Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hogy lehet olyan csapattal szerzõdést kötni aki fiókcsapatot keres?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ezután 2-2-t játszottam a Romával és 6-2 vertem a Torinot(Adriano mester 5ösével😛)
de a Romai x miatt sajna már 3 pont a hátrányom a Milannal szembn:S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
egy sima 4-4-2-t játszom
legjobb esetben Petrov-Cambiasso-Stanko-Figo a négyes
van két szélsõm (tkb tkj) és van két vkp-m felnyilazva kpk-nak😊
mivel Stanko-t középen játszatom mert neki az a Természetes
Csesza: Szép😊 én Mariano gonzalezt azonnal visszaküldtem a palermohoz olyan rosszak voltak az értékei😄DD

I’m Forever Blowing Bubbles...
I’m Forever Blowing Bubbles...
fostál rendesen az utolsó 10 percben, mi? 😛
Avanti Crociati!
a genei scout potential értékei pedig eléggé megtévesztõek, fõleg h a fizikai értékek nem változnak, tehát akkor eleve elszámolja a gép a fejlõdést...
tehát ne várja senki Kaprinyaknihakni Ádi lesz a kövi Ronaldinho
Avanti Crociati!
Az a gond hogy a klubb televan arsenal kölcsönjátékosokkal.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Én 7.-rõl 4. helyre léptem elõ. Barca még mindig leggazdagabb 716 M euroval
Az Interbe meiket hozzam KPB-nek?
Martin Petrov (Atletico Madrid) - 10millio euróért
Morten Gamst Pedersen (Blackburn) - 7.5millio euróért
Luis Boa Morte (Fulham) - 8.25 millió euróért
thx
ha bepipálod, akkor pl a fizikai értékek abszolút nem mozdulnak, ami teljesen irreális
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
megmutatja , hogy mit fejlõdhet méga játékos , ha max.on vannak értékei !
ezt irta ki a scoutom... :S:S:S:S
tudtok rá esetleg valami megoldást, eddig ment, most kezdtem egy újat és azt már nem akarja betölteni...
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Mármint vérbeli balszélsõ nincs, Van Der Meyde, Arteta(!?), Davies mind jobbszélsõk, de balszélsõ nincs.
Alapban tartalékkeretben van egy csatár, James Vaughan. Õt nagyon gyorsan hozd fel a felnõttkeretbe hogy játszon, mert jó pleja lesz belõle.
Én ugye Everton fiókcsapatával vok, és elhoztam Vaughan-t, eddig nagyon jól nyomja.
(az õ góljaival mentünk tovább két osztállyal feljebb játszó ellenfél ellen a LK-ban)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"