Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézd meg mert ilyenkor terhelt a server de reggel jól szokott menni!
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
gondolom neked se😞
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
I’m Forever Blowing Bubbles...
De a francia ligában mondjuk a Nancyval ott is van kihívás😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
I’m Forever Blowing Bubbles...
asszem hagyom most a fehérvárt és kezdek valaki mással!
adtok egy tippett???
olyat amibe azért legyen egy kicsi kihívás is.
1 TANÁCS: HLEBET MINDENKI FELEJTSE EL? NAGYON GÁZ...... <#hawaii>#hawaii>
Grat Mindenkinek! Éppen befejeztem elsõ szezonomat Arsenallal, és media prediction 4th helyett bajnok lettem!<#crazya>#crazya> Majd enek tetejében a BL döntõt is megnyertem jó játékkal BAyern ellen! Ezekután a mínusz 210 millió fontos anyagiamra bejelentkezett állítolag egy konzorcium, ami megvásárolná a klubot az adósságaimmal együtt, és talán egy kevés pént is hoznak a házhoz....<#beka2>#beka2><#vigyor3>#vigyor3>
Egész überhiperszuperállat kis taktika... <#vigyor1>#vigyor1>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Ott lehet neki mondani hogy szeretnéd leigazolni vagy hogy jó lenne ha nálad játszana stb.
Aztán ha ez megvan akkor a híreknél majd meglátod hogy reagál😊
Ha jól akkor mehet az ajánlat
Inkább kezdek eggyet a Plymouthhal.
rég jártam már erre, de visszatértem és kezdtem eggyet a kedven csapatommal (ahol szegény játékosoka hurcoltak meg, akik tényleg nem tehettek semmirõl)