Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miki36
Ha beírod alul a keresõbe ezeket a kulcsszavakat, akkor te is rájössz hogy már leírtuk...
Nem baj, békén hagyunk😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Atesz89
Hali és grat all!
Nekem már volt a Torinoval amikor sorozatban 7-8 meccsen nem tudtam nyerni 😞

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Magic Boy
Igen én már igen.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

voltage
thx!
megvan már a feljutás?😛

zizz21
Na sikerült beraknom a facepakkokat! 😄 Mindent jó helyre másoltam be ahogy kell,de van még vmi,amit Senki nem mondott el(inkább veszekedett Velem és hülyének nézett 😛 persze így utólag jogosan),és nincs is leirva sehol sem.Sztem beirhatnánk a FAQ-ba is! A dolog pedig,h a beállításokban a display és sound-nál kikéne pipálni az always reload skin on confirm-et és ne legyen kipipálva a felelette lévõ! Ha ez mégis ellett volna mondva már akkor elnézést mindenkitõl,megint Én voltam a hülye és a vak,h nem vettem észre! Én ezt jóindulatból irtam és isten ments,h bárkit megbántsak!!!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

miki36
grat😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

voltage
frissen feljutva, olasz szuperkupa döntõ<#hehe>:

grat indianka

miki36
Én nem, de ezek szerint te igen😊

Magic Boy
Grat!

kapust nem számoltam , végülis õ "nem" mezõnyjátékos

kellett hozzá jókora szerencse, meg h rabóczki élete formáját hozza...
Magic Boy
Ti kaptatok már olyan üzit, hogy a szurkolók kritizálják a taktikátokat?

folytatom lokis mentésem, és hát magasan felülmúlom legszebb várakozásaimat is, már azzal h bejutottam a fötáblára, meg h otthon sikerült leixelni a MU-val...nos itt az újabb meglepetés...
megdöbbenés No.1:

majd pedig nem gondoltam volna h ezt is lehet fokozni, a visszavágó (mellesleg a psv 10ponttal vezeti a holland bajnokságot)...
<#wow1><#wow1><#wow1><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

ja, és akkor az állás 4 forduló után...mostmár a továbbjutás a cél :p:p
7??? Ayala 10, Falcao 9 Suazo 8

voltage
én nem adtam volna el a helyedben, én mellé vettem torrest 36millióért

Mor3llo
nagyon kell 1 peccs...elegem van már ebbõl a sok 'gondol egyet a gép, lerúgatja az 1ik játékosát acsak úgy, és kiállítás' témából..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ez kállóból szabadult , nema közönségbõl

és még egy büntetõt is bead nekik. Elment 3 cserém és lerúgják suazot. Maradt 7 mezõnyjátékosom

Nem Real mezben van véeltlenül? Vagy lehet Jimmy Jump beszöktöt a páylára bírómezben. 😊

Max08
EZAZZZ!!!El tudtam adni végre Eto'o-t 😄😄😄!!!Irritált,hogy mindent kihagyott amit lehetett!Életbe sem a kedvenc pléjám!Elismerem,iszonyat jó gamer,de nekem nem tetszik a játéka!Kihagyott mindent!Helyette elhoztam Fernando Torrest😄!Jah,65 Millió pénz +15 minimális 10 gól + 30 % a következõ eladásból!Szerintem jó eladás volt 😄!

megint,. ugyanezen a meccsen eljácca. Lehet hogy a a bíró lenne bugos ? 😮

falcaot egy szöglet után küldte ki

ez tényleg hülye. Bal oldalt vezetek támadást , vicente lesne van , 50m-rel hátrébb egyszerûen kiállítják ayalat , mert belerúgott tristanba

Az elvárás az a kiesés elkerülés a vezetõktõl a szurkolóktól egy stabil középmezõny az én célom a BL, uyganis az hozza a pénzt és ahhoz képest az UEFA igancsak vékony. (és ez sajnos elgé anyg probléma sztem az életben si, hoyg így van)

miki36
Majd lesz pénz is elõbb-utóbb😊
Mi a célod bajnokságban?
Bl-t elkaphatod szerencsével...😊

Persze Baros a másik Ék. 😊 Agbonhalor elég gyengus nálam úgyhoyg kölcösnben van már, viszont Moore nagyon jó cserecsatár, ellenben pénz az nicns és én si ezen lepõdtem emg. Legalábbis 8M nagyon lkevéske átigazolásra, fõleg hoyg jobb kp és jobb védõ hiányposzt.

miki36
Nem a gém hülyült meg hanem Canizares😊😄DDD

zorrobomber
sztem alou diarra egy hangyapucanyival jobb, nalam ez a hangyapuca a magassaga es a fejelese...

voltage
nem tudom hogy sírjak vagy örüljek<#mf1>

miki36
thx, ma még fel akarok jutni😊
Meg sem állok a PL-ig😊

emberek eza gém meghülyült. szögletrúgásnál canizaresnek úgy tartotta kedve és felfutott középpályáig. Guiza félpályáórl mellélõtte.
Utolsó 10 percben rúgtam kettõt, így nyertem 2:0ra 😊

miki36
Barost nem játszatod?😊
Agbonlahort játszasd mert nagyon faxa pleja lesz ha gondosan neveled és játszatod😊
Jó csapat az Aston Villa és mostmár pénz is van bõven😊

Pisti1026
Grat!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

voltage
sztem sem pénzügy téren nehéz a játék és nem tudom hogy mi lett nehezebb, de nekem jobban tetszik ez mint a 2006

Ez is igaz bár én nem iagzán a csítplayerek miatt gondolom hoyg nehezebb a meccs hanem mert nagyon sokat hibáznaka játékosok és kevés a helyzet, de ez lehet hoyg egyszerûena béna taktikám miatt van. Jut eszembe van tippetek esteleg hoyg miylen lehet egy ynerõ taktika az Aston Villával? Jelenleg 4-3-1-2-t játzsom úgy hogy a középsõ középpályás visszalép vkpnek a csatárok odlalra mozognak Petrov iráynít Angel pedig target man. (lehet képpel érthetõbb lenne)

a 2006.ban jobb volt Alou

miki36
törölt hozzászólás

voltage
hali és grat mindenkinek

Mor3llo
Rangadó ! Sochaux - Lyon...azért is , mert 7 forduló után azonos a pontszámmal vezetjük a tabellát..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Én nem a pénzügyekben látom a játék nehézségét, sokkal inkább magában a meccsekben.Mostmár nincs annyi csítjátékos(legalábbis eddig sokkal kevesebbet lehet észrevenni), és ha itt nincs megfelelõ taktikod, elvérzel.

Elnézést megtréfált az exploler. 😊

Szerintetek nem lett sokkal nehezebba játék mitn a 2006? Klüönösen hogy az eddigieknél is nagyobb hátárnyt jelent a pénzhiány fõleg az olasz vagy angol elsõ osztályban. Egy vaskos Cselszki vagy Inter mellett nagyon nehéz bajnokságot nyerni.

Pisti1026
Disclaimer! Hogy állsz a Wallsallal?

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

siederhird
Nem tom, de majd megnézem csak most épp nem vaok játékban meg meek el 1 órára

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Mor3llo
na jah..mind2 naon jó!

miki36
Grat Hodpro & Selfisch😊

miki36
törölt hozzászólás

Holdpro
elsõ bajnoki

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Egy csatárral emberhátrányból Bl-be bekerüléses ... Szerintem 😊

Mor3llo
grat ! Makó nem jáccott egy Nyúl Gábor nevezetû játékos ? 😊 mert haverom xD

Mor3llo
hát ez alap 😊)) azért nem kezdtem napokig Lyonnal, mert nem volt fészpekk 😄 Bayernnel szerencsém volt, ott azt hiszem már a játék megjelenésének napjának estéjén már fennt volt vmelyik oldalon a Bundesliga fészpekk, meg a bundesliga mez is 😊 franciára picit várni kellett, de hát annál jobban örültem mikor megláttam az 1ik oldalon 😄