Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max08
Jó reggelt!Akkor tudnátok tippeket adni hogy hogyan tudnám megkörnyékezni bármely nagy nevû játékost???Elõre is köszi a tippeket!!!

siederhird
törölt hozzászólás

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Sysfox
Jó reggelt, köszi.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

siederhird
Reggelt all!
Grat Sysfox

Sysfox
Pár tehetséges ifistám:

Salvatore Foti (olasz, csatár, 18 éves)
Õt talán senkinek sem kell bemutatnom, lassan beverekszi magát a kezdõcsapatba a fiatal olasz játékos, és 11 meccsen már 2 gólt is szerzett.

Nicola Donato (olasz, középsõ védõ, 19 éves)
A bizonytalan Zivanovic helyett kapott lehetõséget az utolsó két meccs második félidejében, és ezzel ki is szorította védõtársát. Más kérdés, ha Falcone felépül, akkor Donato a cserepadra kerül, de már bebizonyította tehetségét.

Paolo Castellazi (olasz, védekezõ középpályás, 19 éves)
A sérülések miatt került fel az elsõ csapathoz, és a Catania ellen 1:1-es állásnál cseréltem be, ahol a 88. percben gyõztes gólt szerzett. Azóta már másik meccsen is lehetõséget kapott.

Bridece Azor (haiti, jobb oldali középpályás, csatár, 18 éves)
Jobb oldali krónikus középpályás-hiány miatt került be a csapatba a fiatal játékos. Mezõnyben nem annyira meggyõzõ, de eddig kétszer állt oda egy 25 méteres szabadrúgáshoz, és mindkétszer bevarrta, nem is akárhogyan.

Sherman Cárdenas (kolumbiai, támadó középpályás, 17 éves)
Talán õt kell a legkevésbé bemutatnom, 17 éves korára meghatározó játékosa a bajnoki címre törõ Sampdorának.

Sysfox
Jó reggelt! Itt tartok jelenleg az elsõ évben. Folyamatos sérülések hátráltatnak, most volt olyan, hogy 10 sérültem volt az elsõ csapat keretében, de így is remekül szerepelünk. Bonazzoli egyenlõre fantasztikus, gólkirályt csinálok belõle, ha így folytatja. A sérülések miatt ifistákat kellett felhoznom a csapathoz, akik eddig remekül szerepelnek.

Mor3llo
Arra még nem gondoltál, h a vezetõk esetleg nagyon ragaszkodnak egy-egy játékoshoz.És én sem adnám el Lahmot, még ha 10000milliárdot is ajánlanának érte.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
nagyon is jo lett a gém, fõleg az igazolások. kapcsolatokat kell kiépiteni, meg kell környékezni a játékost, stb...itt már ha trükkökkel van pénzed lofaszt sem kezdesz vele.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

miki36
Chivut és Lahmot valóságban sem engednék el...
Lehet hogy a Chelsea ajánlatában vannak záradékok is

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Max08
Engem annyira irritál már ez a játék!Mondom magamban lecsapok Dani Alvesra!Ajánlok érte 35 Millát,a Chelsea 22.25-öt!És kinek az ajánlatát fogadja el a Sevilla????Na kinek???Természetesen a Chelsea-ét!De hogy miért?A Sevillának ennyire megéri,hogy nem spanyol riválisnak adja el?A másik!Chivu értéke 7 Milla!Igen,7 Milla!Ajánlok érte 30 kerek milliót,és NEMET mondanak!!!Lahmért 40 millát ajánlottam,elutasítottak!!!Annyira el*aszták ebben a játékban az igazolásokat és a pénzügyeket hogy az valami botrány!!!Abba is hagytam egy idõre,elegem lett belõle!!!

charlee
Éppen (nagy mákkal) megvolt a BL indulás, sikerült találni egy jó taktikot, leigazolni Salomon Kalou-t és Alexandre Song-ot bagóért és most kezdhetem elölrõl...

Wij zijn Ajax, de beste!

charlee

Ezt az FM2007 magyarítás csinálta. Két napig nem volt gond... 😞

Wij zijn Ajax, de beste!

Mor3llo
törölt hozzászólás

úgy körül. De ne aggódj , majd a gép generál 😊

konkrétan a Németh Kriztián és a Dudás Ádám és a Filkor Attila nálad mennyi? Mert nálam olyan 120-130 körül vannak...
De könyörgöm, a 2006 magyarítása NEM a 2007-hez készült, ezért is írtam, hogy a verziókra figyelni kell.
Egyébként csak egy FM magyarítás van, mert az FMHungaryn is ugyanez van fent. Csak mivel nekem az idõm is kevés, az angol tudásom sem megfelelõ szintû ezért munkamegosztás van, sok külsõ fordítóval. Én írom a dekódoló/kódoló szoftvereket, zömmel mások fordítanak. A fordítanivaló anyagok küldését, szervezését pedig régebben HTMiskolc csinálta, most Christian végzi.
Még egy õrültet nem találtok egy ekkora kis országban, aki ennek a lekódolt nyelvi fileokkal megáldott játék fordításának nekiállna 😊

tévedsz. Nálam avn 3 maygar (16-16-17) és mind 170+ PA

a hét mindhét napján 24 órában

Szevasztok!

Megrökönyödve nézem, hogy milyen förtelmes az adabázis a magyar játékosokat illetõen...
Pedig reménykedtem, hogy végre olyan adatbázis jön majd ki, ahol a fiatal magyar tehetségek PA-ja nem a béka segge alatt lesz... hát látom most sem léptünk elõbbre sajnos e tekintetben...
24/7 az mi???
én is meg tudom csinálni. HA 24/7ben meccseket töltögetnék vissza
egyébként képtelenségnek tartom

olasz bajnokságban már 7es gyõzelmi sorozatom van <#smile>

Mor3llo
Gondolom megnyerte a bajnokságot, köv évben beverekedte magát a BL csoportkörökbe selejtezõkön keresztül.Innen gondolom kitalálod magad is 😊

Mor3llo
Szeretnék feljutni.Nehéz lesz, a védelmem krumpli, az összesnek a fejelése 1 meg 2 ....igazolásra pénz nuku.Egyedül a támadókban bízok majd.Nagyon nehéz lesz.

üdv haveromnál voltam ma és a második évébe bajnokok ligáját nyert a péccsel az hogy lehet???? csal??? mert láttam a sját szememmel
soma22
jha

miki36
Én is a leslie-s magyaritást használom
Eddig nekem sem volt semmi baja😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

siederhird
Sok szerencsét. Célok?

siederhird
Én is, de megértem mind a kettõ oldalt mert leslie striker azt hitte hogy a jelenlegi magyarításról beszélnek soma meg a régire gondolt.

soma22
miután hazaértem én is használni fogom ofkorsz.
és respect annak aki részt vett/vesz a munkában

Mor3llo
törölt hozzászólás

Mor3llo
és eddig nem írt ki semmit hibát, tehát bátran ajánlom eddig mindenkinek.

Mor3llo
én igen:AS😄:AS😄

udinese , palermo , sampdoria , milan is. MOst itt tanyázik 3. vagy 4. helyen.

soma22
tudom, de nem hiszem hogy sokan azt használják.

Mor3llo
de, Leslie már megcsinált egy 70%-os 2007 magyarítást.

miki36
Milan, Fiorentina pontlevonás
Inter lehet hogy nincs ebben a szezonban a toppon
Más bajnokesélyes csapat?

soma22
nincs még kiadva 2007es magyaritás, legalábbis itt még senki nem használja, és a 2006ossal igenis hibát ir ki.

miki36
Rómával sztem itt sokaknak könnyû lenne😊

Ez tetszik. Látom megint kezdõdik. Valakinek valami hiba van, elsõ reakció: magyarítást ne használj. Nyolc éve csinálok CM/FM magyarításokat, eddig egyik sem okozott semmilyen programhibát. Feltéve persze, hogy a megfelelõ programverzióhoz a megfelelõ magyarítás van fent.
Úgyhogy ilyen-olyan error esetén tessék megnézni az összes olyan egyéb komponenst (skin, logó stb), ami bele lett gyömöszölve a programba. Megjegyzem, a program összes eddigi verziója úgy mûködött, hogy az összes ilyen képet, stb-t betölti indításkor a memóriába. Tehát akinek 512MB-nál kevesebb memóriája van, az inkább ne rakjon fel ilyesmiket, mert hihetetlenül be tudja lassítani a programot, és növeli a programhiba esélyét!

Emberek , nem akarom elszólni magam , de eza játék eszméletlen könnyû. Vagy már csak van elég tapasztalatom. Olasz bajnokságban 10 pont elõnyöm van már most
Caracciolo egy állat. Telen vagyok tehetséges olasz növendékekkel , akik mind sajátok. ÉS nyáron jön 5-6 16-18 közötti 170+ PA pleja is. wáááá istenség <#worship><#worship>

soma22
playoffban jah...ezzel maradhatott õ a b ligában...

Mor3llo
grat 😉

pff nézem blbe Torres 3at vágott madridnak..azt nézem azt hogy csinta hisz atletico nem bl résztvevö...most esett le h 43milajér megvette az arsenal...

megvert a Rayo?😛

na. Bajnokságot vezetem 8 ponttal. Totti végre feléprült. Dinamo Kiev ellne UEFA-kupa elsõ kiesési körében utatkozott ismét be 100%os kondícióval. Hát , egy laza mesterhármast hintett idegenben 😄D

soma22
miattatok nem jutottam fel...:S

Mor3llo
hna, meek inkább kecskeméttel 😄

Hrepka😛 200ezerér vettem😛 tetszik h nem ugy van mint 06ban amikor megvettem Priskint 300ért azt egyböl ért 3,5milajt...itt mindenki annyit ér amennyiér veszed és kor/teljeseitmény alapján nö/csökken az áruk...legalábbis én ezt tapasztalom