Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

charlee
Nekem is volt ilyen. a Liverpool akarta ingyen rámsózni Kirkland-et amikor mindkét kapusom lesérült. De én jobban bízom a 3. számú portásomban, hadd tanuljon az ifjúság is <#awink>

Wij zijn Ajax, de beste!

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Köszi a sok segítséget!<#worship>
Majd csiszolom a taktikát, ez már úgy is csak finomhangolás 😊

charlee
A pletykák szerint összejöhet jövõ nyáron <#vigyor3>

Wij zijn Ajax, de beste!

charlee
Grat! És még egy tipp: a tipikus befejezõnél pipáld ki a labdatartást, a gyors, jó cselezõnél a kötetlen posztot. Így jól kiegészítik egymást. De ez a tippem nem minden taktikában válik be sajnos...

Wij zijn Ajax, de beste!

soma22
abban reménykedek én is bár jo lenne addig erõsíteni, csakhát nemnagyon van mibõl.majd jönnek az ifibõl😊

érdekes hogy itt a 2006ban jol bevált taktikom joval használhatóbb mint ugyanez a taktik a cordobánál, ahol elvileg az elõzõ verzsönben kifejlesztettem😊

ki érti ezt...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

A Rooney-Huntelaar kettõs sztem megfelel ennek a kritériumnak <#vigyor>
(bárcsak való életben is összejönne ez a kettõs....)

miki36
Játsz kevesebb csatárral és a játékos instrukcióknál a keresztlabdát nyomd fel gyakranra, a távoli lövéseket meg ritkánra húzd le a csuszkán😊
Elvileg így nem fognak önzõzni, de max 2 klasszikus támadóval játsz, az egyik legyen tipikus befejezõ, a másik inkább gyors és jól cselezzen😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

me láttam nektek magyar
figy magyaritáshoz nem tudnátok linket adni légyszi???
miki36
Rájátszás meglesz, én biztos vagyok benne😊
A 7. már mehet a rájátszásba😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Nah sikerült leszerzõdtetni, de sajnos az ajax 20M-val kopasztott meg...
Lenne még egy kérdésem. A csatáraim mindig elönzõzik a helyzeteket, gyakran amikor amikor már gyakorlatilag nullszögben vannak, akkor is rádurrantják, ahelyett hogy centereznének a csatártársnak. Hogyan lehet õket rávenni egy kis önzetlenségre?

soma22
neked uti, magamban annyira nem vagyok ilyen biztos.

miki36
Úgyis feljutsz, az imént tettem be a tabellát, féltávnál 12 pontyal vezetk😊
Szerinted meglesz a feljutás?😊

igen én is a 2007es magyarításból a magyar mappát tettem fel és ennek ellenére!nagyon idegesítõ
charlee
Ebben maximálisan egyetértünk. Nem egy Bergkamp a gyerek, de nagyon jól nyomja amikor formában van.

Wij zijn Ajax, de beste!

soma22
9, de elég sürü a mezõny.
nekem 30k az átig keret😄

charlee
Az van letöltve...

Wij zijn Ajax, de beste!

Hegeace
igen erre gondoltam. Nistelrooy játéka nekem nem szimpatikus, (Klosé hasonlóan) Huntelaaré teccik ezért tettem szóvá 😄

Heló szia remélem hogy vagy

miki36
törölt hozzászólás

Mor3llo
töltsétek le az adatbázis nyelvét magyarul.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

charlee
Igen, és ezen kívül a sérüléseket és a csapatneveket is. <#szomoru1>

Wij zijn Ajax, de beste!

Mor3llo
törölt hozzászólás

csõ mindenki!nektek is a város és ország neveket németül írja a magyarosítás?
miki36
Én is így kaptam ki csak 2-1-re és a West Hamtõl😞
Kereterõsítésképp 5-6 fiatalt hoztam Tottenhamból, Blackburnból, Derbybõl, West Bromból vettem a kapusom...
Ugye 20K Font átig pénz😞
Majd ha feljutok😊
Amúgy hányadik vagy a bajnokságban?

charlee
Vagy a Nistelrooy-Huntelaar különbségre gondoltál?

Az is van. 😊 Ruud érett és öregszik, "Hunter" pedig épp feltörekvõben 😊
A játékuk is különbözik: Huntelaar egyre inkább ki tudja szolgálni a csapattársait is...

Wij zijn Ajax, de beste!

charlee
Teljesen jogos! Bojinov árnyékcsatár, befejezõ és szélsõ szerepében is jó, míg Huntelaar "csak" befejezõ csatár.

Wij zijn Ajax, de beste!

soma22
ligakupa...minden elárul a meccs embere.
kereterõsítés...

charlee
Huntelaar:

Ezen kívül a 7 BL meccsen 5 gólt vágott 7.71 avg rating-el.

Szóval Scout-ot kirúgni! <#banplz>

Wij zijn Ajax, de beste!

Mik nem vannak😊

Hegeace
Grat mindenkinek!

egyébként van különbég a két játékos stílusa között

Heló szia remélem hogy vagy

Amint látod nem vagyok elég tapasztalt, csak most barátkozom a játékkal. Gondoltam lehet adni a véleményükre, de akkor megpróbálom megszerezni az "Új Nistelrooyt" 😊

voltage
vedd meg Bojinovot!!

voltage
a Milannak volt 71milliója játékosra nekem meg 4..

voltage
legalább egy döntetlent megérdemeltem volna..<#boxer>

de legalább látom h jó úton vagyok

és te csak a scoutra hallgatsz??:S

soma22
és te hiszel ezeknek?😄

Mor3llo
gondolom angol csapattal vagy...:S
akkor : Raul Tamudo sem rossz, vagy Luka Poldi...bár õt kötve hiszem h elengedik ¢¢

Köszi. Huntelaarra én is gondoltam de a scout azt írta róla, h csak utolsó eshetõségre igazoljam csak le.

Õt próbáltam, de nem kapott work permitet<#rinya>

230uj üzenet délelött ota😛 GRAT neketek..töltöm Rayot😊

voltage
rere
grat mindenkinek!!

miki36
én meg a Walsallt😊

charlee
Klaas-Jan Huntelaar, Ryan Babel, Collins John, Lukas Podolski, Jefferson Farfán, Salomon Kalou, Obafemi Martins, Kerlon, Nilmar, Fernando Cavenaghi, Emmanuel Adebayor. Kell még?

Wij zijn Ajax, de beste!

Pisti1026
Na én is léptem, holnap a Nottinghammel folytataom!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Mor3llo
izzítom Lyont<#integet2>

Mor3llo
Fred<#ravasz1>

Mor3llo
Fred<#ravasz1>

siederhird
Nah én mentem jó8 all!<#integet2>

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Sziasztok!
Tudna vki ajánlani egy fiatal (24 alatti csatárt) 20 M angol font áll rendelkezésre, szal van keret, csak nem igazán tudok választani.