Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wij zijn Ajax, de beste!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Majd csiszolom a taktikát, ez már úgy is csak finomhangolás 😊
Wij zijn Ajax, de beste!
érdekes hogy itt a 2006ban jol bevált taktikom joval használhatóbb mint ugyanez a taktik a cordobánál, ahol elvileg az elõzõ verzsönben kifejlesztettem😊
ki érti ezt...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
(bárcsak való életben is összejönne ez a kettõs....)
Elvileg így nem fognak önzõzni, de max 2 klasszikus támadóval játsz, az egyik legyen tipikus befejezõ, a másik inkább gyors és jól cselezzen😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A 7. már mehet a rájátszásba😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Lenne még egy kérdésem. A csatáraim mindig elönzõzik a helyzeteket, gyakran amikor amikor már gyakorlatilag nullszögben vannak, akkor is rádurrantják, ahelyett hogy centereznének a csatártársnak. Hogyan lehet õket rávenni egy kis önzetlenségre?
Szerinted meglesz a feljutás?😊
Wij zijn Ajax, de beste!
Heló szia remélem hogy vagy
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Wij zijn Ajax, de beste!
Kereterõsítésképp 5-6 fiatalt hoztam Tottenhamból, Blackburnból, Derbybõl, West Bromból vettem a kapusom...
Ugye 20K Font átig pénz😞
Majd ha feljutok😊
Amúgy hányadik vagy a bajnokságban?
Az is van. 😊 Ruud érett és öregszik, "Hunter" pedig épp feltörekvõben 😊
A játékuk is különbözik: Huntelaar egyre inkább ki tudja szolgálni a csapattársait is...
Wij zijn Ajax, de beste!
Wij zijn Ajax, de beste!
kereterõsítés...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Ezen kívül a 7 BL meccsen 5 gólt vágott 7.71 avg rating-el.
Szóval Scout-ot kirúgni! <#banplz>#banplz>
Wij zijn Ajax, de beste!

egyébként van különbég a két játékos stílusa között
Heló szia remélem hogy vagy
de legalább látom h jó úton vagyok
akkor : Raul Tamudo sem rossz, vagy Luka Poldi...bár õt kötve hiszem h elengedik ¢¢
Wij zijn Ajax, de beste!
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Tudna vki ajánlani egy fiatal (24 alatti csatárt) 20 M angol font áll rendelkezésre, szal van keret, csak nem igazán tudok választani.