Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
kicsit nyomom most mer van idõm!blben monacot kaptam és vele fogok játszani!
utobbi meccseim itt vannak!bajnokságban elsõ vok és a kupában is megy amint a képen is láthatho!még 1x gratula all!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
I’m Forever Blowing Bubbles...
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
és az állás, pedig az elöbb csak vicceltem h a továbbjutás most már a cél, de nagyon közel kerültem...(utolsó fordulóban, ha a bordeaux nem nyer kb 5 góllal eindhovenben akkor továbbjutottam !!!!!!!!!!!!!!!!)

Addig meg gyõzd meg vhogy õket😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
I’m Forever Blowing Bubbles...
a nagy elmék agya egy rugór jár😉)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a 3 katikomból összeraktál egyet <#idiota>#idiota>
amit régen használtam: 4 védõ - 2vkp felnyilazva kkp-nak - 3 tkp - 1 csatár
A mostani elsõ verzió: 4 védõ - 2 kkp - 2 tkp (jobb-bal) - 2 csatár
A második verzióban : 4 védõ - 2 vkp - kp b - kp j felnyilazva mindekttõ - 2 csatár
siederhird:
grat, látod megmondtam😉
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
#92853: én már a második meccsemen megtaláltam a nyerõ taktikom😊) neked hogy helyezkednek el a pléják?😊
nekem 4 védõ 2vkp felnyilazva kpk-nak 2 szélsõ tkp(vagyis tkpj-tkpb)és 2 csatár😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
20/13 3 gólt lõttem és az ellenfél kapusa 8as osztályzatot kapott
Van belõle v1 és v2.
A v1 gyengébb csapatok ellen van , játékosok elhelyezkedése inkább támadó !
A v2 erõsebb csapatok ellen van , játékosok elhelyezkedésõ inkább védekezõ !
Mondom hogy mi megmondtuk hogy meglesz😊
nem baj , tavalyi atleticos takikomat fogom használni 😊
fejmebe vna 2 taktik , meglátjuk melyik jön be
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
kezd a faszom telel lenni
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

bajnokságban viszont szarban vagyok. Ayala és Falcao 3 meccses eltiltás , és ebbena 3 meccsebn ott van barca és real is
Na nagynehezen döntöttem,h melyik csapattal kezdem. A juve lesz a kiválasztott! Feljutás meg minden,aztán jövõre jöhet a BL! <#crazya>#crazya>
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet