Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ezzel a bõ kerettel kezdtem a 2007/08-as szezont:
Az eddigi mérleg: Eredivisie - 13 meccs 11gy 1d 1v, BL selejtezõben 9-0-ra gázoltam le a Fradit, a csoprtkörben 5 meccs után 2. hely a Milan mögött (akikat itthon sikerült is megverni).
Wij zijn Ajax, de beste!
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Kellemes meglepetésrõl tudok beszámolni. 😊 4.5 milla€-ba került nekem Evander Sno, eredetileg a tarcsiba vettem Davids utódjának, de a sérülések miatt bekerült a kezdõbe... és ott is maradt! Sõt! Gyorsan bemutatkozhatott van Basten keretében is 20 éves létére. Két lábas, védõ, vkp és kp poszton bevethetõ a fiú és hatékonyan osztogat, segíti a támadásokat és gólokat is lõ! Úgy tûnik nagyobb fogás volt mint a 8millás Salomon Kalou és a 7.5millás Joris Mathijsen! Na jó, bevallom, a tanítvány nõtte túl mesterét, ugyanis Edgar Davids a mentora.

Wij zijn Ajax, de beste!
Nem szabad feladni soha, legalább nagy a kihívás sokkal nagyobb öröm 4 év után feljutni mint 2 után😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
I’m Forever Blowing Bubbles...
Spanyol, olasz másodosztály, vagy egy kisebb ország bajnokesélyes csapata mondjuk
Anderlecht, PSV, Feyenoord, Brugge, Benfica...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
I’m Forever Blowing Bubbles...
Egyedül maradtam vagy van itt még vki?😞
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nah ott a lehetséges pleják közül kiválasztod azt akit akarsz hogy tanítsa a fiatalt, és fölötte bejelölöd mondjuk az elsõt hogy szerinted ideális modellje lehet mondjuk saligának ronaldinho...
Aztán elfogadod és készen is vagy...
ha vmi nem megy szólj nyugodtan nem kövezünk meg
folytatom walsallt, 10 percig...
Aztán irány Barca-Chelsea😊
(ja és valaki hivatalos ha máshol nem hát TVU-n egy Bayern-Sportingra😊)
Balogh Zoltánt jobboldali védõnek
Elküldenéd a taktikádat ha megkérlek a [email protected]?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Csak csatárom képes gólt lõni...😞
Nembaj, jövõre a League One-ra nagyon erõs védelmet vásárolok majd...
Szükség is lsz rá😊
u.i. Na most végre több üzi jön...
Elmentem negyed órára boltba visszajövök nézem football manager 48 új üz.😊
haladunk😊
k iis lõttem mára ezt a faszt
tisztafejjel. Nem tudom ... Talûn indiankanál láttma ilyet ,h 5-6 piroslap volt... NÁlam ze megy meccsek óta... Eszméletlen idegesítõ
azért drukkolunk 😉
el sem jutottak a kapudig?😊
0 lövés, 0 kapura...😊
lehet valami ekkora szar? el is teszem holnapra
Bajnokság most úszik el , BLbe elég már egy gyõzelem a továbbjutáshoz
Valaki elárulná nekem, hogy mi a játékosvásárlás titka?
Mert a gép tök olcsón vásárolgatja a játékosokat, viszont én még azokért a csillagászati összegekért sem tudom leigazolni a kiszemeltjeimet, amiket a Scout ír...
Eléggé idegesítõ...
<#szomoru1>#szomoru1>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8