Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4-4-2-nél nálam wide-on van a cucc, a védelmemet meg feltolom, lesjátékkal, mondjuk ez igencsak veszélyes tud lenni. Hosszú passzoknál gyors tempo kell, rövid passzoknál lassú.
Ha nem állítasz be semmit egyenként a mentalitásnál, passznál, a kreatívitásnál, a letámadásnál, a szerelésnél, akkor a csapatbeállítás lesz a mérvadó. Nézd meg, ha nem pipálod ki az egyéni beállításoknál egyiket sem, akkor egy Team felirat látszik.
"Szóval azt szeretném tudni, hogy ha én egyenként beállítom mindenkinél a Mentality-t akkor van-e értelme a Team Instructions-ben a MEntality csúszkának?"
Szerintem nincs, mivel az egyeni beallitasnak nagyobb (kene, hogy legyen) a prioritasa. Hisz ha belovod mondjuk a belso vedokre, hogy mentality=defensive, es a csapat pedig attackingot jatszik, akkor te elvarod a belso vedoktol, hogy ne szaladgaljanak fel a tamadasokkal.
Szerintem nincs, mivel az egyeni beallitasnak nagyobb (kene, hogy legyen) a prioritasa. Hisz ha belovod mondjuk a belso vedokre, hogy mentality=defensive, es a csapat pedig attackingot jatszik, akkor te elvarod a belso vedoktol, hogy ne szaladgaljanak fel a tamadasokkal.
Nah, kiestem az Uefabol, egy szaros 1:0-as osszesitessel a West Ham ellen...dejo...
Szasztok emberek!
Feltettem már egy párszor a kérdést, de úgy látszik vagy senki nem ért hozzá vagy csak simán átsiklottak rajta a tekintetek 😊
Szóval azt szeretném tudni, hogy ha én egyenként beállítom mindenkinél a Mentality-t akkor van-e értelme a Team Instructions-ben a MEntality csúszkának? Tehát felülírja-e vagy mi? Jobban fognak támadni ha normálról feljebb tolom, függetlenül attól mi van beállítva nekik egyéni beállításnak?
A másik kérdés meg hogy ti hogyan használjátok és mikor a WIDE és a Defensive Line csúszkákat? Szerintem itt vannak bajok nálam.....
HAJRÁ MINDENKI!!! <#vigyor2>#vigyor2>
Feltettem már egy párszor a kérdést, de úgy látszik vagy senki nem ért hozzá vagy csak simán átsiklottak rajta a tekintetek 😊
Szóval azt szeretném tudni, hogy ha én egyenként beállítom mindenkinél a Mentality-t akkor van-e értelme a Team Instructions-ben a MEntality csúszkának? Tehát felülírja-e vagy mi? Jobban fognak támadni ha normálról feljebb tolom, függetlenül attól mi van beállítva nekik egyéni beállításnak?
A másik kérdés meg hogy ti hogyan használjátok és mikor a WIDE és a Defensive Line csúszkákat? Szerintem itt vannak bajok nálam.....
HAJRÁ MINDENKI!!! <#vigyor2>#vigyor2>
szép jóóó napot...grat mindenkinek! 😉
off:meek tanulni, aztán jövök gém :AS😄:
off:meek tanulni, aztán jövök gém :AS😄:
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Privátban bármi jöhet ami a játékkal kapcsolatos hiba.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nekem egyszer vedett buntetot Buffon, meghozza nyaron egy friendly cupon...megkoszontem neki....
Az adatbázissal kapcsolatos észrevételeket hol lehet jelezni(magyar)?
nekem volt h évekig egyet sem szedett ki a kapusom, de még megye szintü csapatok ellen sem...pedig nem akárki állt a kapuban...Edwin van der Sar...
Serie A-ban vagy mar? Serie B-ben en se csinaltam ilyet, de itt igenis szukseg van ra. Abszolute nem eselyes a Juve.
Akkor ez a kulonleges eset csak nalam all fenn😊
Mindenesetre rettento bosszanto.
Mindenesetre rettento bosszanto.
Jah, meg a masik eleg erdekes dolog,hogy 3 eve tolom a Juveval, de tizenegyest meg nem kaptam...marmint, hogy en lojek....egyetse. Ez a nem semmi.
Húzzd idõt, cserélj anyit amenyit még tudsz, de a taktikán semmiképpen se változtass.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
detto
Igen, csak az a baj, hogy velem kb 15 meccsenkent ha egyszer tortenik ilyen, a gep viszont 3-4 meccsenkent megszivat egy ilyennel. Full para vagyok, amikor csak egy gollal viszek es elkezdodik az utolso 10 perc...beallok esz nelkul vedekezni, de gyakran ez se segit...
na
pff 700hsz😄 de elolvastam😊 vannak szép eredmények😛 Grat..de láttam azér ment a vitatkozás meg a sok flém...
Nah töltöm Rayot mert most már van idöm játszani😊
Nah töltöm Rayot mert most már van idöm játszani😊
Szoval en ezt erzem igazan szemetsegnek.
Verjen meg, de ne igy...
Verjen meg, de ne igy...
please írd meg mailba hogy honnan tudom leszedni köszi elõre is innen most megyek email címem [email protected] köszi elõre is majd este folytatom😄
a juve mellett beraktam a magyar ligakat is, tegnap lestem meg a masodosztalyt, nalam a fagyi kiesohelyen van 😄
Bakker, ha idegenben nem 3:1-re nyertünk volna korábban, most roppant ideges lennék:o
oh az oreg rokakat en is szeressem, most a Juveban zuzza nalam pl Serginho meg Smicer nem is rosszul(Smicer nem sokat jatszott, de Seginho Nedved serulesei miatt 60-70%ban kezdo, o vezeti 12vel a golpassz listat 😄 ), de 06ban orok kedvencemme valt De Vlieger, aki 36-37 evesen allitgatta megfele a fele suvito labdakat a Notthingam Forestemben, de emlithetnem pl a CM3ban Luc Nilis-t aki mindig tuti vetel volt nekem... <#eljen>#eljen>
Ne is add el Bozsinovot, most vagyok a harmadik szezonban es zsakszamra rugdossa a golokat.
oh, en mar tettem rola hogy ne sokaig 😄D
pontosabban most epp ok tevekenykednek ezen cel erdekeben 😄 -> Buffon - Coco, Legrottaglie, Pasanen, Zebina - Katsourinis, Giannachedda, Serginho, Camoranesi - Trezeguet, Bojinov
feltavnal masodik vagyok 1 pont hatrannyal(magyaran 16 ponttal vezetnek ha nem lenne a levonas), kb -6-7millaeuron all a bankaszamlan(hal istennek nem sikerult eladnia Bojinovot az elnoknek, kifutott az atigazolasi idoszakbol 😊)
pontosabban most epp ok tevekenykednek ezen cel erdekeben 😄 -> Buffon - Coco, Legrottaglie, Pasanen, Zebina - Katsourinis, Giannachedda, Serginho, Camoranesi - Trezeguet, Bojinov
feltavnal masodik vagyok 1 pont hatrannyal(magyaran 16 ponttal vezetnek ha nem lenne a levonas), kb -6-7millaeuron all a bankaszamlan(hal istennek nem sikerult eladnia Bojinovot az elnoknek, kifutott az atigazolasi idoszakbol 😊)
igen igen
Sziasztok.
A 2007-ben a Juventus már a seria b-ben tartózkodik? És megkapta ugyanúgy a pontlevonást?
A 2007-ben a Juventus már a seria b-ben tartózkodik? És megkapta ugyanúgy a pontlevonást?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
a közvetitövonalban, vagy az én készülékemben van a hiba?
fmhungary detto
hali, ti le tudtok tölteni a fmfansite.uw.hu-ról...mert nekem be sem jönnek a letöltések...aztán nagy nehezen behozta, hogy le tudtam szedni a fmscoutot, és aztán kicsomagolásnál kiderült h hibás a fájl, letöltöttem kétszer ujra, és ugyanaz... honnan tudok letölteni máshonnan logokat, meg facepackot?
Hy és gratula mindenkinek hamarosan befejezõdik az nb2 szezonom😄 nem sok sikerrel😞
kaka essien csere?nagyon minusz?sajna a chelsea átba..ott.kezdjek ujat v felejthetõ kaka sztetek?
De amúgy ezen kívül sztem jó a játék, nekem még eccer sem fagyott vagy akadt, ki igaz én angolul jáccom vele.
Szerencsére úgynézki a nyerõ taktikámat is megtaláltam mert 2.vok a Debrecen mögött 1 ponttal lemaradva.
Szerencsére úgynézki a nyerõ taktikámat is megtaláltam mert 2.vok a Debrecen mögött 1 ponttal lemaradva.
Mondjuk ezek a gyakran való sérülgetések már kezdenek kicsit engem is zavarni.
Újpesttel vok, és Balajcza ebben az idényben már 3-szor sérül le egy hónapra<#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
Újpesttel vok, és Balajcza ebben az idényben már 3-szor sérül le egy hónapra<#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
hooijdonk<#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
mindig is szerettem öregebbekre alapozni a keretemet. persze folyamatosan a szeleburdi fiatalokkal, bár most nagyrészt a kényszer vitt rá😊
a legfiatalabb uj szerzeményem reiziger a maga 34 évével😊
a legfiatalabb uj szerzeményem reiziger a maga 34 évével😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Amúgy is ki szokta írni a játék, hogy a strikerek 26-31 között a legjobbak, a közepek meg 28-33 között(gondolom látták Zidane-t a vb-n. 😄).
ezekután cáfoljatok meg:
3 meccs hogy megjöttek a "kiöregedett rókák", Hasselbaink(titkos kis kedvenc) megkapta elsõ lehetõséget a kezdõben erre tessék ezt mûvelik. hát ezekután ki lehet hagyni ezeket a haszontalan öregeket???

3 meccs hogy megjöttek a "kiöregedett rókák", Hasselbaink(titkos kis kedvenc) megkapta elsõ lehetõséget a kezdõben erre tessék ezt mûvelik. hát ezekután ki lehet hagyni ezeket a haszontalan öregeket???

én meg visszanyultam a régi szokásomhoz:érkezõk ingyen:reiziger(végre van normális jobbekkem)hasselbaink, va hooijdonk, delvecchio.
No, 0-0 lett a visszavágó, Simeknek 1 hónapig lõttek, s az Udineset kaptam. Asszem az uefa-menetelésemnek idén vége. 😄