Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
msn:[email protected] bárki felvehet
Mar tenyleg nem tudom mit csinaljak, hogy ne kapjak ennyi golt.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
bejön képernyõ , , gyorsna rákattintok ellenfél nevére , és kiírja , ha a támadásból gól lesz 😄SDSA😄:AS😄😄S😄S
jha 18 forduló után 8 pont elõnyöm a scudettoért folytatott versenyben , most vezetek idegenben 3-0ra parma ellen olasz kupában. Sajna BLbõl kizúgtam eszméletlen szerencsétlen körülménykek özt , szal marad UEFA
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Igy allnek fel, ha lenne jatekosom...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
énis velük vok de most felfügesztettem ideiglenesen 2. szezon 3-0-2es mérlegnél tartok
Heló szia remélem hogy vagy
Jó8 all!<#integet2>#integet2>
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
még csak októberbe vagyok a 2csapat miatt meg mert nincs sok idõm, a bajnokságban 4gy 2d 0v nem a legjobb de bele kell jönni
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Egyébként ha egy kulcsemberedrõl van szó és õ szinte teljesen pótolhatatlan a csapatodban akkor nem érdemes elengedni...
Inkább a fiatalabb játékosokat szoktam elengedni, a jobbaknál pedig ha nem egyészen fitt vagy elõzõ meccsen 3 gólt lõtt(morálja remek és nem akarom hogy egy válogatottbeli vereség levigye azt) akkor vagy visszahívom vagy pedig csak 1 félidõt engedélyezek neki a válogatottban.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Te is Juvéval tolod? Ha igen, hogy állsz velük?
SOMA nekem 2 milla az értéke ennek az Élder Granjának...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"