Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siederhird
törölt hozzászólás

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

charlee
Persze gyorsan le is rúgták egy hónapra, csakúgy, mint a formán kívüli Sneijder-t jól helyettesítõ Skjelbred-et 2 hónapra 😞
Amúgy ezzel a bõ kerettel kezdtem a 2007/08-as szezont:

Az eddigi mérleg: Eredivisie - 13 meccs 11gy 1d 1v, BL selejtezõben 9-0-ra gázoltam le a Fradit, a csoprtkörben 5 meccs után 2. hely a Milan mögött (akikat itthon sikerült is megverni).

Wij zijn Ajax, de beste!

ehh, megtanulhatnák már az SI-nél, hogy ha kedden BL meccset jáccik a csapat, akkor a vasárnapi meccset elõrehozzák szombatra... mert elég szopás vasárnap idegenben a milan, majd kedden idegenben az arsenal ellen jáccani. mondjuk 1-1 és 1-0 lett az én (Roma) szempontomból.
siederhird
Meg amint látom a hajuk is hasonló😄 Amúgy GRAT!

charlee
Sziasztok!
Kellemes meglepetésrõl tudok beszámolni. 😊 4.5 milla€-ba került nekem Evander Sno, eredetileg a tarcsiba vettem Davids utódjának, de a sérülések miatt bekerült a kezdõbe... és ott is maradt! Sõt! Gyorsan bemutatkozhatott van Basten keretében is 20 éves létére. Két lábas, védõ, vkp és kp poszton bevethetõ a fiú és hatékonyan osztogat, segíti a támadásokat és gólokat is lõ! Úgy tûnik nagyobb fogás volt mint a 8millás Salomon Kalou és a 7.5millás Joris Mathijsen! Na jó, bevallom, a tanítvány nõtte túl mesterét, ugyanis Edgar Davids a mentora.

Wij zijn Ajax, de beste!

siederhird
törölt hozzászólás

siederhird
törölt hozzászólás

metaxa92
grat

siederhird
törölt hozzászólás

miki36
Nah az lenne a legjobb döntés😊
Nem szabad feladni soha, legalább nagy a kihívás sokkal nagyobb öröm 4 év után feljutni mint 2 után😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

siederhird
Ajánlom a Plymouthot

Pisti1026
Én csak Angliába szeretek lenni! Szerintem még adok egy utólsó esélyt a Nottinghamnek!

I’m Forever Blowing Bubbles...

miki36
most ne Angliában😊
Spanyol, olasz másodosztály, vagy egy kisebb ország bajnokesélyes csapata mondjuk
Anderlecht, PSV, Feyenoord, Brugge, Benfica...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Pisti1026
Na újat fogok kezdeni csak nemtom, hogy kivel, esetleg tanácsok?

siederhird
😊 elhiszem. kicsit idegesítõ tud lenni a game.(néha)

itt vok ,de csont idegesen 😄

siederhird
Én meg meccsközben leszek gépnél:/
Egyedül maradtam vagy van itt még vki?😞

miki36
Én is meek, de majd visszajövök meccs után😊

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

miki36
Rámész a tapasztalatlan fiatalra, és ott lesz hogy players link...
Nah ott a lehetséges pleják közül kiválasztod azt akit akarsz hogy tanítsa a fiatalt, és fölötte bejelölöd mondjuk az elsõt hogy szerinted ideális modellje lehet mondjuk saligának ronaldinho...
Aztán elfogadod és készen is vagy...
ha vmi nem megy szólj nyugodtan nem kövezünk meg

player interactin...learn from...és beállitod az idösenn játékost, persze nem minden fiatalnál mûxik
miki36
nah taktik elküldve
folytatom walsallt, 10 percig...
Aztán irány Barca-Chelsea😊
(ja és valaki hivatalos ha máshol nem hát TVU-n egy Bayern-Sportingra😊)

na a werdert kaptam a bl-ben a legjobb 16 között... azért ezek után verhetõ 😉
Max08
Sziasztok!Megint vagyok!A kérdésem:hol tudom beállítani hogy egy tapasztalt játékosom egy tapasztalatlan fiatalt eddzen???

miki36
thx, dehogy kövezünk😊

miki36
elküldöm

siederhird
Grat! Kövezzetek meg de végül csak vettem még 1 játékost😊
Balogh Zoltánt jobboldali védõnek

Magic Boy
Grat!
Elküldenéd a taktikádat ha megkérlek a [email protected]?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

miki36
törölt hozzászólás

siederhird
VAok megint én is csak néztem hogy kicsit felgyorsult az üzenetküldések gyakorisága😊

Pisti1026
Jaja!

Mor3llo
naugye...régen nem 48 üzi volt, hanem egyenest 96 😄 de legalább haladunk 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

miki36
ja, én is szívok rendesen Walsallal, fõleg a védelemben vannak gondok, de ha a támadók rossz napot fognak ki akkor nincs gyõzelem...
Csak csatárom képes gólt lõni...😞
Nembaj, jövõre a League One-ra nagyon erõs védelmet vásárolok majd...
Szükség is lsz rá😊
u.i. Na most végre több üzi jön...
Elmentem negyed órára boltba visszajövök nézem football manager 48 új üz.😊
haladunk😊

elmegyek szabira. a csapatot akit idegenben vertem , szabin itthon 1-0ra kikaopk. Eszmélettlen röhej

k iis lõttem mára ezt a faszt

tisztafejjel. Nem tudom ... Talûn indiankanál láttma ilyet ,h 5-6 piroslap volt... NÁlam ze megy meccsek óta... Eszméletlen idegesítõ

Mor3llo
majd holnap tisztafejjel 😉
azért drukkolunk 😉

Mor3llo
bizony...annál is jobban örülök, mert eddig a csapatom gyengepontját a védelem nyújtotta :S pedig a Lyonnak van az 1ik legerõsebb védelme világszerte, és efem2006-ban át sem tudtak rajtuk menni.A mostani meccseken meg folyamatosan eladták a labdát, mindig lefejelték Õket...szerencsére megtört a jég 😉

miki36
grat!
el sem jutottak a kapudig?😊
0 lövés, 0 kapura...😊

najó. Nem elég , hogy ne mtudok kiállni , 2 lövésbõl 2 gólt kapok , azt is 84. és 93. percben

lehet valami ekkora szar? el is teszem holnapra

Mor3llo
törölt hozzászólás

nahát ez gecipoén. Már 11 sérültem van 😄DDDD Ezen már én is csak röhögök

Bajnokság most úszik el , BLbe elég már egy gyõzelem a továbbjutáshoz

köszi
Ars3nal
hibaval kilep 2-0nál:c faxom bele

Szevasztok!

Valaki elárulná nekem, hogy mi a játékosvásárlás titka?

Mert a gép tök olcsón vásárolgatja a játékosokat, viszont én még azokért a csillagászati összegekért sem tudom leigazolni a kiszemeltjeimet, amiket a Scout ír...

Eléggé idegesítõ...

<#szomoru1>

Dejó , hogy kölcsönvettem 4 pléjert év elején. Velük együtt be tudok nevezni 18 embert 😄

Ars3nal
Charltonnal, most tolom elso meccset, Athletices mentesem bekrepalt hibaval egy hete kb:c most kezdtem ujra jatszani

derégláttalak. kivel tolod , pikcsõrt 😊 Ezt 16 emberrel mûveltem 😊

Ars3nal
nekem 23ból 9

10 dérültem vana 26os keretbõl. Azért ezt imádom. Ifihez meg tarcsihoz kellesz nyúlnom

felcsút 😄

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8