Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siederhird
Kössz majd ha meg van a sorsolás akkor hozom a képet.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

miki36
Grat, jó vagy😊
Az elsõ három jut tovább a csoportból?
Ha szerencséd van...😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

siederhird
törölt hozzászólás

Kösszi 😊 DE BKV Elõre ellen kikaptam 3-0ra volt 2 szabad amit nem adott meg -.- és mindegyik kapuközelben volkt pedig

Darthmushroom
Bocsi nem direkt volt szar a net és azt hittem h nem küldi el de már meg sokszor küldte el!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Bocs ez kicsit sok lett!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

írd még be 2x

miki36
törölt hozzászólás

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
Grat neoncsöves!!!

Szemét Andruskó Attila belerugott az egy játékosomba.. kapott egy piroskát... Nesze kaposvár <#mf1>

miki36
Az jó😊

fsgh
ez jó😊 gondolom ez is újítás:

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
ja..bal védõt tettem középre vkp-t védõnek és egy u20-as kapus...egy Cselzi ellen....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
3 kapuratartó lövés, 4 gól ? :AS😄:AS😄:SD:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Tornaghi-Cordoba-Maxvell-Dacourt-Grosso-Federici-Vieira-Deisler-Stankovic-Ibra-Julio Cruz ....ez már több mint elég 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Na-na-na ki a király? Dunaújváros! Megvan a mesterhármas...

fsgh
Ki is estem....-.- annyira idegesítõ hogy egy ilyen bug miatt....

fsgh
igeeen??egy full játékos kerettel rendelkezõ cselzi ellen??😄DD ne nevetess....

Mor3llo
azért lehet itt keretet összeállítani 😊

fsgh
na itt a f*sza keretem:S

amúgy hazai pályán kikaptam 1-3-ra... csoda hogy lõtem gólt...

miki36
Késõn írtam...😞

fsgh
jajjjj és a legjobb😊 a Cselzitõl természetesen nem vittek el senkit se válogatotthoz ááá dehogy...úgy el fognak verni...öröm lesz nézni :||||

miki36
Akkor valszeg a Chelsea sem a legjobb csapatával játszik majd...😊

fsgh
jajjjj és a legjobb😊 a Cselzitõl természetesen nem vittek el senkit se válogatotthoz ááá dehogy...úgy el fognak verni...öröm lesz nézni :||||

fsgh
ÁÁÁÁÁÁ ilyen nincs!!!! Cselzi ellen játszaNÉK a negyedöntõben! de pont válogatott meccsek vannak :@@@@ ígyhát nincs védõm...tarcsiból nem tudok felhozni senkit hisz Bl-hez elõre ll nevezni:@@@@ a ku*** ***** az fm-nek😞(((

Mor3llo
vagy ti vagytok a bénák 😄A:SD::AS najó, ne vedd sértésnek , csak vicceltem 😊

Nyomtam egyet U19-el is. Örülök hogy 2 gólt is tudtak lõni, mert így tudom hogy jó az utánpótlás 😊

na lol... gondoltam nyomok egy gyakmeccset a tartalékok és a Dunaújváros között. Egy gólt azért kaptam mert gagyi taktikkal játszottam. Átraktam a szokásos taktikra aztán benyomtuk õket Dujv.-val. A Tartalékoktól meg egy ember le is sérült...

miki36
Nembaj, lesz az még jobb is...😊

Pisti1026
Megvettem a Nottinghambe a Sibierksit meg Dorassoot, erre az elsõ meccsen velük a csapatba kikapok 4-0-ra Palace-tõl!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

változó, van ahhol már 1-2 hónap alatt feljebb megy pár érték

Nálatok mennyi idõ után lesz látható hatása az edzéseknek?

na de ha megnézed tudok kapni +585K FT-ot... És elég xarul áll Dunaújváros pénzügyileg. De sztem se éri meg 😄

Ne.

Nem nagy váltás, szvsz nincs értelme ...

Szerintetek?

miki36
Soma taktikja jó, én 4. osztályban vok(angol), de nem azt használom...
Kitaláltam egy újat, amivel viszonylag megy a szekér, csak néha beszalad egy-két 0-0...
Forest Green Roverssel vagy?
Hajrá!!!

dikk 7. palermo? :| lehetne kb 4. ;P

Szevasztok!
Haverom letöltötte a HUGE adatbázist,de amikor új játékot töltene be akkor lefagy(már kétszer akart új játékot betölteni de mindig lefagyott.)
Mi a gond?

Magic Boy
Srácok valaki tudna ajánlani egy olyan taktikát ami 3. osztály alatt is mûködik?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tudom én is néztem és pont hoyg ott nem muttat semmit sem. Meg úgy áltlaában semmit nem változik a játékos. Egyik sem.

Játékos - Nézet - Az utóbbi edzések hatása (ha magyarításod fenn van)

Az normális ha egy hónap eltelte után külön psozotnként edzéssel edzõk beállításával (4-5 csillag mind) egyetlene yg játéksoom sem fejlõdött sem romlott? Nem jelent meg nyíl az edzés hatásának mutatásakor? Mit csinálhatok rosszul? Mellesleg az Aston Villával vagyok bár sztem ez baromira nem számít. 😊

siederhird
Nah én most lépek 2 órára majd ha visszajöttem kiejtem a M. Haifa-t.

Forza Italia
Srácok, mért van az, hogy beteszek a 07 be 3 különbözõ ronaldos képet és csak az egyiket mutatja, Tehát nem váltogatja mint a 06 ba. Mert ott ha betettem 3 különbözõ Manchesteres face packot akkor mindegyik bent volt. A 07 be meg csak egy fajtát tesz be.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fsgh
hát én tökön szúrom magam végre kikap a Milan erre xelek az empolival :|

fsgh
a fenébe már a Milannal...alig bírom tartani a tempót...igazán bakizhatna már...

miki36
grat indianka😊
Nottinghamat folytasd szerintem is, ne a West Hamet😊
Én se hagyom abba a Walsallal, igaz még csak negyedosztályúak vagyunk, de jövõre elég erõs keretünk lesz a League One-ban úgyhogy bármi lehet😊
GO TO THE LEAGUE ONE!!!

Ramox
ez 3 😊 Miaz h buffon elveszíti a labdát? 😄

fsgh
váóó GRAT😊

Pisti1026
Szerintem is Nottinghamet folytatom, nagy múltú csapat és megérdemli, hogy ottlegyen az elitben, igaz még legalább két év mire PL-es leszek!Meg persze õ a 3. kedven csapatom!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...