Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siederhird
törölt hozzászólás

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

siederhird
törölt hozzászólás

sza23
Köszöntem a segítséget mindenkinek!
Izzítom az Ajaxot!Sok sikert mindenkinek!

sza23
Köszöntem a segítséget mindenkinek!
Izzítom az Ajaxot!Sok sikert mindenkinek!

fernando torres
napot managers!

Fabio Capello
grat!

siederhird
Grat!

soma22
nekem eddig csak kiseb hibákkal de ment(néha nem tölti be). ez elvileg szolgáltatohiba(ingyenes rulz), de böngészõbeállitás is lehet, de még nem jöttem rá a pontos okára. ezekmellett sokaknak mükszik, nekem is.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kiakad tõle a nem otm hányadik mecsnél, azaz kilép. töltsd le az fmhungary-ról a magyarosítást... az fm07hez! www.fmhungary.hu

sza23
Szeva All!
Jók vagytok!az lenne a kérdésem, hogy neketek sem akr igazán mûködni az fmfansite?nekem állandóan szarakszik.Az ott fent lévõ 88%-os magyarosítás valóban használható a fm07-hez?

Magic Boy
Szép volt!

Pont ide illik az elsõ edzõmeccsem a csapatommal(Gera2,J. Hartson,D. Carter,R. Wallwork ill. az én gólomat Alex Meechan lõtte):

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Fabio Capello
Nembaj, szép eredmény, jövõre már bajnok leszel 😉 😊

grat

Nem bbajj szép volt 😊

Pisti1026
Na vége lett a szezonnak!Sajnos Bl nem lett meg az utólsó 5 forduló rossz teljesítménye miatt, de most ezzel kell beérni, majd jövõre sikerûl a BL!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Pisti1026
Na vége lett a szezonnak!Sajnos Bl nem lett meg az utólsó 5 forduló rossz teljesítménye miatt, de most ezzel kell beérni, majd jövõre sikerûl a BL!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Fabio Capello
Szépen egyenként 😉 PrintScreen - mentés, megint PrintScreen, mentés 😊

én is azzal lopom. csak egyszerre többet nem lehet 😞

fsgh
a billentyûzeten van egy Print Screen SysRq gomb..azzal...

és thx😊

Grat Capello és hali😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
Üdv és grat mindenkinek! Új gémet kezdtem Tottenhammel...

Ezen a meccsen nem is reméltem hogy gyõzünk<#wow1><#idiota>

grat!

off: Milyen programmal lopsz képet?

Kösz kösz... de Pakssal csak 2-2t játszottam... a 2. gólom nagy mák volt

fsgh
Grat Neoncsöves 😊

Adriano - Ibra csatársor nem gyengén üt😄 2 kép:

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Újpest nem fogadta el a kihívást, 3 millió forint lett volna a tét... deeháát... 😄

Keszthely is megvolt.. megint a cserének köszönhetek mindent

a sérült sok,gólok csõstõl
Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nálatok is ilyen sok a sérült? és kevés gol esik a yátékban nem?plussz még 45 perc alatt nálam ha 3-4 kulcs yelenet történik az már yo 06ban több volt még egy kérdés a yapán válogatotatt h lehet ugy beállitani h ne szürke legyen ?mert a fake csak a németre és hollandra volt yo köszi
Pisti1026
Bocs félrenéztem, csak a Lrague One-t nyerte meg,csak bezavart, hogy a bajnokság nevei magyarok!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

roma után valancia 2 edzõ meccs sérült nincsen a meccsen😊 bl sorsolás red start kapom 25 yátékost nevezek a meccs kezdetére sérült vicente ,villa ,mora 2hónap raul albiol ,marchena ,butelle ,miguel 3hét morientes ,baraya 4hónap yavi nem tudom ki (középpályás) és yoachim 3 hónap és még gavilán(bal közép) és albelda 4hét plussz 6 yátékos reservébõl és 7 a fiataloknál a meccs elötti napon yött morientes 4 hónapya és az tette be végül a kaput ezt is abbahagytam
Pisti1026
Furcsa!! Harmadosztályú és ligakupát nyer!!

Hi kezdtem 1-et roma-val ugy-e vucinic és montella 2 hónapig sérült 3 fiatalt felhoztam pluszz igazoltam yavi morénot+ még egy gyereket ez ugy-e így 7 csatár és még totti egy csatáros taktikot nyomtam és vhogy inter elleni szuper kupa(elsõ tétmeccs barátságos meccsem kettõ volt) elõtt az összes csatárom kidölt mind a 8-an sérültek voltak 3héttõl-4hónapig itt hagytam abba irpk egy másikat is
fsgh
Mivel belül Inter szív dobog elutasítottam^^

na taktikor kell változtatnom. Tavaly szinte mindne elérhetõt nyertme taktikommal , csak most gago-aqualiani-de rossi hármasból nehogy már egyszerre egy legyen pályán pl. Vagy Ben Arfa ne férjen fel 😊

<#idiota>

Kösz midnenkinek 😊 de még megpróbálok összehozni egy Újpest - Dunaújváros meccset 😛

Mor3llo
Igen.40milkáért olyan játékost kapsz Cambiasso helyére h lebegni fog a pálya felett.Megéri.

Pisti1026
Majd dobok képet a véges tabelláról!!

Pisti1026
hát el se hiszem, április 1. 2 helyen vagyok ugyan annyi pontal mint az elsõ!!! A legszebb álmainba se gondóltam, hogy így fogok állni, de még messze a vége!

fsgh
Segítség:SSS
Cambiassoért a Real Madrid 40 millió fontot ajánlott:S elfogadjam?:S

Atesz89
Barzagli és Mexes középen Chivu bal oldalra 😊
Egyébként hali és grat all!!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

fsgh
gratu😊

kösz de ez még csak barátságos meccs volt ;D

siederhird
Grat!

jah nem szauter hanem Kuti 😊 De Szauter passzolt... 😉

Éss igeen! Szauter gólt lõ! Elfárad, majd behozom Facskó-t helyette és õ is eredményes! így Dunaújváros - Nyíregyháza 2-0 😊 JEEEE 😄

ejj szuperkupa gyõzelemm 3 M eurot érne

én is utálom az ilyeneket, Montolivo-t akartam megvenni, ajánlottam érte 15misit, de nem fogadták el, bezzeg a másik csapatnak meg elfogadták a 8.5milkás ajánlatát
<#merges3>

én is õt akartma megszerezni. 45 M-ért adták volna

Magic Boy
Értem és végül is jogos.
És csak egy csapatnak lehetek a fiókcsapata vagy kereshetek egy 2. anyaegyesületet is?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.