Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
I’m Forever Blowing Bubbles...
ha esetleg valakinek megvan kérem töltse fel ide és linkelje be.
Egyébként az olasz fészpekket nem tudom letölteni, mert egy darabig viszi a letöltés, aztán hirtelen a végére ugrik.Mikor ki akarom csomagolni, akkor pedig azt írja h nem lehet kicsomizni, mert a fájlnak nincs vége..
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
aki kicsit gynegébb angolbol annak ajánlom Hegeace ujabb cikkjét amit a játékosbeszélgetésekrõl irt össze. olvasható az fmfansite.uw.hu-n.
én szparival kezdtem egyet nb2ben, hát nem ugy megy, mint gondoltam. viszont az laza,hogy a másodosztályban 6 vereséggel is lehet elsõnek lenni 😄
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
a taktika:
a keret:
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
mer ha igen akko dobhatnál 1 képet a keretedrõl!
kiváncsi vok!<#wink>#wink>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
legközelebb nagyobb adatbázis, és afrikai országot is bejelölni
Van közte magyar, és holland is... szal nem értem😞
?ert mikor rámegyek a keresésre, és ott a szûrõ részre, és beállítom, hogy listázza ki az afrika kontinens embereit, azt írja ki, hogy nem talált senkit... az nincs kipipálva, hogy az asszisztens szürje ki az irreálisakat, tehát az nem lehet gond...
vagy marad, hogy országonként kell nézegetnem😞
Olyan kérdésem lenne, hogy elkezdtem 1 bajnokságot a Fehérvárral (tudom hüle' vagyok, de õk a kedvencek😄 ), és az a legnagyobb gondom, hogy nem tudok játékosfigyelõket küldeni, csak kelet európába😞 Pedig a régiekben a "feketelábúak" sokat segítettek😊 Most én vagyok a béna, vagy az újban már nem lehet csinálni ilyet... Akkor pedig nehéz lesz, nagyon nehéz😞
nekem most jön egy gyilkos sorozat:S Lazio - Cselzi - Milan - Cselzi :SSS
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Úgyis te döntesz
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
van egy csatár akinek az a neve h krenar vokshi.hallottam h többen is megvették már és nem jártak rosszul vele!
szerintetek megéri megvenni ezt az albán gyereket???
(Fc Fehérvárral vok)
Grat mindenkinek, fanya az új banner, sokminden változott amióta nem voltam itt. Én is kezdtem egyet a Juvéval (és mellette a Barcával is) és láttam h páran a fizuk csökkentésével próbálkoznak, amit én is ki akartam próbálni de ha új szerzõdést ajánlok pl. Del Pieronak és csökkentem a fizuját 50k euroval akkoris kér aláíráspénzt és annyit kér h azért nem éri meg csökkenteni a fizetését, szal lehet h ezért is mentek páran minuszba.
Keret:

talan azert mert csatar posztot kivéve a fiatalok a legjobbak
vezetek simán 2-1re az elsõ ellen, esélyük sincs.
erre bazzeg a kapusom labaszerzésnél elõbb ért a félpályára mint a balhátvédem(aki mellesleg 16 éves képzelhetitek micsoda értékekkel) elveszti a labdát és belövik üreskapura...innen meg mégegyet kaptam és kikaptam...
a vezetõség már fenyeget, de ezekkel nemtok már mit kezdeni...pénz nincs, védõm nincs, aki van az szar, bezeg kikurt tkp-k vannak....
tele a tököm...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú