Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ács Richárdnak szerintem van rá sok esélye és Hegyes Zsolt is most került oda és már is kezdõ kapus lett neki is van rá esélye de szerintem Richárdnak sokkal több esélye van rá

Magic Boy
Menyi az esélye, hogy kerettagok legyenek a nagycsapatnál?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

nagyon jó eddig az nb2-ben a 2 helyen állok tóth györgy rugdossa a gólokat és miklya is nagyon jól teljesítt remélem 2 éven belül sikerül a feljutás 😄 én Hegyes Zsoltra (kapus) és Ács Richárdra Gondoltam (védõ) azért mert õk tavaly még csapattársaim voltak

Magic Boy
Azt nemtudom, hogy nagy játékosoknál és csapatoknál milyen a kontrol.
Nekem csak a zt mondták, hogy kb menyi legyen a mostani és a max abiliti és ne Csabán játszoon a következõ Zidane!<#vigyor0>

Fyrex
<#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen>

nagyon tolod patyo, elismerésem

Avanti Crociati!

Magic Boy
Köszönöm. Én is nagy megtiszteltetésnek vettem, hogy fölkértek.

báttyó02
uhhhh gecc megtudtam hosszabbítani uccsó pillanatban vanden borre szerzõdését...pedig már letettem róla..közbe milan,inter,juventus,arsenal,liverpool érdeklõdött érte 😮

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zorrobomber
persze nem a te munkádra céloztam...nemtom mennyire tudott tükörbe nézni, aki a 06ban megcsinálta az eredeti Ibrát 😄

Fyrex
köszönöm

Avanti Crociati!

Magic Boy
Kösz a képet!
Az U19-be nemszólhatok bele, de ha a téli átigazolásiban fölkerül pár U19-es vagy bármi változás lessz(tudtommal Futaki már a Csabáé(valaki dobhatna róla képet)és Bogdán-t is belerakom majd)akkor az természetesen bekerül, ha én kapom a munkát.
Nem lett túl erõs a csapat/egy-két játékos?

zorrobomber
aha, értem, ennél jobban gondolom nem tudják kontrollálni a játékos értékeket, túl bonyolult lenne, annyi hogy emiatt akadhatnak "Imbrahimovic" féle csitpleják 😊

soma22
gratu ehhez a kitüntetéshez!!!ezekután már tuti hogy megveszem a gémet.csak tudnám hogy hol...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ahh, remenytelen...
Magic Boy
Meg volt adva egy maximum abiliti, de azon belül azt csináltam amit akartam így bárki lehetett a csapat ásza. Ebben az én kezemben volt a döntés!

Tess a kép😄

(a békéscsaba u19-et meglehetne majd csinálni????

Fyrex
nem azt kértem h megmagyarázd h ki a hülye, hanem megkértelek h változtass

nemtetszik lehet flémelni az offtopikban

Avanti Crociati!

zorrobomber
😊

Magic Boy
Az u19-et sajnos nem én csinálom, de a Jamina(elvileg a Gyula is, de nemtudom, hogy azt elfogadta-e a fejlesztõ csapat, hogy mindkettõ legyen) PL az én közremûködésemmel lett fiókcsapat.
Elvileg az átigazolásiban visszakapom majd a csapatot és akkor is én frissítem(a többi békésmegyeivel együtt).
Ha valakinek van problémája(észlrelt hiba)azt szivesen továbbítom.

Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten...
O provokal.
pill és rakok képet

zorrobomber
ott vagy 😊 <#eljen>
csak arra vagyok kiváncsi hogy ki ellenõrzi azt, hogy te mondjuk egy tóth péter fan vagy és beállítod 18asra a technique-jét, mikor egy falábú

Magic Boy
Ha megkérlek benneteket valaki megnézné(kép is jöhetne róla), hogy tényleg benne vagyok-e a készítõknél?

nagy grat megtaláltalak a kutatók közt van a neved😄 én miklyát és szentit szoktam berakni 😄 olyan patch nem leszz hogy megcsinálják normálisan az u19-et mert egy pár volt csapatársam ott játszik most😄

Fyrex
stlíuson változtass mégegyszer megkérlek

(értsd "okoska" stb.)

köszi!

Avanti Crociati!

Mor3llo
húúú...nagy grat 😊)))))))))))

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Magic Boy
nem lett túl durva(erõs) a csapat és túl sokoldalu pár (Pl:Szenti, Valentényi, Cseke)pár játékos.

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Magic Boy
Magyar volt a "fõnököm" és az én feledatom csak annyi volt, hogy elküldjem a neveket, beállítsam az értékeket, a posztokat, stb.. és adatokkal szolgáljak a klubbról.
Ezért cserébe elvileg 27.-e körül jön a nevemre egy eredeti játék postán.
A készítõknél is ott kéne lennem Pál Mihály néven elvileg.

Nagyon jók csak az u19-be kéne a normális keret de amúgy gratula neked nagyon jó majd a félszezonáll rakok képet az állásról

zorrobomber
gratula
hogyan ellenõrzik le hogy milyen jó munkát végeztél?

Pisti1026
38. fordulóval a hátam migött 17. vagyok a Nottinghammel, teli vagyok sérûltel, sorba kapom a gólokat az utólsó percekben!!!!! MÁr elegem van , jööjjjjön már egy PATCH!!!!!!!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Igen, ennyire szarok:

Okoska...
báttyó02
ja nálam is alig fejlódik,viszont rohadt jól játsszik

Magic Boy
A békéscsabai keretet én készítettem a játékban(elvileg a játék készítõinél is ott vagyok), hogy tetszik?

zorrobomber
hejhejj, döntõben milan vár rám... :S

Max08
Nálam Gago 186-os PA-jú!Tipikus védekezõ középpályás,én meg vagyok elégedve vele,csak alig fejlõdik!De majd csak belelendül abba is 😄!

AS ROMAVAL

Ellenfél kapusa most 10es osztályzatot kapot .... elég is volt mára

zorrobomber
gratula

zorrobomber
úgy látszik debütálóknak nagy szerencséje van nálam
most vettem katsouranis-t (vkp), erre õ is betalált a lazionak a kupa-elõdöntõ visszavágóján 😊
jah, a leigazolása után 2 középpályás elkezdett nyivákolni, hogyhát õk márpedig nem adják a helyüket a kezdõ11ben (nemtudom mikor volt helyük a kezdõben, biztos álmukban), jól meg is kapták tõlem a magukét, Katsouranis biztos örült hogy jól megvédtem 😊

báttyó02
bl negyeddöntõbe reált 7:2vel vertem ki összesitésbe<#vigyor1>

Akkor te is valami kiscsapattal vagy....
voltage
nálam Trezeguet 10meccs/8gõl, Bojinov 7/1, Del Piero 10/5

pontosan 😄D

#91576: Gago hogy teljsesít? Nálam év végémn fog csatlakozni , 188 PA sokat várok tõle. )

zorrobomber
én csak azt mondtam, hogy õszintén kinyilvánítja a véleményét, ami az, hogy mind2 védõd gyenge. mindez nem jelenti azt, hogy szerintem is ez az oka a gyengélkedésednek. mindenesetre, legrottaglie se sokkal jobb boumsongnál(lásd #91558) mégis csak 10 gólt kaptam eddig 23 meccsen, ponce nemtom mennyivel jobb-rosszabb az én pasanenemnél

Mor3llo
67 ????????????!?!?!?!?!??!?!!??!

Hat, nemtom, Boumsong tenyleg gyenge, nem is kezdo, de Ponce a Scout szerint 72%-os, ami szerintem jonak szamit.
Max08

Max08
Sziasztok!Sima BL továbbjutás!Sajna spanyol kupában 2-3 ill. 1-2 a Real ellen kiestem!

zorrobomber
csak õszinte...

dalackraul, elverted szegény szparit <#rinya>
😄

szegény szparimm wáá :\\

u20as squadomba 67 pleja van 😄