Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A valóságban egyébként a szomszédaim. :-D De István tavaly Létában 12 meccsen 14 gólt lõtt, úgyhogy tényleg nem rosszak...

soma22
saliga brothers😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Elõzõ szezonban 3. lettem, a Debrecen, s a Tatabánya mögött, most szerencsére van egy szép eredményem végre, amit megmutatok, a keretem is látszik belõle valamennyire...:

miki36
Huh Serginho egy állat...😄
Elhoztam Villarrealba kölcsön elsõ meccsén Uefa Kupába két akkora gólt lõ 20 méterrõl hogy azt még ha hárman álnak a kapuban akkor sem fogják meg...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Magic Boy
Grat!
Nani-ról dobhatnál egy képet és elmondhatnád róla a véleményedet.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

asfa
hali grat all
csak benézek
vége a szezonnak sajnos kupa szinten nem sikerült semmi
de bajnokság vmennyire mendegélt...jobb is lehetett volna

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Magic Boy
Grat és jó8!

Mai utolsó képem a fele eltelt a bajnokságnak majd holnap folytatom eddig számomra is nagy meglepetés az 1 hely😄 további jó játékot mindenkinek sziasztok

AdaKiller
otthon sokkal nehezebb nyernem😞(

szezon végén lazio-val idegenbeli tabellán elsõ vagyok, hazain meg középcsapat...
minden szir-szar csapat megszivat😞.

nem értem mért tudok idegenbe több gólt lõni, mint otthon...

sérülések meg kiidegelnek...

Steam Nick: adakiller

gabber_saviola
amúgy ha jó munkát végeztél akkor gratula tényleg 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
örülünk

nincs itt veszekedés -.-

Avanti Crociati!

Mor3llo
hna, nem kell itt veszekedni...inkább örüljetek az új logómnak :AS😄A:S😄A:S😄:AS😄:AS😄:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

báttyó02
köszi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
nálam 87millát :|

McFrost
gyááááááááááááááá:AS:A::A😄😄.d.ddddddddddddddddddd

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hegeace
grat battyyonak!

Heló szia remélem hogy vagy

miki36
Hmm...
Chelski leperkált 53 milkát Kakáért...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Magic Boy
Ha fixen megadok értékeket az alá a játék se generálhat.

gabber_saviola
megkérdezted a vezetõedzõt a játékosról, aztán "rolla" és "rolluk"csináltad a gémben a pléját? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
pofa alapállásba!
hozzád senki nem szólt!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
akkor mindenki beleszólhatott a témába hagytam rá idõt, mostmár be is lehet itt fejezni

Avanti Crociati!

Magic Boy
Most ezt nemértem.
Ennél többet igazán nem tehetek a városom cspatáért, ha már fölkértek.
Minsent megkérdeztem mielõtt belenyúltam.
Bárkit beajánlok, de azt tudni kell, hogy a régiek elõnyt élveznek, NB2 alatt nemlehet csapatot válalni és elég szigrú a kontrol.

McFrost
így van , Magic itt fényezi magát és amikor valaki a hibákra rákérdez tovább dobja a lasztit!
1. Elismerésem neki mert bevették a játékba , tényleg nagy dolog
2. Nem hiszem , hogy sok mindent õ csinált max kérdezett és küldött...

soma22
azért nem hinném hogy minden jöttmentnek(és most nem célozgatok senkire) felajánlanák ezt a lehetõséget, mert akkor nem ez lenne az egyik, ha nem a legjobb manageres játék.
emellett pedig mindenki tudja hogy nincs két ugyanolyan adatbázis generálás, tehát minden egyes uj game-nél minden játékos más értékeket kap.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Orulnel inkabb ,hogy valaki megcsinalja, ha ok nem lennenek, akkor nemhogy (szerinted) hibas magyar liga nem lenne, de magyar liga se lenne....
Fyrex
ne itt szervezd az SI-s kapcsolataidat játékszerkesztõ úr, köszönöm

akit ennyire érdekel a téma Magicnek nem véletlen lehet privátot küldeni

Avanti Crociati!

Fyrex
ez nem vállalás alapján mûködik pont ezaz, tehát fölösleges ilyen formában beszélni, mert az egész világ elvállalná egy eredeti gémért meg dicsõségért meg stb.

Avanti Crociati!

Magic Boy
NB2 alatt nemnagyon lehet, de megkérdem.

McFrost
na ettõl féltem.....

McFrost
bravó , gratulálok!
büszke lehetsz magadra , elkérted a taktikájukat is?
egy világ omlott össze bennem.....

Mor3llo
hna jöttem vagizni az új logómmal(thx to fsgh ß) ) , grat mindenkinek 😄
jóéjt all 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

és hogyan lehet csapatot vállalni??én pl szívesen elvállalnám csongrádot(azon belül szegedet,bár a szeged egyelõre messze van nb2-tõl sajnos)
báttyó02
kössz 😄
akkora örömöm volt mikor olvastam h cissé novemberben már játsszhat,hogy csináltam is rögtön egy logot 😊

Magic Boy
Igen Békéscsabán(Jaminában) lakom!

mondjuk azt én sem értem,hogy Hrepkának és Némethnek(pedig a kedvenc magyar csatáraim),hogy lehet magasabb a finishingje,mint Torresnek??persze ezt nem MagicBoy csinálta,de ez számomra érthetetlen(persze tudom azt is,hogy egy csatárt nem csak a finishing határoz meg,de mégis)
McFrost
ott laksz?

Fyrex
és jó a lokód is 😛P<#eljen>

Avanti Crociati!

báttyó02
thx all 😊

Magic Boy
Nem hasraütéses módszerrel csináltam hanem konzultáltam a helyi lap újságírójával és a Békécsaba elnökével és edzõjével.
Vádaskodni és irigykedni könnyü(fõleg anélkül, hogy tájékozódnál).
Válalj te is egy csapatot és utána legyen nagy a szád.
Nem mellékesen eddig senki se csinálta a békésmegyei csapatokat úgyhogy a semminél még én is jobb vagyok.

Fyrex
annyirajóvagy báttyó 😊))

grac mégegyszer!

Avanti Crociati!

ott van mindenhol , hogy pál mihály 😊 tanusíthatom , hogy õ az

McFrost
bazd meg , szégyeld magad!
hogy döntöttél? hasadra csaptál és ennek ez annak meg amaz lesz magas?
hát hol a realitás , a valósághûség?
ezért hemzseg a magyar liga hibáktól , mert ilyenek csinálták mint Te!
hasamra csapok azt sztárt csinálok belõled....röhely

fsgh
nagyooon zsír grat😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Magic Boy
Grat!

báttyó02
elõre is sry a sok képért,de az idei év iszonyat volt 😛

Magic Boy
Lásd a képeket és az adatlapomat.

McFrost
Tényleg igaz vagy csak kitaláltad?

addig is menetelek a csabával tovább😄 célom 2 éven belül feljutni😄

ok rendben

Magic Boy
Ha fölkerülnek a nagykeretbe akor berakom õket és konzultálok veled az értékeikrõl.