Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok pár dolog:bruno gama-t nem találom pedig nem kicsi az adatbázis.miért?nektek meg van?06ban birtam a tagot.2.filkor attilábol kettõ van,nálatok is?/különböznek tul,év.../valoságba is 2 filkor van az interbe?? légysz nézzetek rá,tudnomm kéne,h mi van.
szabocsaba1983
Hát ebben a Juventus-bunda ügyben lehet valami 😊
Az utolsó 5 ellenfelembõl kivétel nélkül kiállítottak 1-1 embert!
Például:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

92021?rákeresnétek erre a 2 játékosra,h nálatok mi a helyzet?D: thx
probáltam képeket bevinni.de az a gáz h igy is ugyis nagyobb 20kb nál,vip 200 kb!az a 20 mire elég?na mindegy majd megoldom...Engedjétek meg h röviden leirjam a carrieremet eddig:elöször fradi,feljutottam elsõ osztiba,kupát vittem.2.év nb1 elsö hely és kupa,viszont nem láttam a jövõt a magyar ligában igy szerzõstem a wolverhez,itt kiesett a hajam a szenvedéstõl,krva nehéz volt a liga.elején gondoltam h lentrõl felküzdöm magam a nagycsapatokig,de sajna kilátástalan volt,mire oda jutok elszállnak az évek,kb 2020 lenne minimum,mivel 07 be már nehezen kapkodnak utánad a csapatok,és kis csapattal lehetetlen bl stb...tehát ujra kezdtem milánnal/kedvenc/nagyon ok,viszem végig,de legalább 10évig,ez a tervem.persze idöszerü ujjá épiteni a csapatot,akár a valoságban.nem ok h36 38évesek a fiuk,most sok a fiatal nálam,igy kissé még nehéz/8pont-/de a jövõ kecsegtetõ.filkort áthoztam.majd küldök képet a sikereimrõl.jo játékot mindenkinek.nagyon jo lett a 07!/92021???
azaszép 😊

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

sziasztok pár dolog:bruno gama-t nem találom pedig nem kicsi az adatbázis.miért?nektek meg van?06ban birtam a tagot.2.filkor attilábol kettõ van,nálatok is?/különböznek tul,év.../valoságba is 2 filkor van az interbe??
voltage
neked az elsõ év végén mennyi volt az egyenleged?

3. evtol mar nagyon kemenyen jon a love, most vagyok a 4. ev elejen es 35 millio az egyenlegem.
Ramox
Az lehet de egyszerûen ki nem állhatom életben 😄 Olyan mint a köcsög ukrán 😄 elsõ 2 lépésem az õ eladásuk megkezdése volt 😄 csak az ukránt nem bírtam eladni 😞

essienért elfogadható , robbenen nagyot buktál :S

Ramox
Hát Frednek nincs Mve -e 😞 Kerlont sztem 1 évre bedugom U18ba és eladom ronaldot, shevchenkot, meg drogbát és úgy lesz helye és még megpróbálom majd elcsábítani Ibra bácsit

Robben 59; Essien 25

Ramox
Hát Frednek nincs Mve -e 😞 Kerlont sztem 1 évre bedugom U18ba és eladom ronaldot, shevchenkot, meg drogbát és úgy lesz helye és még megpróbálom majd elcsábítani Ibra bácsit

Ramox
Ya, Yaki 3 meccs alatt 5 gól Torres 2 alatt 4 😊 Jó igazolás volt mind2 😊

Kerlon , Ustari , Torres istenség. Fredet ne mismerem 2007ben 😊

Robbenért remélme kértél v 80M-t , Essienért meg 30 M-t

voltage
grat
Nekem az nem tetszik hogy a Delle Alpit felújítják vagy mi ezért megy kis 25ezres van a Juvénak és fõleg ezért is nehéz nem minuszba vinni

Ramox
Hát ez kész. Chelseavel tolom és az elnök saját kezébe vette a dolgokat, nyáron leigazoltam:

- Kerlon
- Ustari
- Fred
- Nagy Olivér
- Yakubu
- Torres

Ment:
- Robben
- Essien
- Geremi

ÉS ígyis végül csatár túltengésem lett 😄 És bumm, az elnök 18ért leigazolta Ronaldot, megy tartalék keretbe...

hmm . Egy dolog nagyon tetszik gémben. Nagy stadionom van , és amikor hazai eccset játszok nagycsapatok ellen , telthát van. Ez most inter és milán ellen +5.6 M eurot jelentett a számlámra 😊

Milanverés , Interverés , Parmaverés , minden volt ma. Amióta hazajöttem , csak nyertem 😊)

soma22
a szavazás motorját nem én irtam, php progizáshoz pedig nem értek. nem az a kérdés kivel játszol, hanem hogy kivel van/volt a LEGélvezetesebb gémed.

egyébként 576-ban ma megvettem a gémet, kerek 10 pénz, még egy darabjuk van, ma érkezett.nadon céép😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

siederhird
Grat nah én most lépek vagy 2-3 órára utána jövök.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Pisti1026
na kezdek eggyet a kedvenc csapatommal a West Hammel nagy adatbázissal, már nagyon idegesítet ta Nottingham, nem nagyon ment velük, feljutottam a másodosztályba, elõrébb nagyon nem tudtam lépni, mert nem nagyon jöttek a játékosok meg minden, A West Hamnél a cél az elsõ évben min. egy középcsapat max. vmelyik a európai kupa, remélem az utobbi fog sikerûlni!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Hegeace
alapozhacc rájuk de ha sérülés hullámuk van akkor talán vissza ráncigálják õket...

Heló szia remélem hogy vagy

Magic Boy
Köszönöm a fordítást mindkettõtökneknek.

Tehát akkor ne alapozzak nagyon az õ játékosaira, mert bármikor visszahívhatja õket.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

voltage
a Forest Greennek nem kötelezõ játszatni a játékost és a Cheltenham bármikor visszahívhatja

Hegeace
hy mindenki azt írják , hogy a az anyaklub bármikor küldhet hozzád kölcsönbe játékosokat saját kölcségén és akármikor visszahívhatják ha úgy gondolják.

Heló szia remélem hogy vagy

voltage
Cheltenham küldhet játékosokat kölcsönbe a Forest Greenbe. A kölcsön alatt a játékos fizetését a Cheltenham állja. a többit nem tom:S

siederhird
Grat mindkettõtöknek

Magic Boy
Grat!

Magic Boy
Grat!
Nekem lefordítaná valaki (91994)?

voltage
hali & grat mindenkinek

Magic Boy
Hogy-hogy mit írnak?

siederhird
Elvileg semmi<#rolleyes>

Magic Boy
Itt milyen jogai vannak az anyaegyesületnek?

Affiliations-nél alul van kiírva, ha jól sejtem, bár most nincs bekapcsolva az fm.
hmm most nyitottam meg genie scoutot , fél év alatt 115/175 saját envelésû plejám abilityje 7et ugrott. 😊 Év végére lesz sztem és 17 éves 😊

Magic Boy
A szerzõdést hol találom?

Magic Boy
Grat!

kössz szépen
siederhird
Grat!

siederhird
törölt hozzászólás

Sikerült továbbmennem az Uefa Kupába a Bajnokságba csak 9-ik vagyok sajna de jó az nekem mert még kezdõ vagyok nagyon a Managerbe😄
siederhird
törölt hozzászólás

oda van írva, a szerzõdés szerint, de elvileg ha eladsz egy játékost, akkor õk ugyanazért az összegért elõbb leigazolhatják
Magic Boy
Remélem, hogy, ha igazolok egy tehetséget és neki kell, de én nem akarom adni akkor nem viheti el.

Valaki írja már le légyszives világosan, hogy az anyaegyesületnek mihez van joga velem szemben.

siederhird
Aha, de ingyen adja kölcsönben a nem játszó játékosait úgy hogy még fizetésüket se kel fizetned.

Magic Boy
Tehát ha jólértem az a csapat akinek én a fiókcsapata vagyok bármikor elviheti a tehetségeimet?
Tehát az a csapat akinek én a fiókcsapata vagyok milyen jogokkal rendelkezik velem szemben?