Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voltage
hali!
grat mindenkinek
Jiménezzel jól jártál, én szezon elején vettem és bejött

soma22
zsir pleja, fioros volt.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zorrobomber

<#hawaii>

zorrobomber
én is igazoltam villámgyorsan egy plaját betölteni az ûrt a középpályán

soma22
zsir mondjuk 2milláért.

siederhird
Elmegy😄

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zorrobomber
óh, biztos nem sértõdékenyek, különben is, idegenben engedtem nekik egy x-et 😄D

Mor3llo
ez ne nagyon mutogasd itt a Palermos elvtársaknak 😄
amúgy izzítom most Bayernt😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
annyira nem fontos, mert ha van egy 185 pa-s pléjád és lehet hogy a büdös életben sem fog 165 felé menni, de jó játékos lesz belõle, mert nem igazán csak a pa számít.
A PA csak 16-17 éves pléjánál számít igazán, mert Õt még tudod fejleszteni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zorrobomber
apropó Palermo:
kellett nekem örülni hogy nekem nem sérülgetnek a játékosaim 😊 -> jelenleg sérültek: Zanetti, Nedved, Giannachedda (szal 3/4 kpálya) + Del Piero, Trezeguet(hál istennek az övé nem komoly) Emiatt gondoltam érdekes lehet, ha megmutatom milyen formációval próbálkoztam 😊

vad II "óllin!" istván spori vezeti a meccsemet, a 13. percben 1-5 a sárgalapok aránya. 😄

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

soma22
az egy csatáros taktikrol tudnál adni egy vázlatos képet?a kényszer rávitt a taktikaváltásra, és egy egy csatáros jött be...kiváncsi vagyok

gabber_saviola
bocsánat 165

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mor3llo
De ez a PA tul képp miért is fontos ? Lehet h élete végéig csak 150-es lesz, és nem fejlõdik, de nálam nem egy olyan példa volt h rugdosta a gólokat....

gabber_saviola
Elsõ évemben járok és egycsatáros a játékom ahogy a valóságban is Amaurival cserélgetik egymást, ezért nem stabíl kezdõ, de statra egész jó 7.60 és 12 meccs alatt 7 gól az annyira nem szar. de a 160-as PA-ja az gáz 😞

zorrobomber
úgy mint a 06-ban sosem fog teljesíteni, csak így elsõ ránézésre 😊

gyors kérdés

gabber: Fm07ben caracciolo hogy tljsesít? Olasz csatárt vennék , pénz is emgvan rá szerzõdés is... Csak nemtom megéri e kidobni 7 M eurot most rá...

Fyrex
nah megjöttem, visszaolvastam, és +kérem chop-ot hogy fejezze abba

köfi

Avanti Crociati!

Konyorgom, Ti elolvassatok, amit irok, vagy csak annyit lattok, hogy itt valaki "rendet bont"?!...
soma22
szabad megtudni privátban hogy hol?

siederhird
Én is gabberéket nézegettem a fórumon majd elkezdtem küldözgetni képeket. A logómat is Gabber csinálta.

McFrost
eltévedtél-e?😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
persze nyomom, de azt már teljesem máshol

amúgy hajrá és gratula mindenkinek

jöjjön vissza zaki-franco-gabber-mcfrost

soma22
emlékszem akkor kerültem be ebbe a közösségbe és pont miattatok ragadtam itt. visszasirom azt az idõt...

on:
palremoval haladsz?

gabber_saviola
2 évig voltam az efemtopik házigazdája, és pont az ilyen emberek miatt mondtam le a jogomról.

miki36
törölt hozzászólás

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

siederhird
törölt hozzászólás

Igen, a hiba bizonyosan az en keszulekemben van. Bizonyosan...
McFrost
ezaz , nem érted.......de minek is magyarázza az ember....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Miert, ki o?😊
Te meg vigyazz a szadra.
örülnék , ha akkor pofáznál viszsa mcfrostnak ha tudod ki õ

szép😄😄 nálam egyelõre nem jöttek ilyesmik, majd fejlesztem a tréjninggráundot😄
Leirom megegyszer, szajbaragosan, hogy egyertelmu legyen:
amikor meg nem jott ki az FM07, akkor ugye egy regebbi banner volt, es az alatt voltak kulonbozo FM oldalak cimei. Amikor Fyrex update-elte a bannert, meg az egeszet, akkor eltuntek a cimek. Ha a Google-be beirom, hogy "Football Manager 07", akkor kidob 600 000 oldalt, es nekem egy konkret oldal kellett, aminek viszont nem emlekeztem a cimere. Igy jobbnak lattam itt megkerdezni. Mint utobb kiderult, nekem a Goal-kick.com kellett, ami a Google talalatai kozott nincs az elso 10 oldalon. Fel napig szerencsetlenkedtem volna, mire megtalalom az oldalt, es ugye az is benne van, hogy nem talalom meg. Amint lattad, azon kaptam fel a vizet, hogy egybol leoltjak az embert, hogy guglizzon, holott nem igaz am mindenkire, hogy minden hulye kerdessel idejon, mielott szetnezne.
Orulnek, ha azutan nyilvanitanatok velemenyt, miutan megismeritek az egesz sztorit.
Bocs az offert.
csak még magyarországról
poénból bejelöltem angol-spanyol-olasz bajnokság mellé. Most nézem , fél év alatt a gép generált egy 185 , és 173-175-176 PA játékosokat 😄 mind magyarok

plusz még az edzéslehetõségek minõsége.

Igen, azt tudom, de olyat, hogy a magyarok jöjjenek ki így - konkrétan én legyek a szerencsés😄
volt ilyen az elõzõ részekben is, az európai szövetség vezet egy fair-play tabellát is az országok között, és a legsportszerûbb ország pedig kap egy plusz helyet az uefa-kupa indulói között. irl is igy megy.

na, ilyet se láttam még:o
siederhird
Egyet értek az elõttem szólókkal!

soma22
teljesen egyetértek veled, én is ezen a véleményen vagyok, éppen ezért nem válaszolok az ilyen beugroknak.nyitottunk már weblapot, van off topik, szerintem az õ kérdéseikre tuti találnak választ de egyszerüen lusták.errõl nem mi tehetünk, éppen ezért ennél tovább nem strapálom magam(természetesen a weblapot tisztességesen szeretném csinálni, több más emberrel együtt.)

McFrost
Figyelj!
Fyrex csinált egy másik topikot , hogy ott lehet kérdezni minden hülyeséget.....
De csak az használja aki már régóta idejár , mert az "újoncok" berohannak , kérdeznek és anyáznak meg keménykednek! Szánalom!
Ide tedd be az eredményed , képeket , oszd meg a jó tanácsokat mással , ajánlj jó csítpléjákat , stb....
Errõl szóljon ez a topik a játékról , ne a sok hülyeségrõl!
PErsze egy-egy pojén meg beszólás elfér, de ez már sok!
Itt az sgn másik topikban kérdeznél ilyet egybõl elküldenének melegebb égtájra az ottani "öregek" , de ez már itt sincs meg , mert megunták honnét van ez és ez , a kivel kezdjek ésaz oda adod-e a taktikád címû mûsort....

RemX
Köszi majd megpróbálom... érdekes most a meccsnél láttam a Chelsea mezét csak a Team informationnél nem.... Amúgy ezek gyönyörû mezek!

soma22
inkább hagyd szerintem, tanácsot kér, de amit kap nem fogadja...

McFrost
látom nem érted......

miki36
Töröld ki a Clubs mappádból az összes fájlt és mappát, és tedd be újra az összes mappát amibe a mezek vannak.
Én is ezeket a Creased Kitseket használom mert szinte minden csapathoz(nemcsak a topligákban) ad mezeket

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

zorrobomber
téli átigazolási szezon van 😞( Chiellini-t eladta az elnök, amiben nem is maga az eladás ténye a rossz, hanem az hogy csak 5.75millió€-ért megy, helyett jön Coco...

siederhird
Hy és Grat all!

RemX
Hali emberek!

Tud nekem valaki segíteni?

Beraktam egy csomó Creased kits-et, amelyeknek a 80%-a mûködik is, de egyes csapatoknak nem..... az mitõl van? de mondom van ami mûködik....

Segítsetek!