Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
I’m Forever Blowing Bubbles...
ad1: Buffon középpályán eveszti a labdát de Adriano mellélövi üres kapura!!!
ad2:félidõ végén Ibra lõ 1 gólt de még mielõtt átmenne a gólvonalon lefuják a félidõt...
😮O
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Majd válogatásnál lezsek nagy bajban
Viszont rájöttem , hogy Kelet-és-Dél-eupai nagycsapatok kölcsönbe adják játékosukat , argentín és brazil 2. osztályból is eljönnek. Mi lesz avjon , ha 1. osztályben elszek meg európai kupákban ?😄
Mondjuk meg nem adott büntetõ vagy lesgól, ilyesmik...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Meg kéne nézni a szerelés/védekezés agresszivitásának beállítását a csapatnál talán....
DB
A ti kung-futok nem erős!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Most látom csak hogy nálam a West Ham vezeti a PL-t😊
A ligakupában kikaptam tõlük emberhátrányban a 20.perctõl 2-1-re, de úgy hogy én voltam az egyetlen negyedosztályú csapat a 3.fordulóban😊
Amúgy grat all jók vagytok😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Anyám ezt olvassátok😄DDDDDDDDDDDd Cruz átcsapott Zidánba😄DDD

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
De sok dolgom van még itt
Gondolkodtam , hogy Valenciával kezdek egyet , de velük is túl könnyû lenne , ezért nyíregyházaforthewin 😄