Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spanish Secunda Division B3 - Huesca 😉

Hollandiába van egy VVV nevû csapat , velük kezdenék
veni vidi vici 😄

Mor3llo
nem, Kecskemét, ööö francia alsóbb osztály, esetleg spanyol, vagy még el tudok képzelni egy belga, vagy holland bajnokság alsóbb csapatát is.Lényeg h küzdeni kelljen, mert már meguntam a Bayernnel a darálást.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hülyeezagém. Játékosokért ajánlok 500e/1M eurot. Egyiket sem fogadják el. Utána benyomom , h enquiry és kihoz 8e és 375e eurot . Érdekes 😄

Még 8meccs nekem...elég szoros😊

mindenképp magyarba akarod tolni?

siederhird
Plymouth

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Mor3llo
most azon gondóxok kivel kezdjek fm-ben...az egyik lehetséges választás a Kecskemét, a többin meg gondolkozom..de mindenképp alsóbbosztályban akarok kezdeni 😄 tom már le lett itt oltva ezért 1-2 ember, de azért megkérdem...ötlet ?? :S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
ha az u20-ad jáccik bajnokságban, akkor sztem nyugodtan maradhat.Feltéve persze h az u20-adban állandó kezdõ.

Mor3llo
szép jó estét...tömör gyönyör...benézek sg-re, látom 'Football Manager' ...89 új üzenet..hm, öröm olvasgatni 😄:AS😄:AS

2 kérdésem van:

- fiatal játékos jobb belküldeni kölcsöne, akár gyenge B/C csapatba is, vagy jobb ha az U20-ban marad?
- az imsertebb játékosok arcait tartalamzó face pack létezik?
Pff megint van sérült böven😞

soma22
esetleg telepitsd ujra a gamet, egybõl másold át az uj fake-et, és ugy probáld meg.
nekem azota hibátlan, és mivel megvan az eredeti igy már remélem az is marad.
bár kiváncsi vagyok az eredetiben is cserélnem kell e majd a fake.lnc-t.

issey?te már probáltad?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

sza23
Ha már Te sem tudod, akkor mi lesz velem?!?!?!?!<#nevetes1>
Akkor szerintem vissza rakom az eredetit, azzal legalább nem lép ki.Csak az a baj, hogy én 90%-ban az Ajaxxal játszom és ahhoz illene a Holland válogatottnak is lennie.

siederhird
Kössz!
Jövõre célom a feljutás. Az idén csak álom.

soma22
akkor nemtom.

sza23
nicsen, pont az ilyen esetek elkerülése végett nem tettem fel.

miki36
Hatalmas Grat<#worship><#worship><#worship>
Szép sikereid lesznek már látom...😊
Jövõre már fel akarsz jutni?
De ha idén nagyon összeszeditek magatok akkor meglesz a rájátszás😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
magyaritást ne használj

siederhird
törölt hozzászólás

sza23
ezt már tényleg nem hiszem el!kitörõltem a fake.inc-t.Erre nem indúl el a játék kiír egy hibaüzenetet.bemásóltam a javított fake.inct ezután már elindúl jó is a Holland válogatott, de fojamatosan hibaüzenettel kidobál az asztalra.Ilyenkor mi van?

soma22
köszi igyekszem majd.

miki36
Nah töltöm Bristol Roverst
Egy kis OFF:
Soma nagyon jó hogy leirod ezeket a dolgokat remélem lesz majd több idõd és akkor mindent megosztasz velünk
(nagyon jó az oldal, így tovább)😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

siederhird
Free Transfer volt. Én is örültem naon neki mert van 1 normális csatárom.

az szép h elcsábittottad😛

sza23
Thanks!!!!!!

siederhird
Igen ez az a Sutton

soma22
nyekem és még valakinek most is megy.

OFF: Proxy error
ON : Felépült Míchel,Costil,Hrepka,Németh😊

amelyik a celticbe volt/játszott sutton??

soma22
betölti az.

föleg ha betöltené az oldalt😛 Nah Rayoval folytatom...4.vok 24meccs után😞 de sok volt a sérült és most már épülnek fel szal remélem belehuzunk kicsit...

siederhird
Mert olyan csapattal akartam kezdeni amelyiknek minusz pontja van,de nem a juventussal az nekem túl nagy csapat. Melyik suttonra gondolsz?😊

soma22
fmfansiteon megtalálod a leirást a hibárol és a szükséges javitást is leszedheted.

issey: velem nem izéltek még félre is tették volna a gamet.

mindenki:
akit érdekel hogy milyen kis hasznos dolgok vannak a gamehoz kapott vaskos kis füzetben olvasson fmfansiteot

link:fmfansite

mniért pont velük kezdtél ? 😄

szép😛

az az a Sutton??

siederhird
törölt hozzászólás

nincs némethed???hogy a picsába? szedjél fake.inc-t

hehe,tiz forinttal olcsóbb volt,mint a tied😊
alig akartak adni az ecobitnál,hülye kifogásokat kerestek hohy majd egy óra múlva,mert most elment a raktáros,meg nem tudjuk a riasztó kódját....mondom akkor gyorsan találjatok ki valamit,me morcos leszek...5 perc mulva nálam volt a gém
hahaha😊

20227!

sza23
Szeva all!
bocsi elõre, mert láma leszek.Mit kell csinálnom ahhoz, hogy a Holland válogatott ne legyen szürke?Nincsnek olyan játékosok a gameba, akikrõl itt beszéltekpl: Filkor,Németh, Porcellis,Genro és még sokan mások.Kérlek adjatok vmi tippet.

soma22
mennyiért vetted?én is ma vettem meg😄

soma22
nemtudom megnézni dolgozom.

nabazmeg😊
üdv mindenkinek,végre ma megvehettem a gémet😊
ha azt mondjátok hogy a manager szerelmese vagyok,akkor igazatok van.....ugyanis ez a 9. cm vagy efem sorozatom amit eredetiben megvettem😊))

20227!

thx,vettem.
miki36
IGEN
Mindenkinél 2 Filkor van
Bruno Gama nekem nincs benne Large adatbázison...
Miért nem kérdezel meg privátban engem vagy vki mást ne itt ctrl-v-zd a hszeket

ok,de válaszolnál?azért van a forum,sorry h ismételtem,de a szapulás helyett nem segitenél ki egy kis infoval,akkor már rég nem errõl beszélgetnénk.
siederhird
Vagyok újra grat McFrost meg a többiek

soma22
nem a kérdées, de 10 hszel ezelõtt tette fel ugyanezt.a kérdés korrekt is lehet

nem akarok tenni semmit csak érdekel hogy nálatok igy van e?2filkor van?csak kérdeztem h a valóságban is?miért baj h kérdezem,inkább válaszolnál ha tudsz.vagy megnéznéd a keresõbe ha megkérlek?normális kérdés sztm,nem egy agyament baromság mint h nem tudok letölteni pl.nemtom miéet csipi a szemed.megkérnélek h segits ha tusz.köszönöm
soma22
paszmek hányszor ctrl-v-zed be ezt a kérdést?ha másnál nem igy van mit teszel?és ha igy van akkor?vicc némely ember már megint.