Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saviola83
na a játék megint kiléeptt.Feladom.Nem tudom mi lehet a baj.

szabocsaba1983
A Parma leigazolta Sidíbét a Debrecenbõl.....

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Ars3nal
<#taps><#taps>

Fabio Capello
grat mindenkinek

fsgh
<#wow1><#wow2><#worship><#worship><#taps><#taps>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

siederhird
Az igeb, Grat!<#worship><#worship><#worship><#taps>

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ars3nal
rohadjon szét ez a szar:c allandoan ugyanott kilep valogatott meccsek szimulalasanal:S

9csöves9
egyébként itt van fent pár nagyobb felbontású szép címer,van amelyik régi de azért találni olyat ami megfelel a valóságnak

http://kassiesa.com/uefaclubs/index.html

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
nem mondtam hogy nincs hanem hogy nem lehet az összesrõl csúcsminõségût szerezni....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

siederhird
Nah javítottam a dolgot és felraktam az fmfansite.extra.hu-ra

9csöves9
khm.d

http://www.sg.hu/galeria/1110461692/11104616921162128749.jpg

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fyrex
kicsit bele kéne nyúlnom ebbe a lightning skinbe... unalmas ez a sárga 😊

Avanti Crociati!

Max08
Mégegy kérdés:angol mezeket honnan tudnék letölteni?Mert fmfansite-on nincs,fmhungary-n sincs!Elõre is köszi a linkeket 😄!!!

siederhird
Uhh a francba<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
A ZTE logója csúnya.

fsgh
😄D pontosan😛 meg nem ált jó anyag a rendelkezésemre...nyakamat rá hogy pl egy olasz seria-at jobbn meg tudnánk csinálni...

Fyrex
nem a minõséget bántom hanem a körbevágást sok helyen

pontatlan vágást sokszor el lehet kerülni ha nyomsz köré (fehér) árnyékot

nah kioktatósdinak vége, tényleg grat és még sok kiegészítõt hozzatok 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
jobb a semminél... nah ezaz amilyen alapon ehhez szm nem szabad hozzáállni

de én nem készítetettem még semmilyen packot nemis tudnék configot hozzá, csak mondom h a grafika része sokkal szebb is lehetne legközelebb, tehát elismerésem mindkettõtöknek<#worship><#worship>

Avanti Crociati!

siederhird
Neem fogunk teljesen igazad van, de azért elsõ próbálkozásnak nem rossz, szerintem fsgh jól kezeli a photoshopot, de azért nem egy grafikus😊

fsgh
amúgy meg az nb2-bõl lehetetlen súcsminõségû logókat összeszedni...

Max08
Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Miért van az hogy az edzõbá 20-as technikai tudásával csak 4 csillagos a rögzített helyzetek hatékonysága???

fsgh
srry de azt nem tudtam jobban kivágni....pn-s változata meg nincs így aztán jobb a semminél...

Fyrex
és most tudom h elküldtök a ***ba de akkoris... ha munka akkor már legyen igényes

Avanti Crociati!

Fyrex
legközelebb figyelj oda jobban<#ejnye1>

nem feltûnõ de annál csúnyább hibák vannak... pl csak a képen nézd meg a paks logójának tetejét

Avanti Crociati!

fsgh
Bizony emberek😄 én ináltam a logókat^^ míg Hird csinálta a Konfigot^^

szabocsaba1983
Ahhoz képest, hogy 4. lettem a csoportban, ez beszédes eredmény.
(utolsó meccs 54.percében még csoportelsõ voltam, lsd. 3-4 oldallal lejjebb)

Fyrex
ezt az fmfansitera kéne feltölteni nem rapidshare-ra könyörgöm!!!44 hisz ezért van!

egyébként nagyon köszi sokan tolják a magyar bajnokságot, de szerintem igénytelen lett cseppet... nézzétek csak meg némelyik logót alaposabban

Avanti Crociati!

siederhird
😊)

Ars3nal
szegeny tomato😄

siederhird
törölt hozzászólás

szabocsaba1983
Találós kérdés megoldása: Livorno

Fyrex
gratulálok!<#worship><#worship><#eljen><#eljen>

Avanti Crociati!

meg van a liga kupa az evertonnal!nem hittem volna hogy elsõ évebn nyerek valamit!a célom a nemzetközi kupa porond megvan!Dalt írtak rólam a szurkolók és mágusnak hívnal😊
Ars3nal
Fontana nagyon komoly 40 evesen, 7esnél alább nem adja soha, taktikaváltás óta gólt sem kapott addig meg 9 meccsen 13 kapott góllal is 7.4 volt az átlaga:o

Fyrex
és ugye a klub elsõ osztályú (hála istennek, legyen így még sokáig), tehát nincs az mint itt sok kiscsapatnál, h belerázódni a gyengébb ellenfelek ellen, egybõl az olasz elsõ osztály... és nem a milan vagy az inter a legnagyobb gondom, legnagyobb meglepetésemre az össze középcsapat sokkal erõsebb lett, csak mi gyengültünk... a Siena, Sampdoria, Torino hármastól lepetéztem hogy tolták, az valami hihetetlen volt... az Atalantáról és Udineserõl nem is beszélve

Avanti Crociati!

uristen😄 BL csoport: lyon , artmedia bratislava , wisla , frankfurt 😄 ebböl még én is továbbmennék😛

nem valoszinü h lenne ennyi zséd😄

Fyrex
igen.... de egy fecske ugye...

távozni viszont kellett sokaknak 😞 legfájóbb h Dessena-t el kellett adnom... aztán ugye Kutuzov, Dedic, többen visszamentek kölcsönbõl... áhh, nem egyszerû, itt már nem lehet 1 év alatt sok 10 millás profitokra szert tenni

Avanti Crociati!

szabocsaba1983
Benyomtam egy érdeklõdést a pléjára, rá egy hétre ez lett:

Szerintetek le fogom igazolni😊

fsgh
Kapo jó fogás volt!😉

Fyrex
hehe... átigazolások? örülök h bent maradtam a Serie Aban ilyen kerettel meg pénzüggyel, nem h említésre méltó játékosmozgás legyen 😊

de azért tess:

Avanti Crociati!

Detto... pontosan, ahogy leírtad... és a jó kapusok is ezt csinálják.
Nekem is ez a gondom.
Ars3nal
semelyik, gondolom Cottbus😄

szabocsaba1983
Találos kérdés: melyik az a csapat, ahol Szélesi és Verón együtt játszik ?

Ars3nal
lecserelt taktikaval ujra nyertunk a 9. forduloban, igy mar 15 pontos a csapat, vegre nem kaptunk golt, marad ez a taktik mostmar...

szabocsaba1983
A kapusproblémáról annyit, hogy a fontos meccseken (Inter, Milan, stb.) nálam Buffon(!!!) csinálja mindíg azt, hogy megelõzi a védõmet, felrúgja az égbe, a leesõ labdát meg bevágják az üres kapuba.
Az ellenfeleknél még nem láttam ilyet 3 szezon alatt, nálam már 10-15 x megtörtént.
Gáz, hogy jobban játszunk, vezetünk, mindenki 7-8-assal játszik, és egy ilyen miatt lesz X.
Eddig azt hittem, hogy szeszélyessége(15) miatt van, de a kifutása is (16) jó, és ahogy hallom másnál is csinálja ezt😞

Az edzésekhez adhatnátok valami tippet, mert egyszerûen nem tudom úgy eltalálni, hogy minden klappoljon.

Érdekes módon a Debrecennél nem voltak gondok, de most a West Brommal kezdtem egy új játékot és egyszerûen nagyon szar a csapat
Szevasztok!

El sem hisze, hogy ennyire szarul írták meg ezt a programot... nem hiszem, hogy nem direkt csinálják.
A sérülések: katasztrófa, játékvezetés: katasztrófa, ja és a kapusról ne is beszéljünk... hogy mi a szarnak jön föl szinte minden meccsen a félpályáig és veszti el a labdát, azt nem igazn értem...
Tele van hibával ez a game... a 2006 sokkal jobb volt, kiforrottabb.
Remélem, hogy nagyon gyorsan kiadnak valami javító patch-et, mert ez így siralmas és élvezhetetlen.
siederhird
Grat!

fsgh
Inter lesz a bajnk^^ megengedem hogy odaérj a 2. helyre😛

amúgy GRAT! szép eredmény (mutatnál 1 olyan képet ami muttja az átigazolásaidat?)