Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
phhuuu.nemgyenge

franc0
azta hétszentségit

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Ciao managerek!
Irjátok már meg nekem ,h honnan szeditek ezeket a fasza kis mezcsomagokat,pl a magyar csapatokhoz!!??,
So many thx!
charlee
Erre már én is azt mondom, hogy el kell fogadni...

Wij zijn Ajax, de beste!

miki36
FOGADD EL😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Ramox
Huh. Hát azthiszem a MU elutasíthatatlan ajánlatot tett. 14.5M Euro

Ars3nal
4meccse nyeretlen a csapat:c bár most Werder otthonában volt egy bíztató 2-2...

Ramox
Ja igen ez lemaradt. Rajczi gólja kettõt ért 😊 ihhi 😊

Ramox
Nah egyenlõre magabiztosan haladunk elõre mind UEFA-ban mind a Borsodi ligában 😛 (elsõ meccs jól siekrült)
Meccsek

Most UEFA-hoz sok reményt nem fûzök ugyanis sikeresen megkaptam a Schachtar Donezket (Pass nem tom hogy kell leírni 😄) DEhát majd jövõre.

charlee
Elutasítani? 😊 Kérni érte vagy 20millát és akkor a játékos sem sértõdik be, meg a kérõ is fejvesztve menekül 😊

Wij zijn Ajax, de beste!

Ramox
kötöttem vele 2011ig még ezek elõtt

QuentinT
Üdv mindenkinek és grat a szép eredményekhez..... Legutóbbi csalódottságomat félretéve (az Uefa kupa gyõztes Szolnokkal nem bírtam megtartani a kulcsjátékosaimat, inkább elmentek svájci, vagy belga középcsapatokba kispadot koptatni) szert tettem az FM 2007-re és nagy reményekkel indítottam útjára a régi kedvenc Hull City gárdáját. Sajnos csak kevés idõm van managerkedni, de úgy tûnik a régi taktikám kissé megvariálva mûködik itt is (10 mérkõzésbõl 6 gyõzelem és 4 döntetlen). Viszont nagyon megköszönném ha valaki tudna egy jó edzést javasolni, mert abból még nem sikerült jót csinálnom<#shakehead> Ha valakit érdekel majd teszek fel képeket is. További jó játékot!

McFrost
delejáróban a szerzõdése és ha ilyeneket elutasítasz megutál és nem fog hosszabítani , hanem ingyen lelécel , ott van Sidibe helyette , Kenesei

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

charlee
Akkor még ne add el, legfeljebb késõbb többet kapsz érte 😊

Wij zijn Ajax, de beste!

charlee
Hja, az elsõ szezonban engem is lehajrázott a PSV, de nagyon jól sikerültek az erõsítések: Kalou, Mathijsen, Sno, Skjelbred, Vanden Borre és kezdenek egyre inkább belelendülni a saját nevelések is.

Wij zijn Ajax, de beste!

Ramox
Az a baj hogy a helyére már csak télen tudnék vkit hozni 😛 És 2 meccs alatt 6 gól. Enyhén durvulós hangulatban van 😄

soma22
én nem adnám...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

McFrost
add el

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ramox
Húha. 3.3M Eurót adna a MU Rajcziért 😄 Te jó ég 😄

Hegeace
én második lettem, alig lõttem gólt :S 50 rugott csak :S

Heló szia remélem hogy vagy

charlee
21 forduló után 17 pont elõny a bajnokságban, túljutottam a csoportkörön a BL-ben és a MU lesz a következõ ellenfelem. Nem sok esélyem van, legfeljebb ha bejön a Milan elleni gyõztes taktikám ellenük is...

Wij zijn Ajax, de beste!

McFrost
fél karom adnám érte

Ramox
Sziasztok. Újpesttel tolom 😄 Iszonyat jól megy, Rajczi és Tisza kirobbanó formában, Rajczit MU akarja vinni 1.5M Euróért de nem adom sztem. majd jövõre a duplájáért. Mindjárt hozok képeket

Hegeace
thx, te hogy állsz??

charlee
Ez szép volt, grat!

Wij zijn Ajax, de beste!

Magic Boy
Itt.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Hegeace
Vigasztalódom...

soma22
itt a nagy lehetõség.

Magic Boy
Enyiért igen, de 500000-et nemér amenyibe a scout szerint kerül.

Magic Boy
Nem mentegetõzöm, mert ez szerintem is gyenge, de a Forest Green Rovers a leggyengébb proficsapat szerintem a játékban.
Mindent elmond, hogy a gép lehetetlennek tartja(1000-1-hez odsz a szezon elején)a bennmaradásukat az Angol 5. osztályban.

soma22
ennyi pénzér simán jó

Magic Boy
törölt hozzászólás

soma22
érdekes hogy 1 kapura tarto lövésed sem volt. ölég szerény, de hajrá!

Magic Boy
törölt hozzászólás

soma22
bazz akkor nálad iszonyat pleja lehet. nálam 50k juro

Magic Boy
Fontban játszom.

McFrost
mi , kavics?

McFrost
dobsz egy képpet rólla?

soma22
necces mert nem csak rajtad mulik...de sok sikert

miki36
Simán...😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

charlee
törölt hozzászólás

Wij zijn Ajax, de beste!

Hegeace
2 meccs 3 pont hátrány, hozható szeintetek :S?

soma22
az élett nem fenékikk tejjfel😊

miki36
Grat

Ars3nal
eddig zsírul megy, igaz kapott gól kicsit sok...

Magic Boy
Kikaptam a Macclesfield-töl is 1-0-ra.

Ars3nal
Stajner 2-3 hónap, Donovan 1-2 hónap:ccccccccccccccccccccc

soma22
na látod.

miki36
Ja mert Vaughan(Everton-kölcsön) tekintélye 20 18 évesen.
Nem hiszem h jobb CSK Kinsellánál😊

soma22
én nem bizok az ilyenekben.mindig középsõ a cs-km általában védõ vagy vkp, max kp.
és mindig a legnagyobb és legöregebb az.