Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Evertonnal kezdtem az új játékot!nem igazoltam senkit csak Balltinkább kineveleke és ezzel a kerettel próbálkozom!így az izgi!cél a nemzetközi kupa porond titkon pedig a bl és dobogó!eddig 4 meccs 2 gyõzelem 2 döntetlen!skalpok wattford, newcastle, xek balckburn tottenham
jó8
Heló szia remélem hogy vagy
sok sikert😊 én is tolom
hasselbaink 36 évesen is brutális, 16 meccsen 14 gol😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
az elsõ az h ha bejelented vkirõl h le szeretnéd igazolni az nem feltétlenül tesz jót a ccsapatnak ( Gerrard lehetséges érkezésére monta azt makelele,ballack, joe cole h õk akkor meköszönik a klubbnak az eddigieket és továbbálnának ha jön gerrard).
a másik h mire való az opposition instructions menüpont a meccsben. ott lehet beállítani bzonyos utasításokat játékosokra (erre úgy jöttem rá h egyik csatárnak beállítottam h hard tackling és a gép azon a poszton catárt 2szer cserélt) remélem van akinek újat montam 😄
Heló szia remélem hogy vagy
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
most kezdõdik második idényem a nyiregyházával, sikerült feljuttatni õket, és megerõsödve kezdõdik az elsõ osztály. ZTE ellen idegenben kezdtünk, és 6-1re gyõztünk<#wow1>#wow1> . majd hozok képeket
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Én meg az Evertonnak😊
De a Manchesterrel is hamarosan szerzõdést kötök😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
byebye mindenki, jó8, és hajrá 😉<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Akkor most nem tudok igazolni senkit... Pompás......
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Ezt már tavaly is eljátszotta!!!
A többiek 46millióért igazolnak (Lahm, stb.), én meg minuszban vagyok.
Szerintem így már nincs is semmi értelme az egésznek.....
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Mert nem olvastam vissza és én abba maradtma hogy ez egy hatalmas BUG😞
Biztos tudod Soma?
Lehet hogy nem egyszerre adják de hallottam azt is hogy ez egy elég nagy BUG és nem is jön semmi a számládra😞