Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
igaz hogy fél óra múlva dél de azért...😊
Soma nem te vagy egyedül, büntetõpárbajban csak a Wolves-ot tudtam megverni...😞
Ebben a johnstones paint trophyban meg úgy kaptam ki egy nálam 1 osztállyal feljebb játszó csapattól, hogy nem adták meg szabályos gólom les címén, ellenfélnek meg olyan büntetõt adott hogy...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
tessék körülnézni miellõt benyögtök egy kérdést.
köszi!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
azzal is lehet jáccai...faxom
felrak egy maszkot azt jolvan
I’m Forever Blowing Bubbles...
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
ilyenbe sérûl le Recoba 1hónapra hogy súlyemelõgyakorlat közbe gerinchúzódás, hát könyögöm... <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
sztem ezen is lenne mit csiszolni...
Én ma csak este tok sajna folyamatosan gépnél lenni😞
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
oda is be kell másolni (felülírni)a db-t ahol a mentésed van
fa kupában ugy esek ki hogy 11-es párbajban a 10 lövö közül egy lötte be az ellenféltõl...nálam mind az 5 kihagyta...képet teszek este...
alakul a magyaritás?kb mennyinél tartotok?
Ha a tapasztalatlan játékosnál nincs olyan, hogy player links, akkor hogy állítom be, hogy ki tanítsa?
8 meccse veretlen a csapat😊))
élvezem
Végre rájöttem, hogy milyen taktikával kellene játszatni Milanóban a fiúkat... Az Inter szurkolók kedvéért az AC Milanról van szó<#beka3>#beka3><#beka3>#beka3>! Leigazoltam Halmosi-t és olyan jól játszik, hogy kiszorította a csapatból Serghinót...
nah meccs elõtt és szünetben relax---egyenlõ--meccs végén_ez derék volt😊
Most lenyomtam még egy meccset, nyertem 2-0-ra, relax szünetben és félidõben is...
Majd azért kérek gyõzelmet is😊
mondom hogy simán feljutsz😊-hajrá
jo8
egyébként 3. vagyok és imába foglalta a város a nevemet😄
10 pontyos átlagos elõny nem semmi--de ha relaxálnak legalább tudásuk legjavát nyújtják és nincs rajtuk nyomás😊
Nyomást majd helyezek rájuk a Charlton ellen az FA kupában😊
Nembaj, átb@szom a fejüket, mer a tartalék keretbõl meg a tarcsijukból kinézem a legjobb plejáikat, és kölcsönkérem õket úgy hogy nem fizetek semmit a fizetésükbõl...
De nincs a szerzõdésben visszahívhatóság, így ne tudnak megfosztani csak úgy szezon közben...
Derby adogat kölcsönpléjákat?😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
talán baptistát, a védõmet, meg muglletont a kapusom, de õ meg már veterán...
Alapkeretbõl ott van James Constable, baromi jó fizikája van nézd meg, de érdekes hogy jobbszélsõként szoktam játszatni és ott sem rosszabb mint csatárnak😊
Na akkor mondok még pár nevet akik jól nyomják:
Craig Pead, Mark Bradley, Dean Keates, Carlos Fangueiro...
Nagyjából õk azok akik jól játszanak alapkeretbõl, de a cserekapusom Clayton Ince, rá is számíthatok bármikor... Védõk közül Dobsont és Westwoodot emelem ki, õk 120%-os kezdõk😊
Hector Sam a kedvencem, 14 góllal vezeti a góllövõlistát...
Volt olyan h 20 méterrõl hónap gólját lõtte, de volt olyan is hogy 5 méterrõl kapufát lõtt😊
Szal röviden ennyi...😊
mond mennyi átig kereted van még?