Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
milenne ha te is használnád a fenti linkeket?

választ is találnál....

Avanti Crociati!

Fyrex
törölt hozzászólás

Avanti Crociati!

Ars3nal
szétrúgták összes csatáromat már:c taktikát kell váltanom mert már csak Stajner van az ötbõl

Ars3nal
ez legyen a legnagyobb baj szvsz

saviola83
nekem is a magyarosítás van fent

szabocsaba1983
Szóval nektek tapasztalat?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

soma22
nagyon nagy grat!
élmény olt végigolvasni!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

fsgh
a Bannerban van egy lyan felirat hogy infok letöltések...na arra katt ott keresgélj

#94041:én miután leszedtem a 2006-os magyarosítást megjavult...(kopp kopp kopp)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

saviola83
Hát ez nem igaz.Már megint kilépett javíthatatlan hibával.A .. tele van már mi a franc lehet a baj?

Sziasztok...
Tudom láma kérdés, és már fel is tették itt, de visszaolvasva sem találom😞

Márpedig azt, hogy honnan tölthetõ le az a kiegészítés, ami ilyen szép mezeket csinál...
Elsõsorban a magyar érdekelne...

Köszi...

fsgh
figyelek én csak nem veszem komolyan😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szabocsaba1983
Sziasztok!
Még 1 hibának látszó valami a játékban:
Boulahrouzt leigazoltam Chelseatõl, mire 1 év múlva nézem történelem=HSV után Pumasba ment ingyen (???), utána hozzám, de hogy hogyhogy, azt ki sem írja!
Hát mondanom sem kell, nem így történt...
Egy csomó játékosnál van így! Roppant idegesítõ!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Ars3nal
egyik pléjámnak ellenszenves Huszti közbe tõle "tanul"-.-

Ars3nal
mirõl álmodik a lány<#hehe>

Fyrex
a lényeges mondatokra sosem figyelsz

"ennyit errõl"

Avanti Crociati!

Hegeace
Én nem szenvedek beszámolóval (lusta) de azért ezt berakom 😄

Heló szia remélem hogy vagy

Pisti1026
Na folytatom a West Hamet!!!!vUi: ma Arsenal verés lesz!!!!!!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

fsgh
😄DD micsoda hasonlotak😄DD De mi a kastély?😛

jó jó megírom ha eljutok a 3. szeozon végéig...

Fyrex
minek maradjak lakótelepen ha meg vagyok hívva a kastélyba 😛

ennyit errõl

egyébként term engem is érdekel

Avanti Crociati!

fsgh
õõ szerintem ne mára várd😄DD még 1 3/4 szezont le kell tolnom^^de dolgozom az ügyön😛

franc0
Engem érdekel. De bõ 1 óra múlva már nem leszek itt, úgyhogy siess 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

fsgh
hát akkor is megírom^^ Én nem futamodom meg mint egyesek^^

Fyrex
ne erõlködj senkit nem érdekel ^^

Avanti Crociati!

fsgh
anyámmm!!! Csak lestem hogy játszottunk 9 emberrel😊

jbal
teljesen szar formába volt a csapat Man.City ellen 1-3 Aston Villa elen 1-1.De a játékot látni kellett volna szerencse h nem nyert a Villa sem.Jött a Lille elleni BL meccs megszerezték 1-0-ra a vezetést de aztán Baptista,Benzema és Hleb szenzációs játékával fordítottunk 1-3-ra.😊))

fsgh
lehet hogy én ezen felbuzdulva csinálok ilyet😊... csak még végére kell érnem a harmadik szezonomnak az Interrel

siederhird
törölt hozzászólás

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Fyrex
szép beszámoló, köszönjük, grat és sok sikert a következõ szezonra<#eljen><#eljen>

Avanti Crociati!

szoltan
Gratula! Élmény volt olvasni, több ilyen beszámoló kéne! 😛
Én is a Newcastlevel játszok éppen, de csak 1. idény, ugyanazok a problémák mint neked(hatalmas adósság, nincs átigazolási pénz, irreális fizetések). Aztán most egy elég sûrû mezõnyben(2-8között kb 5pont különbség van) az 5-6.hely környékén tanyázok😊 UEFÁban most a nyolcaddöntõnél járok, ligakupából kiestem, FA kupában pedig nyolcaddöntö szintén.
Csak sajnos kevés idõm van játszani😞

Hala Madrid!

franc0
nagyon szuper beszámoló, gratulálok

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Andrews
Gondolkoztam rajta hogy egyáltalán hanyadiknak rugjon(mert a valóságnem nem rúg tizit). De hát tök mindegy ha már 5pár bünti lemegy.

siederhird
Nem semmi, de pont Gerrard hibázott:/

saviola83
miért van az hogy már sokatszor javíthatalan hibávak kilép a játék?Elõször kiírja hogy array acces out of bound vagy valami hasonló.Utána meg javíthatatlan hiba és bezáródik

fsgh
aztaa nem semmi😊)) Grat😊

Andrews
Ez tizipárvajvolt a javából. Csak kikaptam.

tudom, hogy nélkülem még kiesési gondjaik is lesznek 😊
Fabio Capello
Bocs Freeman 😞 😄

És a tabella:

kösz, majd beirom jovõ hét végefele hogy mi lett a 2009/10es idenyben <#eljen>
siederhird
törölt hozzászólás

jbal
grat!!!meglesz a bajnoki cím is.<#worship><#wink>

Hegeace
Nemsámli! Öröm volt olvasni! Grat!

Heló szia remélem hogy vagy

siederhird
Grat<#worship><#worship><#worship>

Ars3nal
<#taps>

sztárom lehagytam 😊

Bocs, hogy hosszú lesz, 3 év NUFC élén:

Európa tetején !! 2009ben BL gyöztes lettem a Newcastle-el <#vigyor3>

Elsõ idényben egy túlfizetett sérülékeny játékosokkal teli NUFC-t vettem át , össz fizetés a megengedett összeg fölött volt, átigazolási pénz 160ezer font <#szomoru1>
Sokat keresõ és leginkább sérülékeny játékosokat elpasszoltam: Emre 6M; Dyer 2,7M; Sibierski 1,1M. Butt-ért csak 65öt adtak, de 35ezret keresett hetente pedig kis luzer 😊 Kiraktam még Babayarot és Barnardot mert szintén bénák, sajnos nem idöben igy 400ezret kaptam csak a kettõért. Befolyt összegbõl jött Guardado a nagy kedvenc, Pasqual egy stabil védö, középpályára erõsitésnek Modric aki mind3 poszton bevethetõ, és egy olcsó de jó csatár Eduardo. Payrollt kb heti 100ezer fonttal csökkentettem, játékosok kicsit zúgolodtak, de sikerült tovább faragni a bérekbõl elsõ év végén: Duff, Given és Owen is belement fiuzcsökkentésbe , cserébe hosszabitottam a szerzõdésükön.

Idény közben 6-8 helyen vergõdtem, vágytam a BL pénzekre de nem volt realitás.
Sikerült végül is kis mákkal 5. helyre befutni, mondjuk nem számit az is UEFA kupa hely. Táblázaton látszik 4. hely csak 1 pontra volt, de nem volt realitas sose oda kerülni, vegen lett csak ilyen szoros, asszem City kikapott utolso forduloban.

Viszont UEFA kupában ritka mákom volt, mindig szinte leggyengébb csapatot sorsolták ellenem, lazán mentem el a döntöig és nyertem !!😊

Nyáron tovább faragtam a fizetéseken, a kevesett játszó de heti 50 ezret keresõ Luque ment 0,8Mért , Öregecskedõ Solano és Carr is odébbállt 2,8Mért, és ami nagy nyereség volt az elsö idény közben ingyen szerzõdtetett Haested ugyan nem birt stabil helyet szerezni a csapatban, de jott rá egy 5M ajánlat, egybõl odaadtam 😊 Jött helyette Skjelbred ingyen, kb uazt tudja. Santana a középpályára potolni Solanot 4,3M-ért, és Djourou védõposztra 3,2Mért. Mivel nem volt túl sok pénzem, ekkor is csak játékos eladásból szerzett pénzbõl gazdálkodhattam, mert a klub örült hogy adósságaiból kimászott, balance pozitivba ment át, de nem sokkal. Szóval a kevés pénzbõl, pár régrõl ismert és scoutjaim által talált tehetséget vettem: Digard, Corrie Evans, Degré, Sturridge, Traoré (Arsenalból nyultam le 1,4Mért ami azért nem kevés, de azt irgérik jó lesz)

Nagycsapatban kevés változtatásnak hála repülõrajtot vettünk, Premiership sokáig csak a hátunkat nézte, már kezdtem elhinni hogy még a bajnoki cim se elérhetetlen, amikor jött a sérüléshullám, rendesen visszavetett. De élen volt a csapat 38 fordulobol kb 34et. 3 fordulóval a vége elõtt úgy álltam, hogy csak 1 meccset kell nyerni 3ból, és megvan a bajnoki cim. Sima ügy, bár játékosaim fáradtak, na nézzük kivel játszunk....ManUTD, Chelsea, Liverpool mind idegenben ebben a sorrendben..b+ <#mf2> Egybõl nem láttam túl vidáman a helyzetet, na jó 3 pont kell, ugy is jó ha mindhármat kibekkelem 😊 ManUTD ellen jól ment, aztán védõn megpattant távoli lövés megzavcarta a kapust, 0-1 , összezuhant a csapat és 0-4 kikaptam. Chelsea ellen nem támadtam, mert akkor már inkább Pool ellen van esélyem. Sikerült kulcsjátékosokat pihentetni, és igy is 0-0 kihuzni. Utolsó fordulóban Arsenal ha nem nyer bajnok vagyok, ha nyerek barmit csinal Arsenal bajnok vagyok. Arsenal 14. ellen jatszott, siman nyert, nem is szamoltam vele hogy veszit, ugyhogy rohamoztam a Pool-t, de sok ordito helyzet egyikét se siekrült Owen-Martins duónak belõni: 0-0, 1 ponttal megelözött az Arsenal és ez a vége 😞

Azért volt ok örömre is, ebben az évben is megnyertem az uefa kupát, ugy néz ki európában lényegesen jobban megy, sorsolásra megint nem lehetett panasz <#vigyor>

Végre kaptam átigazolási pénzt a klubtól <#ravasz1> Fizetéseket se kellett csökkenteni, akire nem volt szükségem, kölcsön adtam 1 évre ezen a nyáron (Bramble, Skjelbred, Ameobi) igy kb 470ezer font körül volt heti fizetés, konkurens csapatok harmada, és a csleszkit még nem is néztem <#vigyor> Djourou-t azért eladtam mert nem vált be, és padra 22ezres heti fizetéssel ne üljön le, 3,5M adtak érte. 17M kaptam a csapattól jó idénynek hála, Djorou pótlására ott volt Digard aki rohamléptekben fejlõdött. Valenciától elhoztam Silvát 5,5 Mért, 2006 nagy játékos volt, remélem most is jó lesz bár akkor nem adták volna simán, meglátjuk...Vasco-tól jött Amaral jobb oldali védõnek, az új Roberto Carlost látom benne 21 éves kis brazil 6M-et adtam érte. 17 Pace 18 acceleration 18 teamwork 16 marking 14 tackle 15 crossing 😊 Csatárposzton Ameobi helyett akartam vmi jobbat mert Owen, Martins és Edurardo is pacey csatár, Ameobi volt a tank tipus, de annak meg gyenge. 10milló fontot kiadtam Gyan Asamoah-ra, nem ér ennyit, de a scoutok dicsérték, jó játékoskat nem érdekeltém még annyira és a fontos jellemzõi jók: 16 finishing 16 heading 17 off the ball 18 pace 16 strength 18 acceleration 17 jump és 186 centi magas. Kicsit elõre szaladva annyira bevált, hogy bajnokságot, kupát meg mindent összevetve 35 gólig jutott 😊

Új embereket idõ volt beépiteni, kicsit botorkáltunk az idényben, de megint ott volt a csapat a végelszámolásnál, ezuttal a cselzivel fej-fej mellett. Végül is nagyon izgalmas bajnoki hajrában botlottam egyet, már amennyire Arsenaltol kikapni idegenben 3-2 botlás 😊 De bajnoki cím ezúttal se jött össze, Mourinho csapata több lõtt góllal elõzött meg 😞

Úgy látszik éna kupákra vagyok belõve, elsõ két idényben ugyan angol kupák közül semmit se nyertem, de 2 UEFA kupa azért elég szép, idén már angol cimet is sikerült szerezni, ligakupát nyertem, FA kupában elõdöntöig mentem, és ugye amivel kezdtem BL gyõzelem. De olyan ágon voltam hogy pl elõdöntõt Ajax ellen nyomtam😊 Egyetlen erõs csapat a Barcelona volt, akik körbelövöldözték a kapum, de Given eszén nem jártak túl <#nevetes1>

Idén 45-50 millió fontot kerestem a klubnak, és végre sikerült január elején két egész jó játékost megszerezni ingyen, nyáron csatlakozik Soren Larsen és Yakubu. Igy 1-2 kezdõt eladhatok jó pénzért 😊 Ameobi , Skjelebred és Bramble is eladósorba kerül, tavaly is vitték volna, de még kicsit felnyomtam az árukat. Kb 12-15M körül kapok értük, szóval rengeteg pénzem lesz nyárom, scoutokkal már fél éve lesem a drágább játékosokat is, kit lenne jó megszerezni. Ha kis szerencsém van és jól erõsítek talán 2010ben angol bajnoki cim is meglesz. <#wink>
igen?😄 jo ez spanyol3adosztály volt...remélem 2odosztályban már jobb leszek anyagilag...

Fabio Capello
Üdv és grat all!

siederhird
Hát ennél még én is többet kapok a Magyar bajnokságban:S

Ars3nal
jo hatter😄 en 11 miliot kapok bundásligába

ja erre már énis rájöttem...elég jo opcio föleg aztoknak akiknek gyenge a gépük(pl nekem😄)
na itt egy kép...igaz régebbi de még nem toltam be...hát még nem igazán fogok megélni a tvdijakbol😄