Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légyszives segítsetek!!!
Kíírta, hogy kapok 40 milliót a TV-s jogdíjjakból, de nem kaptam meg?
A 06-ban amikor kiírta, akkor már meg is kaptam.
Szerintetek megkapom ezt még valaha? Nálatok mi a tapasztalat?
Elég fontos lenne, mert mínuszban vagyok!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
erre a pénzügy dologra nagyon rá vagyok kattanva (leendõ közgazdászként😄) mert arra nagyon ügyelek h ne menjek minuszba, de ez a Juvéval szinte lehetetlenség a játékoskeret megtartása mellett és ez olyan szinten idegesít<#boxer>#boxer>
Azt hittem külön mentések😛
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
hogy érted h melyiket? egyszerre vagyok 2managerrel😛
Eddig 3x 20 000 Font. Az egy ilyen kiscsapatnál elég sok.
Majd az FA kupában is igyekszem sikáig eljutni...
Nah, ligakupában megkaptam West Hamet😞
Amúgy Grat, melyiket folytatod majd elõbb?
Elsõ fordulóban ugye a Wolves ellen büntetõkkel nyertem, 2.-ban Scunthorpe(1.osztály) ellen 2-1.
A 3. Fordulóban egyedül leszek a League Two-ból a Ligakupában😊
Remélem nem lesz nehéz a következõ sorsolásom
amúgy még nem kezdtem, de most visszaolvastam a régi szép idõket, mikor elmentél 10percre a boltba, visszajöttél, és '130új üzenet' :AS😄:ASD
Szal visszanézve kedvet kaptam, ahogy kivertem a Mennyut, a Werdert, 2006-ban elsõ évemben BL-t nyertem stb.Egyszóval, már izzítom is 😊))
Lyonnal kezdtél?
Igazolásokról és szept.1-i keretrõl egy képet ha már elkezted😊

egyikõjükbõl owen , másikbõl carvalho , harmadikból mancina lesz , azt írja 😛PP
jah, és amugy nektek benne van a gémben a Dudás Ádám??? az a srác aki volt az arsenalnál próbajátékon... elvileg györ u21 de nekem sehol sincs, sztem tök gáz h ö kimaradt, már csak mert azért valszeg a jövö egyik meghatározó magyarja...
Szerintem te sem nagyon hitted szünetbe hogy megnyerheted😊
félidõbe 3-1es vezetésnél átálltam egy 3-2-5ös taktikra(igen , 5 csatár 😄 ) és ez lett

Lépek jó8 all!<#integet2>#integet2>
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Te szemét😊
Dobsz egy képet róla?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Meglesz az a továbbjutás, hajrá😊
Walsallal 8 meccs után 24 ponttal vezetek😊
Majd tolok picture-t