Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
http://kassiesa.com/uefaclubs/index.html
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
http://www.sg.hu/galeria/1110461692/11104616921162128749.jpg
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A ZTE logója csúnya.
pontatlan vágást sokszor el lehet kerülni ha nyomsz köré (fehér) árnyékot
nah kioktatósdinak vége, tényleg grat és még sok kiegészítõt hozzatok 😊
Avanti Crociati!
de én nem készítetettem még semmilyen packot nemis tudnék configot hozzá, csak mondom h a grafika része sokkal szebb is lehetne legközelebb, tehát elismerésem mindkettõtöknek<#worship>#worship><#worship>#worship>
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
nem feltûnõ de annál csúnyább hibák vannak... pl csak a képen nézd meg a paks logójának tetejét
Avanti Crociati!
(utolsó meccs 54.percében még csoportelsõ voltam, lsd. 3-4 oldallal lejjebb)
egyébként nagyon köszi sokan tolják a magyar bajnokságot, de szerintem igénytelen lett cseppet... nézzétek csak meg némelyik logót alaposabban
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
távozni viszont kellett sokaknak 😞 legfájóbb h Dessena-t el kellett adnom... aztán ugye Kutuzov, Dedic, többen visszamentek kölcsönbõl... áhh, nem egyszerû, itt már nem lehet 1 év alatt sok 10 millás profitokra szert tenni
Avanti Crociati!
Szerintetek le fogom igazolni😊
de azért tess:
Avanti Crociati!
Nekem is ez a gondom.
Az ellenfeleknél még nem láttam ilyet 3 szezon alatt, nálam már 10-15 x megtörtént.
Gáz, hogy jobban játszunk, vezetünk, mindenki 7-8-assal játszik, és egy ilyen miatt lesz X.
Eddig azt hittem, hogy szeszélyessége(15) miatt van, de a kifutása is (16) jó, és ahogy hallom másnál is csinálja ezt😞
Érdekes módon a Debrecennél nem voltak gondok, de most a West Brommal kezdtem egy új játékot és egyszerûen nagyon szar a csapat
El sem hisze, hogy ennyire szarul írták meg ezt a programot... nem hiszem, hogy nem direkt csinálják.
A sérülések: katasztrófa, játékvezetés: katasztrófa, ja és a kapusról ne is beszéljünk... hogy mi a szarnak jön föl szinte minden meccsen a félpályáig és veszti el a labdát, azt nem igazn értem...
Tele van hibával ez a game... a 2006 sokkal jobb volt, kiforrottabb.
Remélem, hogy nagyon gyorsan kiadnak valami javító patch-et, mert ez így siralmas és élvezhetetlen.