Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új vagyok itt most szereztem meg a managert és kezdek eggyet a kedvenc csapatommal a BayLeverkusennel majd rakok képet ha lessz okom rá rakni
valaki mondja meg légyszi hogyha berakom a képet a mappába akkor miért nem látszódik a játékban?
köszi
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
Végére értem az elsõ szezonomnak. Szegény bajnokcsapat az nb2-ben folytathatja <#hehe>#hehe>
Én meg feljutottam a Siófokkal 😛
Corini 900k-ért vettem még az elõzõ szezon elején simán eladták azóta õ a csk 😊
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Lastuvka biztos jól véd majd...😊
Maldini, Corini, Barone, Figo, José Mari?😊
Õket hogy hoztad el?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Német harmadosztály, Hoffenheim😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
itt a keret, taktika, és a tabella ha érdekel valakit:
ezen a meccsen 14 ép emberem volt...
érdekes:

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Forza Juve per sempre!
Tomato:www.sortitoutsi.com,www.throw-in.com,www.goal-kick.com,www.fmunderground.net...
Letöltõs oldalak?
MInnél több cucc😄
adsz linkeket kérlek?
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Hol találok iylen szép emzeket mint a képeken? Minnél többet külföldi oldalakon is?
Hol lehet sok mindent letölteni a gamehoz, nem csak magyar oldalra gondolok, és hogy lehet azt megcsinálni hogy meccs közben ne 1-tõl 11-ig legyen a mezszámozás, hanem "igazi" mezszámok legyenek? Kicsit zavaró közben...
IRJATOK!
A Bl-ben pedig nagyon durva lett volna a még mindig gyenge csapattal
Nem voltam pár napja mert szarakodott a netem de közben lenyomtam egy szezont a 2007-ben nem is sikerült túl rosszul<#hehe>#hehe>:

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
sry...
végül a csoport állása

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress