Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
(Mármint a jelenlegi csapatod anyagi helyzetéhez képest)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Ha bent maradok küldesz egy 20-st.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
I’m Forever Blowing Bubbles...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
elment a Realba jó sok pénzért
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
sok sikert hozzá😛
Itt van Aimar,D'Alessandro,a 2 Milito,Ewerthon,Zapater...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
off: HÁLA AZ ÉGNEK!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
off:
Bozsik lemondott😄
Tudja valaki, hogy a kit colours-t hol lehet most megváltoztatni? Mert a mostani editorból eltûnt ez a lehetõség.
Engem nagyon zavar, hogy az Ajax idegenbeli meze a képen az idei fekete-piros, a meccs közben meg a két évvel ezelõtti aranysárga karikák szaladgálnak a zöldmezõn... <#violent>#violent> Már akkor sem tetszett az az idegenbeli mezük...
Wij zijn Ajax, de beste!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
(elsõ 4 meccsbõl = 3 ponttal kezdtem)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
ez mit jelent???
ez mit jelent???
HUN - Málta 3:0
HUN - Svédek 5:2
Horvátország - HUN 2:2
Bulgária - HUN 1:2
Izland - HUN 1:3
így kijutottam😊))
Uninstaláltam a 2006-ot és kezdek egyet a 2007-el!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.