Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bajnokság az megvan most jön a bl döntõ a Manchester ellen rakok arról is képet nemsokára😄

soma22
13 meccses veretlenségi sorozat után kikaptam 1-0ra a másodiktól...nem is mondom milyen góllal, és hogy hány sérült/eltiltott volt...de legalább kicsit egyenesbe jött a csapat...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Pisti1026
18 forduló után a másodosztályba 7. vagyok, ami bõven meghaladta amit el akartam érni,reméelm jövõre legkésöbb újra ott lesz a Premierleague-ban a Nottingham Forest!!

I’m Forever Blowing Bubbles...

nekem jó 😊

soma22
megnézem meg tudom e oldani, de max csak este...
ha esetleg valakinek megvan kérem töltse fel ide és linkelje be.

Mor3llo
reggelt all! izzítom Bayernt!
Egyébként az olasz fészpekket nem tudom letölteni, mert egy darabig viszi a letöltés, aztán hirtelen a végére ugrik.Mikor ki akarom csomagolni, akkor pedig azt írja h nem lehet kicsomizni, mert a fájlnak nincs vége..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
közérdekû:

aki kicsit gynegébb angolbol annak ajánlom Hegeace ujabb cikkjét amit a játékosbeszélgetésekrõl irt össze. olvasható az fmfansite.uw.hu-n.

szevasztok
én szparival kezdtem egyet nb2ben, hát nem ugy megy, mint gondoltam. viszont az laza,hogy a másodosztályban 6 vereséggel is lehet elsõnek lenni 😄

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

igen miért baj neked????

8 emberrel is gólt kaptál tõlük? Ügyes...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Üdv all egy érdekes meccsen a legjobb 4 közé jutottam (kevés kiálítás volt)

zorrobomber
király edzés, tabella?

McFrost
az edzés minõsége:

a taktika:

a keret:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
de viszem , dobok , miért érdekel?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

vagy úgy.... ühüm... kösz
Mc Frost te nem viszed a paksal véletlenül????
mer ha igen akko dobhatnál 1 képet a keretedrõl!
kiváncsi vok!<#wink>
zorrobomber
juvéval se lehet csak kontinensen belül scoutolni...

zorrobomber

soma22
mert nemtudunk?!

az én kérdésemre bezzeg senki nem válaszol...<#rinya><#rinya><#rinya>
fsgh
annyira gyilkos hogy már 3-at el is veszítettem belõle😞(

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

soma22
egészen egyszerü:nem töltöttél be afrikai országot, igy nem tudsz abban a részben keresni...
legközelebb nagyobb adatbázis, és afrikai országot is bejelölni

hmmm de mind a 4!!! csak oda?

Van közte magyar, és holland is... szal nem értem😞

Vettem fel 4 scout-ot mégsem engedi...az országoknál is csak Szerbiát lehet választani..hmm akkor marad a külön progi, vagy hogyan lehet rákeresni a játékban pl. az afrikaiakra?
?ert mikor rámegyek a keresésre, és ott a szûrõ részre, és beállítom, hogy listázza ki az afrika kontinens embereit, azt írja ki, hogy nem talált senkit... az nincs kipipálva, hogy az asszisztens szürje ki az irreálisakat, tehát az nem lehet gond...
vagy marad, hogy országonként kell nézegetnem😞

McFrost
az én scoutom csak szerbiába tud elmenni , lehet csak oda szakosodott , de ha felveszel egy afrikai scoutot akkor az gondolom csak oda van szakosodva , szerintem legalábbis ez így logikus

zorrobomber
sztem ez csak pénzkérdés, cáfoljatok meg ha nem így van

zorrobomber
újabban már nem lehet csinálni ilyet, pontosabban az elnököd dönti el, hogy milyen utazásokat finanszíroz... 😊 sztem megoldás lehet, hogy trial-ra hívod a csokiarcú fiúkat 😊 mint ahogy a való életben is dívik, ha jobban belegondolunk, csank mester se utazgat összevissza kongóba, nem idejönnek az aranylábú fiúk, szóval sztem ez kafa, reális újítás

McFrost
erre van egy külön program: FM Scout

McFrost
vegyél fel több scoutot

Sziasztok...

Olyan kérdésem lenne, hogy elkezdtem 1 bajnokságot a Fehérvárral (tudom hüle' vagyok, de õk a kedvencek😄 ), és az a legnagyobb gondom, hogy nem tudok játékosfigyelõket küldeni, csak kelet európába😞 Pedig a régiekben a "feketelábúak" sokat segítettek😊 Most én vagyok a béna, vagy az újban már nem lehet csinálni ilyet... Akkor pedig nehéz lesz, nagyon nehéz😞

jó reggelt, lehet h elég láma vagyok, de azt ti hol tudtátok megnézni hogy egy játékos mondjuk 111/175, meg 63/172 meg hasonlók.... <#wow1><#szomoru1><#pardon1><#lookaround>
McFrost
gúgli: beírod Football Manager és lesz egy rahedli oldal.....ahelyett hogy itt anyáznál!

fsgh
Jó Reggelt és grat all😊

nekem most jön egy gyilkos sorozat:S Lazio - Cselzi - Milan - Cselzi :SSS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

miki36
Szerintem Fehérvárba megéri, de ne tõlünk kérdezd...
Úgyis te döntesz

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

hy!
van egy csatár akinek az a neve h krenar vokshi.hallottam h többen is megvették már és nem jártak rosszul vele!
szerintetek megéri megvenni ezt az albán gyereket???
(Fc Fehérvárral vok)
zorrobomber
hmm, próbáltak megviccelni a veronaiak...

zorrobomber
a fizetésekre és a juvéra visszatérve, a bajnokság nem túl nehéz, az ellenfelek szóra sem érdekesek, 12 meccs után már csak 8 pontra vagyok az elsõ helytõl, a büdzsé viszont, már -5millió€-n áll 😞 szal van kihívás, ráadásul lassan jönnek a komolyabb kupa meccsek(most épp a Chievo), amelyek ugy mondanom se kell létfontosságúak (csakúgy mint a fradinak 😛)

zorrobomber
az elõzõ nem (csak) neked szólt 😊 , neked azt akartam irni, hogy a juvénak is sok fiókcsapata van, de nem mind ugyanolyan, pl a Milan is "fiókcsapatom", viszont az õ esetük speciális->annyi a kapcsolat közöttünk, hogy bármikor kihívhatom õket barátságos meccsre, el kell fogadniuk, nekem pedig nem kötelességem az elsõ csapatot kiállítani ellenük(ja és a meccs a Milan stadionjában kell hogy legyen)

zorrobomber
1ébként jóreggelt, mindenkinek jó ünnepi fmezést! 😄

zorrobomber
menni fog az, ha nem fogadja el az ajánlatot, apránként növeld kicsit, az aláíráspénz legyen csak 0, egy idõ után el fogják fogadni

voltage
Hali!
Grat mindenkinek, fanya az új banner, sokminden változott amióta nem voltam itt. Én is kezdtem egyet a Juvéval (és mellette a Barcával is) és láttam h páran a fizuk csökkentésével próbálkoznak, amit én is ki akartam próbálni de ha új szerzõdést ajánlok pl. Del Pieronak és csökkentem a fizuját 50k euroval akkoris kér aláíráspénzt és annyit kér h azért nem éri meg csökkenteni a fizetését, szal lehet h ezért is mentek páran minuszba.
Keret:

ott nincs semmi, csak 1 jatekosnal

talan azert mert csatar posztot kivéve a fiatalok a legjobbak
soma22
ilyen komolyan mondom nincs...
vezetek simán 2-1re az elsõ ellen, esélyük sincs.
erre bazzeg a kapusom labaszerzésnél elõbb ért a félpályára mint a balhátvédem(aki mellesleg 16 éves képzelhetitek micsoda értékekkel) elveszti a labdát és belövik üreskapura...innen meg mégegyet kaptam és kikaptam...
a vezetõség már fenyeget, de ezekkel nemtok már mit kezdeni...pénz nincs, védõm nincs, aki van az szar, bezeg kikurt tkp-k vannak....
tele a tököm...

fsgh
rákattintasz a fiaal játékosra és rámész a Player interactionra és aon belül a legalsót pipálod ki asszem...

hogy lehet beallitani hogy egy idos jatekos tanitson egy fiatalt? amikor megjelenik "tut" jelzes
fsgh
kicsit bõkezûek a bírok lapk terén... Racalbuto 23 meccsen adott 178sárga és 13piros lapott😮OO

soma22
bocs tényleg, fmfansite.uw.hu(bannerben fenn a letöltések infok)

Mor3llo
nem jó a link...😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
nem használt plejákat küldhetsz hozzájuk, hogy játszanak, és ha szükséged van rá akkor használhato állapotba legyen.

fsgh
valaki magyarázza el mire jó a fiokcsapat plz mert nem jöttem még rá...(pedig az Internek van vagy 10😛)