Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem 2 meccsel uefa-kupa döntõ elõtt lerúgták mancinit és teddeit is. Csapatom mondjuk ér 80M eurot , ebbõl õk ketten érnek negyvenet. Jobb és bal szélnaek lõttek .: 😄SA😄:AS😄AS
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Grat all!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Megpróbálom ma elkészíteni de sztem holnapra lesz kész.
http://rapidshare.com/files/1178728/nyiergy.zip.html
Már régebben összedobtam csak nem töltöttem még fel sehova, de hát látva hogy azzal is játszik vki meglágyult a szívem😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
oké igazából ettõl még szívem mélyén szparis vagyok 😊 -> kertváros a szülõföldem
merre lax nyiregyen?
Mindenesetre ott vok URFA-kupa elõdöntõben. Lillet 3:2 , 2:1el búcsúztattam. Jön a Palermo. Scudettoért még nagy harc folyik 😊
átigazolásaim:
Vasas Zoltán, Mészáros Norbert, Hajdú Norbert, Gabala Krisztián
kölcsönbe jöttek:
Ködöböcz Csaba, Szentpéteri Viktor, Dancs Roland
várhatóan ez lesz a kezdõm:
Szentpéteri - Vasas, Szatke, Ambrusz, Vukadinovics - Márton, Jeremiás, Hajdú, Mészáros - Lengyel, Sztipánovics
😊
büszke vagy magadra h egyik ismerõsöd jól tolja (csít)taktikkal a gémet és te is be tudtad rakni? :|
hát mindenesetre gratulálok, végre sikereket érsz el, végülis ha másképp nem megy<#eljen>#eljen>
Avanti Crociati!