Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
veni vidi vici 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
- fiatal játékos jobb belküldeni kölcsöne, akár gyenge B/C csapatba is, vagy jobb ha az U20-ban marad?
- az imsertebb játékosok arcait tartalamzó face pack létezik?

nekem azota hibátlan, és mivel megvan az eredeti igy már remélem az is marad.
bár kiváncsi vagyok az eredetiben is cserélnem kell e majd a fake.lnc-t.
issey?te már probáltad?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Akkor szerintem vissza rakom az eredetit, azzal legalább nem lép ki.Csak az a baj, hogy én 90%-ban az Ajaxxal játszom és ahhoz illene a Holland válogatottnak is lennie.
Jövõre célom a feljutás. Az idén csak álom.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Szép sikereid lesznek már látom...😊
Jövõre már fel akarsz jutni?
De ha idén nagyon összeszeditek magatok akkor meglesz a rájátszás😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Egy kis OFF:
Soma nagyon jó hogy leirod ezeket a dolgokat remélem lesz majd több idõd és akkor mindent megosztasz velünk
(nagyon jó az oldal, így tovább)😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
ON : Felépült Míchel,Costil,Hrepka,Németh😊
issey: velem nem izéltek még félre is tették volna a gamet.
mindenki:
akit érdekel hogy milyen kis hasznos dolgok vannak a gamehoz kapott vaskos kis füzetben olvasson fmfansiteot
link:fmfansite
az az a Sutton??
alig akartak adni az ecobitnál,hülye kifogásokat kerestek hohy majd egy óra múlva,mert most elment a raktáros,meg nem tudjuk a riasztó kódját....mondom akkor gyorsan találjatok ki valamit,me morcos leszek...5 perc mulva nálam volt a gém
hahaha😊
20227!
bocsi elõre, mert láma leszek.Mit kell csinálnom ahhoz, hogy a Holland válogatott ne legyen szürke?Nincsnek olyan játékosok a gameba, akikrõl itt beszéltekpl: Filkor,Németh, Porcellis,Genro és még sokan mások.Kérlek adjatok vmi tippet.
üdv mindenkinek,végre ma megvehettem a gémet😊
ha azt mondjátok hogy a manager szerelmese vagyok,akkor igazatok van.....ugyanis ez a 9. cm vagy efem sorozatom amit eredetiben megvettem😊))
20227!
Mindenkinél 2 Filkor van
Bruno Gama nekem nincs benne Large adatbázison...
Miért nem kérdezel meg privátban engem vagy vki mást ne itt ctrl-v-zd a hszeket