Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siederhird
😊 Végre lehet nyomni az fm-et

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

jja végre emebrek végre 4 rohadt nap tanulás után ittvok <#mf2>

siederhird
Hy all!

hali menedzserek!

egy problémám lenne: a logot, mezt, arcképeket bemásolom oda ahová kell akkor miért nem látszik a játékban? itt is van valami cache vagy mi? valaki segítsen légyszi
köszi toswuj

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

A vezetõséget tudod megkérni, hogy keresenek fiókcsapatot. Ha van megfelelõ fiókcsapat, ami neked is, akkor oda tudod küldeni a játékosaidat játszani, s nem kell a tartalékok v. az U-19/ben játszaniuk. Jóban fejlõdhetnek ezáltal. Valamint a fiókcsapatban nevelõdött tehetségekre opciós jogod van.

ti milyen adatbázissal játszatok? mediummal, vagy large-val??
Magic Boy
A lang db eredeti, de próbáltam már a magyarításéval is és azzal is ezt írja ki.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Srácok az mivel jár, ha az én csapatom valamelyik csapat fiókcsapata?
Én létretudok valahogyan fiókcsapatot hozni?

Magic Boy
törölt hozzászólás

zorrobomber
meg veletlenul se jut eszebe senkinek, hogy netalantan nem a jatekkal van a hiba ilyenkor?

Nuno88
reggelt all
egy kérdés:
az fmfansite-on találtam egy edzés tervet és azt h tudom beletenni a játékba? tsh kiterjesztésû fájlok :S

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

RemX
Bazeg.... a 20. perctõl vezetek Van PErsie góljával a Chelsea ellen az Arsenallal.... 87. és 92. percben drogba kétszer beköszön.... nevetséges... nem elõször van ilyen...

POI33
Fmhungary-ra fel lett rakva egy kiegészítés aminek segítségével a játék elején már végre kezdhetünk Huge adatbázissal.<#vigyor3>
Amúgy grat all.

Mor3llo
Off: tipp a fmfansite-on levõ szavazáshoz : szvsz jó lenne ha lehetne többet is bejelölni a szavazásnál, mert én pl. szeretek a kedvenc nagycsapataimmal is menetelni, de nem vetettem meg eddig egy Aachen-t, vagy Kecskemétet sem.De ez csak 1 tipp 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

majd próbálkozom, köszi
soma22
eddig rajtad kivül mindenkinek ment. lehet hogy a tüzfalat/virusirtod szarakszik, de nemtom.egyébként egyenlõre a grafikai kiegek elég kezdetlegesek szvsz, szal nem sok mindenrõl maradtál le.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

legalább már kaptam választ, és ezt is tudom, egyébként firefoxom van, de internet explorerrel sem megy könnyeben... és igazából a hiba ott kezdödik, amikor végre lejön, hogy a kicsimagolásnál kiirja hogy hibás fájl... mindegy, azért köszi
soma22
nem kaptam fel a vizet, ha ugy tünt sry.
szvsz átlag juzer freemailes, az meg nem szereti, de mint irtam nem a letöltéssel hanem a böngészöddeé van problem.

jah, e-mailben, gmaillel, de a yahoo is tudja
épp most küldtem el egy 8 megás zeneszámot barátnömnek...egyébként meg én normális modorban irtam, nem kell felkapni a vizet...
soma22
általában 2 megánál nagyobb levelek küldése nem támogatott.nehogymár a te szarságod miatt szidjad a többi embert!!mindenkinek mennek a letööltések, ergo nálad a hiba

sztem meg lehet...de mindegy, látom mindenki nagyon segitökész itt...köszi
amugy ti milyen adatbázissal játszatok? mediummal vagy large-val???
sztem meg lehet...de mindegy, látom mindenki nagyon segitökész itt...köszi
sza23
Szeva all!kéne egy kis segítség az Off topicban.Please help!

soma22
én felsõbb osztályokban is játszatok öregeket a középsõ vonalon.

miki36
Na léptem bye all & yo 8

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
Ja...
Technikailag sokkal fejlettebbek mint osztálybeli társaik, hiába maradnak le fényévekkel fizikában, alsóbb osztályban technika sokat visz...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
imádom õket. legnagyobb ilyen kedvencem(volt) robi baggio...
gameben mindig idõsebbek alkotják a cswapatom törzsét, és eddig mindig bevált.

soma22
megvolt, de nem tudtam játszatni mert van egy kitétel ebben az soztályban nem játszhat eun kivüli pleja igy megváltam tõle...

miki36
Õk tényleg jók😊
Hozzám senki sem akart jönni a nyugdíjasok közül😞
Ezért hoztam fiatalokat
Nézd meg Noureddine Naybetet most nagyon jó értékei vannak jó VK
(hátha nincs elég VK-ja😊

soma22
jah bár ebben azért nem mondanám öket csitplejáknak, leginkább csereként szémitok rájuk.most még nyugdijjasklubbom van, akik fantasztikusak
(tsiartas, concencao, reiziger, di biagio, dino baggio, hasselbaink)

miki36
Meglesz elõbb-utóbb az a feljutás😊
Grat a Milan elleni döntetlenhez😊
Látom Saligáék mindig beválnak neked😄
Hajrá!!!

soma22
nem jutottam fel, viszont egy irtorossz kezdés után bruttális folytatással kiharcoltam a playoffot, ahol alulmaradtam.lejjeb van egy kép, milan ellen 2-2 edzõmeccsen, milan teljes csapatta állt ki.
holnap vagy szombaton folytatom.

végre ugy néz ki megvan a megfelelõ taktik az uj gamehez😄
más is probálta már és nála is formajavulás volt.

letölthetõ fmfanrol

miki36
Soma Cordobával hogy állsz?
Én a Bristol Roverssel kezdtem a negyedosztályban, elég jó fiatalokat hoztam átadólistáról mindegyiket 1000fontér😊
Jöttek Arsenalból, Tottenhamból, Liverpoolból...
A cél egy biztonságos középmezõnybeli helyezés😊
(feljutást v. legalábbis rájátszást tervezünk😊

soma22
szted mekkorák ezek?emailen nem igazán dobálhatók.

kis off:
fmfansiteon ujabb szavazás.

Fyrex
jólvan, grac brutál banda vagytok 😉

holnap bálozok sazl nem leszek

csoki jo8 mindenkinek

Avanti Crociati!

ja meg esetleg a válogatottak logóit is... köszi elöre is
nem megy...egyszerûen nem tudom letölteni a kiegészitéseket...ha megtenné valaki és átküldené nekem a bajnokságok logóit, a magyar facepackot, meg kitpackot, meg magyar liga logóit, meg esetleg premier league logokat, azt nagyon megköszönném...
[email protected]
siederhird
Nah én léptem!
Bye<#integet2>

siederhird
Kössz!

miki36
looool😊
Grat!
Most visszakaptad a Brighton elleni kiállításokat...😊

siederhird
törölt hozzászólás

miki36
Nembaj...😊
Legalább ingyen és bérmentve szerepelhet

siederhird
Ahha! Jó kis játékos lesz a klubbomba csak sajna kölcsönben van😞

miki36
Ja és Grat!<#worship>
Kabeya ugye a Villából van?

miki36
Kösz...😊
Elsõ barimeccsen javíthatatlan hiba és nem mentettem...😞

siederhird
A Boston unitedde játszottam életem legelsõ manager játékában az EA által kiadott Football manager 2001-ben. Nagyon sok sikert kívánok.

siederhird
törölt hozzászólás

miki36
Hát igen...😞
Robertsont te jelölted ki vagy a gép választotta?
Azért mert engem akkor idegsít a kihagyott büntetõ ha olyan játékosom lövi akinek 10 a penalty takingje.
Ha véletlenül elfelejtem kiválasztani a büntetõrúgót akkor a hülye gép természetesen az egyik leggyengébb büntetõrugómat választja ki erre a feladatra😞
Én a negyedosztályban kezdek a Boston Utd-vel
(amúgy hajrá meglesz az a bennmaradás)

Mor3llo
13 - 3 kapuralövés nekem, mi lõttünk 3 kapufát, ezek meg egy tetves szabadrúgásból egyenlítenek..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú