Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
újabb facepackok elérhetõk, több info itt

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mor3llo
sztem sérülten vetted, és ezért adták oda olcsón...😛 de ez csak az én felvetésem ¢¢

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
mintha olyan hülyék lettek volna hogy oda adják aprópénzért😄DDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
Mintha Bayernes lenne ¢¢

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
érdekes ez a játék😄D kikapok a Romától 3-0-ra aztán verem a Palermot 4-0-ra és most ez:

Deisler egy állat😄D rugott 3 gólt és 2 gól az õ szögletébõl lett😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
törölt hozzászólás

igen mert nem volt más csatárom de mindeggy😄 én majd holnap folytatom a gamet😄 sziasztok

A vegen megiscsak megszuletett...
franc0
valószínûleg oka volt hogy nem kaptál választ

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Mor3llo:
egyebkent koszonom, benne volt, amit kerestem.
Ugyan, ne viccelj mar, valoszinuleg azert kerdezem meg haromszor, amit kerdezek, mert elotte nem kaptam valaszt, es nem komalom, amikor leoltanak, hogy: GUGLI. Mert en megszoktam nezni Google-ben, es irtam is, hogy miert kell, hogy itt valaszoljanak.
siederhird
Nah én abbahagytam mára!
Jó8 all!<#integet2>

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

siederhird
Ilyankor hiányzik Fyrex!

gondolo.

türk ákos , nem mákos<#banplz><#lama><#banplz><#lama><#banplz><#lama>

siederhird
Ez már gép által generált játékos mi?

Ne faszoskodjal, mit gondolsz, nem neztem meg a Google-t, baszdmeg?!!! De, megneztem, de nekem azok kellenek, amik itt voltak kiirva, mert az egyiken lattam olyan mezeket, amit akarok, es hatha valaki, aki regebb ota ide jar, emlekszik ra! Azert, mert a nagyok mindig gugliznak, nem kell mindenkinek kovetnie ezt a kocsog szokast!
Mor3llo
mákos...

off:idegenben nyert a Lyon a Marsielle ellen...Juninho duplázott,Kallstorm,és Benzema illetve Banogo..tehát 1:4 ... HURRÁ 😊 legalább ez a jó ebben a hétvégében...Bayern kikapott, ma láttam utoljára Schumit versenyezni...stbstb...:'(

dikk most találtam kaposvárban egy gyereket , horváth andréás , 16 éves 63/176 😄
Debrecenben is van egy 72/175 16 éves gyerek.. új csítország lett magyaro. 😄

hmm mosz kezdõdik át. idõszak. Találtam egy 111/179es ausztrál gyereket , 25.000 euroért 😄

Mor3llo
basszus...throw-in.com, goal-kick.com,fmunderground.net ........amúgy meg...GUGL!!!

Mor3llo
tetszett a támadójátékunk, a döntetlen ellenére meg vaok elégedve a fiúkkal...el is árul mindent a kép amit beraktam.A meccs legjobbja...

Gyerekek, mondjatok mar nekem FM oldalakat, ahol vannak mezek (a sortitoutsi halott), regebben ki volt ide irva, a banner ala par cim, de eltuntek, es nem emlekszem.
Koszi.
Mor3llo
törölt hozzászólás

siederhird
Upsz a tabella lemaradt<#miaz>:

siederhird
Kössz! Itt a tabella:

Amúgy ha az elsõ 5-ben végeznék az tökéletes lenne, ugyanis játékosokat nem naon tudtam igazolni, de bízok a fiatalokban.

soma22
kracc!bár lenne egy ilyen ember is a keretemben:S

siederhird
Ezt nem hiszem el. Le a kalappal a csapat elõtt a kapusom már 4 meccse nem kapott akcíó gólt és bravúrt bravurra halmoz:

kösz és grat MTK elleni gy-hez. Tabellát pls

siederhird
Grat!

mivel 4 csatárból 3 sérült , ezért feljött hrepka és németh k 😄

siederhird
Nagy meccs volt. A kapusom a 4. számu 16 éves kapusom. Sztem nagy tehetség és a meccs embere lett:

zorrobomber
nekem sikerült 06ban sárgáról zöldre képezni dani alves-t amr poszton röpke 4-5 hónap alatt

Darkon
Azt nem ertem hogy az "atkepzest" miert nem lehet megoldani mar evek ota az FM-ben pl. baloldali kozeppalyast jobboldalinak stb 2006-ba megvolt az opcio most a 07be nem talalom persze 2006-ba 10ev alatt sem lehetett senkit atkepezni.

Born to win

soma22
de akkor se itt😄
egy kis on:
engem is egyre jobban dühit a game:
az eddig bevált uj taktikkal 5.meccsen kapok ki ráadásul a kiesõk közül.hihetetlen a kapusom, hihetetlen a 2 szélsõ védõm, a csatárok mg csak akkor tudnak 1-2 golt rugni ha full támadora teszem a taktikot...fingom sincs honnan tudnék uj szélsõ védõket szerezni, nomeg kapust...pénz nincs...még fizetésre sem...

Jo volna a throw-in.com, de nem erre gondoltam. Mi van meg?
Kosz.
zorrobomber
az elõzõ képen látható, hogy a sérült Baseggio és a piros laposok mellett Muntasser-t is a pálya szélén ápolták 😄D

Ars3nal
throw-in.com

Gyerekek, mondjatok mar nekem FM oldalakat, ahol vannak mezek (a sortitoutsi halott), regebben ki volt ide irva, a banner ala par cim, de eltuntek, es nem emlekszem.
Koszi.
Ars3nal
hat bocs de mar csoppet fel****ott a gepem mivel egy rakas szar:c így settlers 2-zök és mindenkivel bunkozok-.-

zorrobomber
igen, pont annyian, mint amennyien a képen vannak 😄DD

Mor3llo
hányan vannak a Trevisoiak ? 😮

zorrobomber
ááá, nagyon fasza képet loptam 😄

😄DDD

Mor3llo
izzítom Bayernt a délutáni kilépés után, fél szemmel meg el klásszikót lesem.

soma22
akkor sem voltál korrekt

Ars3nal
Kalou tud csatart jatszani szvsz, ha meg sir hogy nincs csatar akkor nem kell 2 csatarral 3 tkpval jatszani-.-

Koszi.
zorrobomber
igazad van, sry :S

egyébként én kalou-t raknám be egy csatárnak mögé tközéppályásokat és kontrára játszanék

soma22
irta hogy egyáltalán nincs csatára...mért kell lehurrogni mindenkit...mintha itt mindenki más sztáredzõ lenne...