Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Salvatore Foti (olasz, csatár, 18 éves)
Õt talán senkinek sem kell bemutatnom, lassan beverekszi magát a kezdõcsapatba a fiatal olasz játékos, és 11 meccsen már 2 gólt is szerzett.
Nicola Donato (olasz, középsõ védõ, 19 éves)
A bizonytalan Zivanovic helyett kapott lehetõséget az utolsó két meccs második félidejében, és ezzel ki is szorította védõtársát. Más kérdés, ha Falcone felépül, akkor Donato a cserepadra kerül, de már bebizonyította tehetségét.
Paolo Castellazi (olasz, védekezõ középpályás, 19 éves)
A sérülések miatt került fel az elsõ csapathoz, és a Catania ellen 1:1-es állásnál cseréltem be, ahol a 88. percben gyõztes gólt szerzett. Azóta már másik meccsen is lehetõséget kapott.
Bridece Azor (haiti, jobb oldali középpályás, csatár, 18 éves)
Jobb oldali krónikus középpályás-hiány miatt került be a csapatba a fiatal játékos. Mezõnyben nem annyira meggyõzõ, de eddig kétszer állt oda egy 25 méteres szabadrúgáshoz, és mindkétszer bevarrta, nem is akárhogyan.
Sherman Cárdenas (kolumbiai, támadó középpályás, 17 éves)
Talán õt kell a legkevésbé bemutatnom, 17 éves korára meghatározó játékosa a bajnoki címre törõ Sampdorának.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Lehet hogy a Chelsea ajánlatában vannak záradékok is
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Wij zijn Ajax, de beste!
Egyébként csak egy FM magyarítás van, mert az FMHungaryn is ugyanez van fent. Csak mivel nekem az idõm is kevés, az angol tudásom sem megfelelõ szintû ezért munkamegosztás van, sok külsõ fordítóval. Én írom a dekódoló/kódoló szoftvereket, zömmel mások fordítanak. A fordítanivaló anyagok küldését, szervezését pedig régebben HTMiskolc csinálta, most Christian végzi.
Még egy õrültet nem találtok egy ekkora kis országban, aki ennek a lekódolt nyelvi fileokkal megáldott játék fordításának nekiállna 😊
Megrökönyödve nézem, hogy milyen förtelmes az adabázis a magyar játékosokat illetõen...
Pedig reménykedtem, hogy végre olyan adatbázis jön majd ki, ahol a fiatal magyar tehetségek PA-ja nem a béka segge alatt lesz... hát látom most sem léptünk elõbbre sajnos e tekintetben...
egyébként képtelenségnek tartom
Eddig nekem sem volt semmi baja😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
és respect annak aki részt vett/vesz a munkában
Inter lehet hogy nincs ebben a szezonban a toppon
Más bajnokesélyes csapat?
Úgyhogy ilyen-olyan error esetén tessék megnézni az összes olyan egyéb komponenst (skin, logó stb), ami bele lett gyömöszölve a programba. Megjegyzem, a program összes eddigi verziója úgy mûködött, hogy az összes ilyen képet, stb-t betölti indításkor a memóriába. Tehát akinek 512MB-nál kevesebb memóriája van, az inkább ne rakjon fel ilyesmiket, mert hihetetlenül be tudja lassítani a programot, és növeli a programhiba esélyét!
Caracciolo egy állat. Telen vagyok tehetséges olasz növendékekkel , akik mind sajátok. ÉS nyáron jön 5-6 16-18 közötti 170+ PA pleja is. wáááá istenség <#worship>#worship><#worship>#worship>