Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heló szia remélem hogy vagy
megnyomod a print screent paintbe szerkesztés-->beillesztés elmented JPEG-ben és pl. microsoft ofice picture managerrel lecsökkented a méretét.feltöltöd egy képfeltöltõre pl.ide és a kép beszúrása-ba bemásolod a lnikjét

Most jön 2 MU elleni meccsem , canizares 1 hónap. Na , ukrán fiúcska bizonyíthat
atletico és abrca is scak botladozik , 6 pontra megközelítettem õket !!! El sem huszem . VOlt olyan , hogy 17 meg 14 ponttal vezettek 😄
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Õ árábóól jött suazo , falcao , perea 😊
helyettese nincs meg akartam venni a Lyontól Clerc-t de mit kérnek?pénzt meg Ebouét😄DD
Miatt alergiát kapott a chelsea-re😄DD
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Most pihentetem kicsit feljutás után Walsallt, kezdtem egyet Lensel😊)
Két barimeccs, két gyõzelem...
Pénz elég kevés, de fiatal jó plejából elég sok van😊
Fel sem kell õket hoznom, mert a felnõtt keret is bõven tartalmaz elég fiatalt
Na most meek kb 2 óra mulva jövök
Grat és hajrá mindenkinek fõleg Selfischnek és Siederhirdnek
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Plejáim lenyugodtak , nem kapok kiállításokat sem olyan gyakran . Taktika is megvan.
Nyáron jön 6 tehetség , õket fogom nevelgetni. Jön Ben Arfa , 2 francia ingyen tarcsiba , meg középre roque junior
Csak kicist kéne pénz. Canizares fog védeni , még vissza nem vonul . Van eyg 18 éves ukrán kapusom ,lassan fejlõdget , de nem naon bízom a véletlenre. Megpróbálom elhozni kamenit , akinfejevet , ustarit v freyt 😊 Védõsorom elég jó , de Ayala is öregszik , méltó utódot keresek számára is. Jobb oldalt pedig Miguelnek nincs helyettese. Vkp-nak ott van Edu , Baraja , Albelda. Edu-t vinné Bayern , 20 Mért odaadom.
TKP balol dalra ott van vicente , ben arfa , guardado , tavano. Tavanot eladom majd , reguerioval együtt. Középen ott van Silva , Suazo is beugorhat és Ben Arfa. Jobb oldalt Joaquin , beugorhat oda Silva , Suazo is , de kéne valaki 😊 Csaátrnak ott van falcao , suazo , morientes. Morientes öregszik , kéne még oda 1-2 csatár. 4en meglegyenek. Szóval tervek vannak , pénz nincs: D
Grat Selfisch, Siederhird sztem is simán továbbmész😊
Selfisch jól hajrázz😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Én meg nagyon hozom fel magam. 7. helyrõl feljöttem negyedikre. Barca meg Atletico ilyen 14-15 pontra voltak , mostmárcsak 9. És még egyszer játszok Atleticoval , és van 9 forduló
hol vannak többiek? soma , hege , siederhid , miki , pisti , arsenal ?!
Andrew Taylort és Andrew Drivert.Taylort kölcsönadom hagy fejlõdjön
www.fmfansite.uw.hu és nézz vissza régebbi cikkekre.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
7 meccs - 11 gól ... 30 évesen nem is oan rossz 😛
Ezután nevezd át azt a hátteret amit betettél defaultra.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

méghozzá szögletbõl a 87.percben a Herenveen kapusától Vandenbussche-tól :S
megvan csíttaktikom , 3 idegenbeli gyõzelem zsinórban. Bl-t jelentõ helyezés meglesz remélem