Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
serginho elég jó vétel volt, "tûzoltásnak" 1 évre jó megoldás bárhová, 190ezer€-ért jött, Nedved lesérült, egyelõre 8 meccs 8 gólpassznál jár a "helyettes" 😊

zorrobomber
nah, 7. forduló után el is kezdhetem gyûjtögetni a pontokat, 20 pont a hátrányom

Ars3nal
hagyjad, cask egy lelkes amatõr

zorrobomber
figyu, lehet a taktikát variálni is...lampard csatársorba? 😊

siederhird
Húzós meccs volt:

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

siederhird
Grat all!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Pisti1026
ntetem a Nottinghamet!!!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Pisti1026
Lehet kezdek eggyet a west Hammel, és pihe

I’m Forever Blowing Bubbles...

na akkor most a fiókcsapatom a crystal palace??? és most mit érdemes csinálni ezzel?😄

ok, thx én is erre gondoltam

azabaj nekem csak a nagyobb ligák közül az elsõ osztályok vannak bejelölve kivéve az olaszban van a 2.osztály is 😞

miki36
Nem, nincs értelme.
Nekem az Evertonnál alapban a Walsall volt, League Two, és az aktív nálam...
Tehét oda érdemes plejákat adni, hogy rendszeres játéklehetõséghez jussanak és fejlõdjenek.
Ha nem aktív ligából adnak csapatot akkor nem érdemes õket leszerzõdtetni(mármint a csapatot), mer max a kupában játszanak a kölcsönjátékosaid...
Ha inaktív ligából hoz a vezetõség csapatjelöltet, akkor nem érdemes...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Éppen-Éppen továbbmentem nincs csatárom mindenki lesérült innen nagyon nehéz lessz😄 (robben megmentett)

Köszi szépen
Home - Board Room - Make Board Request - Request federer club

kapsz egy üzit hogy: #91248 (felette magyarul)

aztán felajánlanak pár klubbot akik közül tudsz választani

de még nem kaptam választ a kérdésemre van értelme olyan fiokcsapatra áldozni amilyik nincs aktív ligába, mer nekem csak olyanokat ajánlottak fel?!

RemX
Nah srácok akartam képet betenni de nem tom 20 kbyte-osra megcsinálni... 😞

Vége az elsõ szezonomnak az FM-ben a Valenciával... Nagyon kemény volt!

Az elején a nemzetközi szereplés volt a cél! Félidõben elsõ helyen fordultam! Sajnos a végén az utolsó elõtti fordulóban amikor 2 ponttal mentem a Barca elõtt az egész szezonban botladozó Villarreal otthon megvert 1-0-ra úgy hogy végig nekem voltak hatalmas helyzeteim.... így a bajnokságban "csak" a második lettem... a BL-ben negyeddöntõig jutottam ott az Inter vert ki bennünket, míg a spanyol kupában elõdöntõben a barca ellen véreztem el....

Sikerek: reált odavissza vertük, Barcát idegenben megvertük a bajnokságban, BL-ben Chelseat otthon 2-1-re vertük idegenben 2-2....

Most következik a második szezon....

HA valaki meg tudja mondani miért nem képes belõni a helyzetei 80%-át a Villa nagyon hálás lennék! Egyedül megnyerhette volna a bajnokságot nekünk.... így is második lett a góllövõlistán 20 góllal, nademégéis... mindig egyedül viszi a kapusra és nem tudja belõni vagy fõlébombázza....

HAJRÁ MINDENKI!

Nagynehezen megvan a Liga-kupa a Bl ben 1-meccsen kikaptam 2-1-re a Brementõl majd a visszavágóról rakok képet

Pisti1026
Faszom kivan egymás után két olyan meccset veszítek el amikor a hosszabításban lövik a gólt(Nottingham-Norwich 1-2, Sheffield-Nottingham 1-0) És az a poén benne , hogy mind a kétszer én uraltam teljesen a játékot!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Tudtok ajánlani egy szép skint a 2007hez? Olyan kellene, ami a játékos tulajdonságainál az értékeket különbözõ színekkel emeli ki.
A Soca valamiért nem akar mûködni....

Köszi

RemX
Basszus........ Villa egymás után 4-szer vezeti egy az egyben a kapusra és nem tudja berúgni........ KI HA Õ NEM?! 20-as finishing 19-es composure és fejlõdik..... MI A BAJA?!

soma22

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Atesz89
Én is nekiláttam a bajnoki menetelésnek 😄

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

köszönöm

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

fmhungary.com
Sziasztok. Logópakk érdekelne, nektek honnan van? Fõleg angolok, de a többi nagyobb bajnokságé is érdekelne.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

zorrobomber
hmm, meddõ mezõnyfölény, 1-0-s vereség a Vicenza ellen :S

zorrobomber
idõvel válaszolnak a kérésedre, és asszem választanod kell a felajánlott csapatok közül, de én még nem csináltam úgyhogy majd más esetleg kijavít ha nem így van

Pisti1026
Na tõltöm a Nottinghames mentésemet!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Hogy tudok fiókcsapatot csinálni?
Atesz89
Grat és hajrá!!!

zorrobomber
közben
juve-verona 3:0
arezzo-juve 0:4

zorrobomber
nah, buffon beleegyezett -20.000be...már -1.5millió€-n van az egyenlegem 😞

zorrobomber
de a hsz-edbõl gondolom a pontlevonás ellenére simán fel lehet jutni...

zorrobomber
sajnos nekem nem hajlandóak csökenteni a bérüket...

Megy az meg lejjebb is, mivel a berek tartosan SOKKAL nagyobb kiadast jelentenek, mint azt a jegyarbol es a berletekbol fedezni lehet. Es most jut eszembe, hogy en meg megvettem Zaccardot es egy kozeppalyast (Almiron), valoszinuleg emiatt nullaztam le magam😊
De a feljutas utan tenyleg nem volt egy vasam se. Most alakulgat...
RemX
Felteszem még1x a kérdést hátha nem láttátok és ti jobban értetek már hozzá mint én....:

Ha én egyesével be szoktam állítani a játékosok mentalityjét akkor ér valamit a Team instrukcióknál ha a mentality húzgálom? Értsd elkezdenek jobban támadni ha feljebb tolom, vagy az egyéni felülírja?

És hol tudok fiókcsapatot létrehozni?
báttyó02
szuperkupa (ez volt az 5. gyõzelem egymás után)
megvettem Kompany-t 23milkáér,mert Campbell már nagyon lassu (ezzel el is ment minden pénzem)
jött ingyé schmeichel,és salomon kalou aki rögtön gólt is lõtt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zorrobomber
ezeket vettem:

a bevasarlas utan adtam el zalayeta-t és kovac-ot(lehet kicsit jobb mint legrottaglie, de öreg, mig elõzõ jó lesz backupnak késõbb is sztem), most -400.000-en vok

zorrobomber
igen, a staff edition az edzõkre vonatkozik

zorrobomber
hiába van alapból jó kerete a juvénak, az elsõ 2 év asszem izgi lesz 😊

Elsõ (nem kupa)tétmeccsem:

Jah, meg az tetszik, hogy a jatekosok felfogjak, hogy csoro a klub, es hajlandoak alacsonyabb loveert is hosszabbitani, pl. Del Piero 105 000 eurot keresett hetente (erted, 105 000-et, a tarcsi meg az U20 nem kereste meg osszesen a felet sem), es adtam neki ajanlatot, hogy ecsem, sok a loved, de nekunk nincs, irj szepen ala egy 55 000-est, es alairta. Buffonnal nem mertem megjatszani, szoval o meg mindig 90-et keres, de nala is csokkentettem valamennyit. Osszesen majd' heti 150 000 eurot sporoltam az uj szerzodesekkel. Nagykiraly vagyok.
A felsõ pedig az edzõkre vonatkozik, úgye?
soma22
olvasgass el fmfansiteon egy két cikket, ott le van irva minden általunk ismert hibára a megoldás(persze amikre van)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Jo sok penzed van, en egyedul egy chile-i soprut tudtam beujitani, mondjuk o eleg utos. Emellett eladtam Gasbarronit, Legrotajjet (nem tudom megjegyezni hogy irja), Blasit, Chiellinit (kocsog elnok...), es most vagyok ugy, hogy pozitivban van a merlegem...
Erre mondják hogy nagyon valósághû játék
tudtam hogy ezt megfogod kérdezni 😄DDDADSADASdaasda

Atesz89
Ezt is kiszenvedtük 😄

A Messina a kövi ellenfél

báttyó02
mit írjak rá? van vmi rövidebb nicked mert a zorroember elég hosszu 😛

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zorrobomber
a másik opcióval(ask ... if he can recommend a player from his former club...) az elõzõ csapatából ajánl valakit, mondjuk van olyan hogy azt mondja nincs ötlete 😊

Köszi