Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
amúgy izzítom most Bayernt😉
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A PA csak 16-17 éves pléjánál számít igazán, mert Õt még tudod fejleszteni.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
gabber: Fm07ben caracciolo hogy tljsesít? Olasz csatárt vennék , pénz is emgvan rá szerzõdés is... Csak nemtom megéri e kidobni 7 M eurot most rá...
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
amúgy hajrá és gratula mindenkinek
on:
palremoval haladsz?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Te meg vigyazz a szadra.
amikor meg nem jott ki az FM07, akkor ugye egy regebbi banner volt, es az alatt voltak kulonbozo FM oldalak cimei. Amikor Fyrex update-elte a bannert, meg az egeszet, akkor eltuntek a cimek. Ha a Google-be beirom, hogy "Football Manager 07", akkor kidob 600 000 oldalt, es nekem egy konkret oldal kellett, aminek viszont nem emlekeztem a cimere. Igy jobbnak lattam itt megkerdezni. Mint utobb kiderult, nekem a Goal-kick.com kellett, ami a Google talalatai kozott nincs az elso 10 oldalon. Fel napig szerencsetlenkedtem volna, mire megtalalom az oldalt, es ugye az is benne van, hogy nem talalom meg. Amint lattad, azon kaptam fel a vizet, hogy egybol leoltjak az embert, hogy guglizzon, holott nem igaz am mindenkire, hogy minden hulye kerdessel idejon, mielott szetnezne.
Orulnek, ha azutan nyilvanitanatok velemenyt, miutan megismeritek az egesz sztorit.
Bocs az offert.
poénból bejelöltem angol-spanyol-olasz bajnokság mellé. Most nézem , fél év alatt a gép generált egy 185 , és 173-175-176 PA játékosokat 😄 mind magyarok
Fyrex csinált egy másik topikot , hogy ott lehet kérdezni minden hülyeséget.....
De csak az használja aki már régóta idejár , mert az "újoncok" berohannak , kérdeznek és anyáznak meg keménykednek! Szánalom!
Ide tedd be az eredményed , képeket , oszd meg a jó tanácsokat mással , ajánlj jó csítpléjákat , stb....
Errõl szóljon ez a topik a játékról , ne a sok hülyeségrõl!
PErsze egy-egy pojén meg beszólás elfér, de ez már sok!
Itt az sgn másik topikban kérdeznél ilyet egybõl elküldenének melegebb égtájra az ottani "öregek" , de ez már itt sincs meg , mert megunták honnét van ez és ez , a kivel kezdjek ésaz oda adod-e a taktikád címû mûsort....
Én is ezeket a Creased Kitseket használom mert szinte minden csapathoz(nemcsak a topligákban) ad mezeket
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"