Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thökömbe most már ez a köcsög barzagli!!! nem tudom elcsábítani a Roma-ba. juve és milan 7,1M ajánlatát elfogadja a Palermo, az én 10 millámat meg visszadobja 😞 kéne a Mexes-Chivu álompár mögé egy bombabiztos 3. középsõ védõ, és én olaszt szeretnék, Ferrari pedig nem egy csúcs. Zaccardo talán?
Mor3llo
Selfisch, jól tetted h leigazoltad Ben Arfat.Legtutibb balszélsõ 😊 Ha esetleg Malouda kiégne nálam, kicsit megvan a megfelelõ pótlása 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Szerintem sehogy.Ki kell sztem tölteni a szerzõdést, mert elég furi lenne ha mondjuk kapnál pézt tõlük, vagy játékosokat, és azt mondanád h köszönöm szépen, de akkor nekem itt állj.A kapott javakkal meg lelépnél.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

siederhird
Hy az érkezõknek

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Magic Boy
Hogy lehet szerzõdést bontan, ha nem akarok annak a klubnak a fiókcsapata lenni akinek jelenleg vagyok?
Hogy lehet olyan csapattal szerzõdést kötni aki fiókcsapatot keres?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

nemgyenge ez se

jó is Stanko-nak ott középen, az eslõ meccsén mindjárt gól és a meccs embere 😊

Mor3llo
reggelt all...izzítom Fredéket 😉

fsgh
nekem Kalou - Cambiasso - Vieira - Stankovic/Deisler

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
😊)

ezután 2-2-t játszottam a Romával és 6-2 vertem a Torinot(Adriano mester 5ösével😛)
de a Romai x miatt sajna már 3 pont a hátrányom a Milannal szembn:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nekem sincs 😊

egy sima 4-4-2-t játszom

legjobb esetben Petrov-Cambiasso-Stanko-Figo a négyes

fsgh
nekem nincs tkp-s posztom😛😄DD

van két szélsõm (tkb tkj) és van két vkp-m felnyilazva kpk-nak😊

nekem bõven jó, 2.számú jobb szélsõnek

mivel Stanko-t középen játszatom mert neki az a Természetes

fsgh
Hello all és grat

Csesza: Szép😊 én Mariano gonzalezt azonnal visszaküldtem a palermohoz olyan rosszak voltak az értékei😄DD

jó estét

Pisti1026
Grat!!!<#taps><#taps>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Pisti1026
Na kizúgtam az UEFA-kupából!!! Otthon kikaptam 0-2-ra, kinn meg nyertem eggyel!

Pisti1026
Nagyszerû, a Valencia elleni Uefa-kupa meccsre lerugják Tevezt+Ashtont+Halfordot+Harewoodot!!!<#falbav><#falbav><#falbav>

siederhird
Grat!<#worship>

Fyrex
<#eljen><#eljen><#finom>

fostál rendesen az utolsó 10 percben, mi? 😛

Avanti Crociati!

😄DD Grat

Pisti1026
Na ezt már el se hittem, annyira örûltem neki!! It volt ez a kiállíás, akkor azt hittem, hogy majd jól elgyepálnak de fordítva sûlt el az ÁGYÚ!!!<#mf1><#mf1><#mf1>

Fyrex
nagyon toljátok<#worship><#worship>

a genei scout potential értékei pedig eléggé megtévesztõek, fõleg h a fizikai értékek nem változnak, tehát akkor eleve elszámolja a gép a fejlõdést...

tehát ne várja senki Kaprinyaknihakni Ádi lesz a kövi Ronaldinho

Avanti Crociati!

ejjj pazmek ilyen nincs. Amikor mondjuk leigazolok év közben 6 nem-eus pleját , akkor random módon 5öt eldob onnan. Falcaooooooooooooooooo :||||||||||||||

hali tudna nekem valaki segíteni hogy mit jelentenek a meccs elõtti mondatok? köszi
gecc bal oldalra le tudtma igazolni Ben Arfat. Eszméletlen fiatal , nagyon jó értékei vannnak és 195 PA 😄

Pisti1026
Jóreggelt all!!!!! Izzítom a West Hamet!!!!

Hegeace
Jóreggelt all!
Sokat ér a stadionja....

Heló szia remélem hogy vagy

siederhird
UEFA kupa 1 mecsen idegenben 2-1-re kikaptam, sztem meg lesz a továbbjutás itthon.
Az a gond hogy a klubb televan arsenal kölcsönjátékosokkal.

jesszusm. Világ 100 leggazdagabb klubjai közt van amerikai , arab , japán satöbbi. Mind ilyen 80M euro körül 😮O
Én 7.-rõl 4. helyre léptem elõ. Barca még mindig leggazdagabb 716 M euroval

utánpótlásnevelés rlz. Romanal vmi eszméletlen. Most is kaptam 11 játékost , u20ba min. 100an vannak 😄

kicsit bõvebben plz .) meg dobhatnál 1-2 pikcsõrt

franc0
osztalékfizetés a részvényeseknek

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
nekem mindig igazam van

petrov egyértelmûen

Adott a kérdés?!

Az Interbe meiket hozzam KPB-nek?

Martin Petrov (Atletico Madrid) - 10millio euróért
Morten Gamst Pedersen (Blackburn) - 7.5millio euróért
Luis Boa Morte (Fulham) - 8.25 millió euróért

thx

Shareholders divident payout. Na ez mit takarhat ?: |

részben igazad van. De megmutatja , mely értékei fejlõdhetnek. Ha elég figyelmes avgy , saját edzséstervet is beállíthatsz neki pl.

franc0
tök felesleges használni, mert nem valós értéket mutat, függ attól milyen edzést kap a játékos

ha bepipálod, akkor pl a fizikai értékek abszolút nem mozdulnak, ami teljesen irreális

genieben van egy olyan fül , hogy show potentional abilities.

megmutatja , hogy mit fejlõdhet méga játékos , ha max.on vannak értékei !

error loading entity number 38591.... people data seems to be corrupt

ezt irta ki a scoutom... :S:S:S:S
tudtok rá esetleg valami megoldást, eddig ment, most kezdtem egy újat és azt már nem akarja betölteni...
van is. Csak kaptm 20M-t , abból jött Falcao meg még egy csatár. Vucinic csak kölcsönben volt , Vieri meg Montella meg már 34 évesek , szal 5 csatáromból 3nak lõttek. 😊

siederhird
Eddig nem azt mondtad, hogy mindig van pénzed?😛

miki36
Igaz h nincs balszélsõ a keretben?
Mármint vérbeli balszélsõ nincs, Van Der Meyde, Arteta(!?), Davies mind jobbszélsõk, de balszélsõ nincs.
Alapban tartalékkeretben van egy csatár, James Vaughan. Õt nagyon gyorsan hozd fel a felnõttkeretbe hogy játszon, mert jó pleja lesz belõle.
Én ugye Everton fiókcsapatával vok, és elhoztam Vaughan-t, eddig nagyon jól nyomja.
(az õ góljaival mentünk tovább két osztállyal feljebb játszó ellenfél ellen a LK-ban)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

krat. Én most nagy átiigazolásokban vagyok. Tehetséges plejákból jön min 10 . De kéne egy jó bal tkp , középre egy jó védõ még ... Gondolkodom Barzaglin meg Ban Arfan , de hát pénz nem naon van :\

siederhird
törölt hozzászólás

ez a TV-s jogdíj miatt ne sírjatok sztem. Én amikor termelek bármi profitot , és kérek ultra transfer budget-ot , vezetõség 10bõl 9x ad , és a számlámon lévõ pénz kb. 80%át 😊

jaj gec menyni dolog van a fejemben , majd aha engedélyt kaopk rá , leírom terveimet 😄