Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elhoztam Villarrealba kölcsön elsõ meccsén Uefa Kupába két akkora gólt lõ 20 méterrõl hogy azt még ha hárman álnak a kapuban akkor sem fogják meg...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Nani-ról dobhatnál egy képet és elmondhatnád róla a véleményedet.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
csak benézek
vége a szezonnak sajnos kupa szinten nem sikerült semmi
de bajnokság vmennyire mendegélt...jobb is lehetett volna

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
szezon végén lazio-val idegenbeli tabellán elsõ vagyok, hazain meg középcsapat...
minden szir-szar csapat megszivat😞.
nem értem mért tudok idegenbe több gólt lõni, mint otthon...
sérülések meg kiidegelnek...
Steam Nick: adakiller
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Chelski leperkált 53 milkát Kakáért...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hozzád senki nem szólt!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Avanti Crociati!
Ennél többet igazán nem tehetek a városom cspatáért, ha már fölkértek.
Minsent megkérdeztem mielõtt belenyúltam.
Bárkit beajánlok, de azt tudni kell, hogy a régiek elõnyt élveznek, NB2 alatt nemlehet csapatot válalni és elég szigrú a kontrol.
1. Elismerésem neki mert bevették a játékba , tényleg nagy dolog
2. Nem hiszem , hogy sok mindent õ csinált max kérdezett és küldött...
emellett pedig mindenki tudja hogy nincs két ugyanolyan adatbázis generálás, tehát minden egyes uj game-nél minden játékos más értékeket kap.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
akit ennyire érdekel a téma Magicnek nem véletlen lehet privátot küldeni
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
büszke lehetsz magadra , elkérted a taktikájukat is?
egy világ omlott össze bennem.....
jóéjt all 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
akkora örömöm volt mikor olvastam h cissé novemberben már játsszhat,hogy csináltam is rögtön egy logot 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Vádaskodni és irigykedni könnyü(fõleg anélkül, hogy tájékozódnál).
Válalj te is egy csapatot és utána legyen nagy a szád.
Nem mellékesen eddig senki se csinálta a békésmegyei csapatokat úgyhogy a semminél még én is jobb vagyok.
hogy döntöttél? hasadra csaptál és ennek ez annak meg amaz lesz magas?
hát hol a realitás , a valósághûség?
ezért hemzseg a magyar liga hibáktól , mert ilyenek csinálták mint Te!
hasamra csapok azt sztárt csinálok belõled....röhely
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -