Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
suck my dick 😄DD így jó?!
nem valami bonyolult csak a csapat/játékos instrukciókat kell használni
mindig a szöglet/corner-nél kell állítani a dolgokat
angolul nemtom elmondani
nm
kiírja h Benzema elfogadta az Arsenal ajánlatát meg h az Arsenal leigazolta Benzemát aztán meg Benzema elutasítja az Arsenalt
LOLLLLL
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
mondjuk 2nek hogy maradjon hátul
a többi meg kapus támadása
szögletrúgónak meg hogy a büntetõterület környékére ívelje
asszem
Valaki tudja ,hogy van aza "csít" , h szögletnél betömörülnek , aztán az üresen álló embernek legurítja ?!
Elismerésem, jól tolja mindenki<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
15 millás transzfer nagyon durva<#taps>#taps>
Avanti Crociati!
Csak kérdeztél vmit...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Arra rákattintasz és ott lesz
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
ott vannak nyilak is
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Hogy kell megcsinálni, hogy mutassa a tabellán azt hogy kik estek le vagy kik jöttek fel 1-1 meccs után? o.O ez a sok hogy 😄AS:ASD
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Én meg már elterveztem , hogy kiket kell(ene) igazolnom meg kiket kell eladnom. De sajna az még messze van 😞
Valaki tudja ,hogy van aza "csít" , h szögletnél betömörülnek , aztán az üresen álló embernek legurítja ?!
Grat mindenkinek.
Tegnap átadtam a jókivánságaitokat a gyereknek, utána meg megünnepeltük a jövevény érekezését úgy hogy kisé még szédelegve töltem be a gamet😊
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
www.sortitoutsi.net
www.throw-in.com
www.goal-kick.com
THX
. Topic gére beindul. Egy nap 202 új üzenet. ÉS még itt vagyok én , a fõ spammer<#eplus2>#eplus2>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Gratula mindenkinek!Tudnátok mondani egy képfeltõltõ oldalt, ahonnan belinkelhetnék képeket?Elõre is thanx
remélem ismerõs az idézet😄.én kezdtem egyet a Salzburggal
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Jó8 all!<#integet2>#integet2>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Honnan szeditek ezeket a kis garfiakia tuningokat a gamehez,mert a fmhungaryn egyenlöre elég szegényes a kinálat!kösz!
végre sikerült beizzitani a gémet és elkezdtem egyet a Fradival.két embert igazoltam Vasas zoltánt bal bekknek meg az unokatesómat Pálvölgyi Balázst támadóközépnek.a 2006os taktikkal nyomom és felemásan sikerülnek a meccseim.a kupában az NB1es csapatokat mint a kispest vagy reac simán verem a bajnokságban meg kecskeméttõl meg szolnoktól kikapok.
Heló szia remélem hogy vagy
Képek majd csak holnap-
Nagyon nagyon sima volt😊
A Végén 1 hónapra elmentem szabira😊
I’m Forever Blowing Bubbles...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.