Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Barcával megvan a bajnokság és jön a BL döntõ Man utd ellen
Most jön 1 forduló, majd a Wolves ellen a Ligakupa 1. Forduló.
Majd tolok képet érdekesebb meccseimrõl.
És te Barcával?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Serie-A-ba vagy már?
Ha rákattintasz rájössz hogy 404-es hiba😞(invalid link)
Egyenlõre ez az 1 van amit belinkeltem.
Ezt töltsd leMert az jó. Igaz hogy a kezf. csak 70% de legalább jó. Legalábbis nekem.
Ezután mûködnie kell.
Egyébként http://fmfansite.uw.hu/
Lehet olvasgatni...
Gratula mindnekinek!Olyan kérdésem lenne, hogy a fmfansite-on fent lévõ 88% magyarosítást érdemes letõlteni?Már mint jól mûködik?
Nekem is az edzéssel van gondom...
Beállítom a tervet,de a gép visszaállítja defaultra (medium) az egészet a következõ nap.
Mint rontok el?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A játékon belül a Preferences/Display&Sound fülön belül kapcsold ki a skincache-t
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
írd le nekem ide az elérési útját a Milan-os face-eknek
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Töltöm Walsallt
(Robben azé kemény😊<#wow1>#wow1><#wilting>#wilting>)
Az Fc Fehérvárral vagyok.a bl-ben az 1 körbe a Hajduk Splitet kaptam.azt hittem biztos kiesés erre idegemben 3-2 kikapok,otthon meg 2-0 nyerek!!!!Úgy örültem h nemigaz erre a 2. körbe a celtiket kaptam.
Majd Jövök az eredménnyel...
Az Fc Fehérvárral vagyok.a bl-ben az 1 körbe a Hajduk Splitet kaptam.azt hittem biztos kiesés erre idegemben 3-2 kikapok,otthon meg 2-0 nyerek!!!!Úgy örültem h nemigaz erre a 2. körbe a celtiket kaptam.
Majd Jövök az eredménnyel...
egy kettõnél mér három csillag van😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
hozzárendeltem, hogy melyik tulajdonságot edze, de több beállítást nem láttam.
Elárulná valaki, hogy mikor beállítom az edzést, miért változtatja meg a gép? (összességében keményre állítom és mikor ismételt megnézem a negyon keményre van állítva).
A másik problémám, hogy hiában van az edzés felhúzva és panaszkodnak a játékosok, de egy dekét sem fejlõdnek.
elõre is thk
Elmondanátok nekem nektek hogy néz ki így az FM szinte mindent ami az fmhungaryn volt felpakoltam ahogy kell és ez a <#violent>#violent> fos nem hajlandó a logókat és a felsõ címsorokat megjeleníteni ja és a címereket sem áhhhh
Kezdtem egyet az egyik kedvenc csapatommal, sajnos tavaly kiestünk a League One-ból, úgyhogy most a League Two-ból jutok majd lassan vissza a PL-be...
Remélem sikerül, hajrá Walsall!!!