Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
basszus ne csak kérdezz olvass is!!!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

1,100p/w nagyon sok fizetés?????
soma22
detto...ezekszerint nem csak velem van problem

soma22
Mo-n közepesnek mondható, bár voltak már irreális igények magyar plejáktol, de még a 2006-ban

ProGabe
felrobbanok,egyik meccsrõl a másikra olyan szintû formahanyatlást mutattunk be hogy az nem is igaz,volt hogy percekig csak állt a játék,az egyik védõm totyorgott a labdával,és már nem sárgalapokat osztogat hanem pirosakat!!!!!

PECCST a népnek!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

az 1,100p/w sok fizetés?????
Pisti1026
Grat!!!!

I’m Forever Blowing Bubbles...

hy!
Elsõ meccsem az Fc Fehérvárral:
Fc Fehérvár2 : 0Békéscsaba
Gól:Sitku
Alumona
soma22
érdemes az 576-nál megnézni, és más egyéb online áruházakban.szvsz tescokba, és egyéb ilyen helyekre sokára kerül ki(sajnos)

Nem tudjátok hol lehet megvenni?
fsgh
nem -nem ott van hogy egyenleg..az = a lub vagyonával a keret az ott van felül...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

soma22
valami olyasmi lehet a háttérben hogy amit a grafikon mutat az a klub vagyona, viszont felül pedig a rendelkezésre állo keretet látod.

fsgh
hádde hogy lehet hogy egyik helyen ír egy összeget a másikon meg a 4x-ét mutattja?😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kapod a jogdijat, csak nem egyszerre, hanem elosztva az ideny soran.
fsgh
nem mert nem vehet el tõlem 20millió fontot kb az aláirási péz..ez vmi bug itt egy kép róla:

forintba játszok de lényeg látszik 3milliárdot ír és közben 12-n van a grafikon(amúgy igazából is ennyinek kéne lennie...)

Ohh, analizalj legyszives...😊
soma22
az a legnagyobb gond szvsz hogy minden hszedben benne van a feszültség, és a flegmaság...

Latom gondjaid vannak bizonyos mondatok ertelmezesevel...
soma22
utolso meccs: vezetek 3-0ra a vége 5-4 az ellenfélnek...hihetetlen.
vége a szezonnak, 10. lettem...

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Max08
Sziasztok!Szenzációs helyzetkihasználás révén hazai gyõzelem:

Pisti1026
Jó neked!!

I’m Forever Blowing Bubbles...

zorrobomber
nekem normális mértékben sérülgetnek a játékosaim 😊

miki36
Nekem is sorba sérülnek le a legjobb játékosaim...
Ráadásul szezon elõtti edzésen 2 hónapra?!
Jöjjön már az a patch!!!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Mor3llo
sérült Pizza(kb 1 hét), és Makaay is(már csak pár napra hála az égnek..ráadásul most egy hetes szünet, tehát a HSV ellen már teljesen fitt lesz)..maradt Santa Cruz akivel vegyesek az érzelmeim..és a tarcsiból Maierhofer vagy Semler.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Podolski 2 hónap......VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#boxer><#falbav><#gun><#gun><#gun>

soma22
furcsállottam is a felháborodásodat😄
egyébként még mindig tartom magam ahhoz hogy unrealisztikusan nehézre sikeredett...

Mor3llo
törölt hozzászólás

Mor3llo
törölt hozzászólás

soma22
aláirási pénz?uj létesitmény?

fsgh
bazz ezt nem vágom..volt 5 milliárd forintom ahoz kaptam jogdíjakból még 15-t vagyis összesen 20 volt ebbõl elvásároltam 10-et és mégis csak 2 van:SSS lehetséges hogy a seria-a-s tv jogdíjakat nem írták a számlámra?😮O

fsgh
Grat és hajrá😊

#91439:Gratula😊

fsgh
tök jó kaptam 27 milla fontot átig.ra már el is költöttem...😄DD jön Kalou a Cselzibõl és Downing😊))

soma22
igen ugymond elég nehézre sikeredett a game. kiváncsi vagyok az elsõ patchre.

ProGabe
eszméletlenül idegesítõ hibák vannak benne:sárgalapok tömkelege(volt hogy tizet kiosztott a bíró,és persze csak nekem,az ellen kapott 2-t),sérülések,kapusbakik,csatárok bénázásai(1-1-ben a kapus ellen úgy kihadja ahogy nagyon nem kéne),posztok rosszul vannak kiosztva(Robinho jobb oldali,Reye bal <#confused>)
még szerencse hogy van ami feledteti ezeket 😊
az összesített eredményt is figyeljétek+Diarráé egy 50 yardos volt,Lehmann 20 méterre kijött...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zorrobomber
hmm, elgondolkoztattál, lehet én is kezdek majd egyet szparikával

soma22
több oka is lehet:
tul terhelõ edzésterv, szereléseknél a keményre állitto szerelés is lehet indok, nem megfelelõ szintü erõnléti edzõk(itt fontos hogy az aerobik edzés milyen szinten van)

Mor3llo
szezon elején jól dolgoztasd meg õket edzésen(erõnlét leginkább, de agilitás sem árt), így sokkal ellenállóbbak lesznek a sérülésekkel szemben.

Mor3llo
törölt hozzászólás

Darkon
Udv segitsegre lenne szuksegem! Nem tudom miert van de nalam minden meccsen leserul 1 v. 2 jatekos igy mar a szezon elejen tizeniksz meccs utan folyamatosan vezetem a serultlistat raadasul az osszes kulcsjatekosom serult: Riquelme,Nihat,Forlan,Cani,Senna,Pires, Gonzalo es mivel a Villareal nem egy Chealsea tehat nincs minden poziciora 2-3starjatekos eleg nagy gondot jelent miert lehet ez nemtudom elozoreszekben nem volt ilyen nemhiszem csak hogy pech mert mar feltuno hogy tenyleg mindenegyes meccsen leserul valaki.

Born to win

soma22
ez egyre viccesebb...olyan formahanyatlások vannak csapatszinten hogy behalás.
viszont ugy veszem észre hogy a médiában a tulzott önbizalom nem kimondottan jo(legalábbis nálam)

na mentem én estére folytatom további jó játékot mindenkinek

soma22
egyeseknél annyira nem egyértelmû ez...:S

jó az új Banner 😛 Nemsokára elérjük a 100ezer hsz-t hajrá!! XD

A bl döntõ nem jött össze sajna😞 90 percbe nem adták meg az érvényes gólomat de mindeggy😄 így is jól sikerült az elsõ szezonom😄

fsgh
hát már hogy a vihaba ne menne😄D😛P

thx dalackraul😊

bestGP
atalantával elsõszezonban stabil 9. vok
de képet nemtudok mer szarakodik ezafos 😄

hüje vagy hamán szép nem!4

grat

Fyrex
jólvan srácok megy ez 😊

gracc

Avanti Crociati!

fsgh
Gratula😊
én is nyertem😊)

én a bl-bõl a negyeddöntõben estem ki a Cselzi ellen...összesítésben 1-2-re😞