Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voltage
ok, én a juvéval elég minuszba vagyok és attól félek h az elnök eladja bagóért a játékosokat

voltage

miki36
Majd pénzügyekrõl is tolok képet, mondhatjuk hogy elég jól állok

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

siederhird
Grat all!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

voltage
gart, a feljutás a cél?

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

voltage
grat! anyagilag is jól áll a klub?

Barcával megvan a bajnokság és jön a BL döntõ Man utd ellen

miki36
3 Forduló után 9 pont 11-1-es gólkülönbség. Elég jól indult a szezon😊
Most jön 1 forduló, majd a Wolves ellen a Ligakupa 1. Forduló.
Majd tolok képet érdekesebb meccseimrõl.
És te Barcával?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

voltage
Walsall-al h állsz?

voltage
nem ez az elsõ szezon mert mellette a Barcával is vagyok, majd tolok képet a tabelláról

miki36
Egyébként Grat!!!<#worship>
Serie-A-ba vagy már?

miki36
Nem tudom, lehet, de szerintem a régi.
Ha rákattintasz rájössz hogy 404-es hiba😞(invalid link)
Egyenlõre ez az 1 van amit belinkeltem.

voltage
nem az új van a fansite-on?

voltage
ha visszaolvasol látod hogy azt írják hogy jó

miki36
Az még a 2006-os magyarosítás, azt ne töltsd le mert elcseszheti a gémedet.
Ezt töltsd leMert az jó. Igaz hogy a kezf. csak 70% de legalább jó. Legalábbis nekem.

voltage
hali és grat mindenkinek

miki36
Mentsd el a játékot miután beállítottad az edzést, plusz az edzéseket is mentsd el
Ezután mûködnie kell.
Egyébként http://fmfansite.uw.hu/
Lehet olvasgatni...

sza23
Szeva all!
Gratula mindnekinek!Olyan kérdésem lenne, hogy a fmfansite-on fent lévõ 88% magyarosítást érdemes letõlteni?Már mint jól mûködik?

Sziasztok!
Nekem is az edzéssel van gondom...
Beállítom a tervet,de a gép visszaállítja defaultra (medium) az egészet a következõ nap.
Mint rontok el?
Atesz89
Passz ezt nem tudom...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Forza Italia
mégegy. Aszt hogyan lehet megcsinálni, hogy mikor elindítom a játékot, ne jelen jen meg az a sok logó hanem egyszerre a menû.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
most jó. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Atesz89
Nekem így jelenítette meg...

Forza Italia
és akkor jó lessz?

Atesz89
Hali és grat all!!!
A játékon belül a Preferences/Display&Sound fülön belül kapcsold ki a skincache-t

franc0
na megpróbálok segíteni.

írd le nekem ide az elérési útját a Milan-os face-eknek

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Forza Italia
Egyszerüen nem értem. Hiába teszem be az arcot, logót, mezt oda ahova írva van, egyszerüen nincs a játékba. Valamit itt is kikel törölni mint az fm 2006-ba. Ott a cache mappából a germant kellett kitörölni. ITT MIT KELL CSINÁLNI?

Pisti1026
Ez meg az Uefa -kupa csoportkõr végeredménye!!! Az elsõ kiesési szakaszban a Valenciát kaptam.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Pisti1026
Na így állok egy kicsit kevsebb mint fél távnál!!!!

Ez meg az Uefa -kupa csoportkõr végeredménye!!! Az elsõ kiesési szakaszban a Valenciát kaptam.
http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/2/4e66894fba.jpg

saviola83
nekem is problémám van ezzel de leginkább a mezekkel és a lógókkal.Nem jeleníti meg mindet.valaki segítsen légyszi.Lehet msn-be is privibe írjatok

Forza Italia
Jó reggelt! Srácok hova kell bemásolni az arcokat mert nekem sehogyan nem jelenik meg.

miki36
Reggelt all
Töltöm Walsallt
(Robben azé kemény😊<#wow1><#wilting>)

hopsz...robben az interbe 98 millió euró....vazzze....<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>
Pisti1026
Na izzítom a West Hames mentésemet, majd jövök képekkel!!

siederhird
Grat!

jó reggelt!
Az Fc Fehérvárral vagyok.a bl-ben az 1 körbe a Hajduk Splitet kaptam.azt hittem biztos kiesés erre idegemben 3-2 kikapok,otthon meg 2-0 nyerek!!!!Úgy örültem h nemigaz erre a 2. körbe a celtiket kaptam.
Majd Jövök az eredménnyel...
jó reggelt!
Az Fc Fehérvárral vagyok.a bl-ben az 1 körbe a Hajduk Splitet kaptam.azt hittem biztos kiesés erre idegemben 3-2 kikapok,otthon meg 2-0 nyerek!!!!Úgy örültem h nemigaz erre a 2. körbe a celtiket kaptam.
Majd Jövök az eredménnyel...
Pisti1026
Jó reggelt al!

siederhird
Regggelt all!

köszi

egy kettõnél mér három csillag van😊

Mor3llo
igen, és h minél több csillagos legyen 1-1 edzésfajtád,az a lényeg.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hogy érted a z edzõ beállítást?

hozzárendeltem, hogy melyik tulajdonságot edze, de több beállítást nem láttam.

Mor3llo
állítsd be az edzõket is, ne csak az edzés nehézségét.

Mor3llo
törölt hozzászólás

Sziasztok
Elárulná valaki, hogy mikor beállítom az edzést, miért változtatja meg a gép? (összességében keményre állítom és mikor ismételt megnézem a negyon keményre van állítva).
A másik problémám, hogy hiában van az edzés felhúzva és panaszkodnak a játékosok, de egy dekét sem fejlõdnek.
elõre is thk

Mor3llo
fmfansite.uw.hu olvasgass

Mor3llo
törölt hozzászólás

TSÁ
Elmondanátok nekem nektek hogy néz ki így az FM szinte mindent ami az fmhungaryn volt felpakoltam ahogy kell és ez a <#violent> fos nem hajlandó a logókat és a felsõ címsorokat megjeleníteni ja és a címereket sem áhhhh
miki36
Nagy grat mindkettõtöknek😊
Kezdtem egyet az egyik kedvenc csapatommal, sajnos tavaly kiestünk a League One-ból, úgyhogy most a League Two-ból jutok majd lassan vissza a PL-be...
Remélem sikerül, hajrá Walsall!!!

Mor3llo
törölt hozzászólás