

nem azt irtam hogy lehetetlen hanem hogy gyanus. az meg hogy te sem osztanád meg már egyéni dolog, ha én lennék hasonló helyzetben biztos lenne olyan akivel megosztanám
  • franc0
    1. senki se mondta hogy hasra kell esni
    2. már a 2005 is így volt meg neki (ha jól emlékszem)
    3. ha nem írja oda ezeket, bizony 3 oldalon keresztül baszogatná a fél topik hogy "jajezhogylehet biztoscsalsz vagy feltudodoldaniazidőkorlátot ill. jaj töltsdmárfel vagy írdmákivagyvalami brada"

tény hogy picit felvágott vele. naés, énis felvágnék, és én se adnám oda..
  • soma22
    ha te mondod