Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siederhird
Grat!!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

ez még engem is meglepett...kitettek magukért a srácok, föleg ugy, hogy 1-3 volt...
soma22
én 3. idényben probálkozok a feljutással.sztem nottingham

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

siederhird
Nottingham

Pisti1026
Nemtom, hogy mit folytassak, a West Hames mentésemt, ahol 5. lettem, vagy folytassam a Nottinghames mentésemet a második éveben a másodosztályba!Szerintetek?

I’m Forever Blowing Bubbles...

fsgh
bazz a Juve ellen 2 olyan dolog történt amit eddig még nem láttam:

ad1: Buffon középpályán eveszti a labdát de Adriano mellélövi üres kapura!!!
ad2:félidõ végén Ibra lõ 1 gólt de még mielõtt átmenne a gólvonalon lefuják a félidõt...

😮O

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

siederhird
törölt hozzászólás

fogjuk rá. Van 5-10 pleja kölcsönbe , nekiik semmit nem adok
Majd válogatásnál lezsek nagy bajban

Viszont rájöttem , hogy Kelet-és-Dél-eupai nagycsapatok kölcsönbe adják játékosukat , argentín és brazil 2. osztályból is eljönnek. Mi lesz avjon , ha 1. osztályben elszek meg európai kupákban ?😄

siederhird
És van pénz a fizetésekre?

Eddig van kb egy 60as keretem 😄

ühüm...fenébe
miki36
Csak úgy nem tudod kritizálni, ha valamilyen vitatható eset történik, akkor megkérdeznek hogy kritizálod-e.
Mondjuk meg nem adott büntetõ vagy lesgól, ilyesmik...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

hogy lehet kritizálni a birót?? elözö meccsmen a MU elleno BL meccs elött lerúgták 3 kulcsjátékosom, az egyiknek eltört a lába, és egy sárgát sem osztott ki az a majom...:@
fsgh
ááá ilyen nincs...fej fej mellett megyek a Milannal az élen erre x-elek (1-1) és nem adták meg egy jogos tizimet...mentem is a FA-hoz...remélem csinlnak vmit..bár ha jól szûrtem le csak valami jelentéktelen kártérítést kaphatok:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DonnieBrasco
Amúgy a Paks-ot próbálom bent tartani, elsõ szezonban éppencsakhogy sikerült, második évadban viszont 8 kör után 6. hely, elég faja. Volt pár jó igazolásom, fiatal banda de alakul, minden poszton van egy-egy nagy tehetség majdnem 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Hát nemtom... én lenyomtam pár szezont, de még 1 kiállításnál sosem történt több egy meccsen.
Meg kéne nézni a szerelés/védekezés agresszivitásának beállítását a csapatnál talán....

DB

A ti kung-futok nem erős!

fsgh
😄DDDD

Elsõ meccsem uruguayi szövetségi kapitányként<#hehe> Azt hiszem, korrektebb lesz, ha lemondok😄😄😄
Mor3llo
ezen csak mosolyogni tudok...esküszöm kezd lesüllyedni az FM a CM szintjére...ott is csak piros lapokból, meg tizenegyesekbõl áll a játék.Elszomorító.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gecc azt nézd argentín2.osztályból tudtam játékost hozni kölcsönbe 😄

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

elsõ évemben fel kell jutnom. Mondjuk fradi mellett nehéznek tûnik :|

zorrobomber
hu, beszcsasznyikkal meg a cm3ban zuzattam sok golt 😊

Fabio Capello
loáááál 😄:S

miki36
Hopp...
Most látom csak hogy nálam a West Ham vezeti a PL-t😊
A ligakupában kikaptam tõlük emberhátrányban a 20.perctõl 2-1-re, de úgy hogy én voltam az egyetlen negyedosztályú csapat a 3.fordulóban😊
Amúgy grat all jók vagytok😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

hol van pontosan eza fiókcsapatos téma gémen belül ? 😄

siederhird
Nem semmi

ja amúgy kezdtem egyet a lokival, és bejutottam a BL-be, mondjuk szerencsés volt a sorsolásom, bár a salzburg ellen megizzadtam, de aztán a levski sofia ellen nem volt gáz, meg jött regedei, pollák, stark, rabóczki, meg az orosz beschastchnykh...ö csak 80k és nagyon megérte mert most jár 8 meccsen 11 gólnál... (amúgy 75 szörös orosz válogatott volt)
Hegeace
:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
6 olaszkupa meccsre tiltották el😄DDDDDD

fsgh
😮OOOOOOOOOo

húhh baszod, de hogyhogy nem fújta le a bíró a meccet rögtön az 5. után?😄
kicsit megõrültek... 😄😄😄😄😄
nem rossz mi?... a végén nem maradtak kb a pályán...
Mor3llo
énis nagyon kezdem..csak úgy néha bedobja õket.Még akkor is idegesítõ mikor az ellenfél csinálja ellenem, és 2ember kiállít Tõlük.

Mor3llo
törölt hozzászólás

Fabio Capello
Hát igen... Zidane mint példakép 😄

siederhird
😄 amúgy én már kezdem unni ezt a géptõl, hogy meccsenként akár 3 is belök ilyenekbõl:S

😄

fsgh
Grat all😊

Anyám ezt olvassátok😄DDDDDDDDDDDd Cruz átcsapott Zidánba😄DDD

siederhird
törölt hozzászólás

grat mindenkinek

hát most szedegetem össze enveket. De szerintme lenne 100.000 olyan játékos akit betöltöttem és lejönne nyíregyházába most. Próbálok szelektálgatni 😄

Mor3llo
törölt hozzászólás

siederhird
Ha BL-t nyersz velü vendégem vagy 1 sörre😊

ha abbahagynám szparis mentésemet kövezzetek meg. Amíg nem nyerek velük BL-t avgy UEFA-kupát , nem hagyom õket. Utána jöhet Barca/Valencia 😄D

De sok dolgom van még itt

fsgh
Gratula all😊 jók vagytok😊

25 liga kis adatbázis 1024 MB RAM. Meglátjuk

Romas mentést pihentetem
Gondolkodtam , hogy Valenciával kezdek egyet , de velük is túl könnyû lenne , ezért nyíregyházaforthewin 😄

siederhird
törölt hozzászólás