Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozzá szólnék én is a sérülések ügyében!az evertonnal tolom, és sajna engem is sújtanak a sérülések!szezon közepe körül elsõ voltam, de jöttek a sérülések!volt olyan meccsem hogy 2 ember ült a padon abból egyik 80%os volt!ennek köszönhetõen visszaestem a 4. helyre!kapusaimból már a 3.számú véd!pirosból érdekes módon eddig csak kettõ volt ami reális 28 meccsre levetítve!szélsõim van der meyde és arteta már nem is tudom mióta sérültek!mivel nem vettem senkit ezért egy 17 éves srác helyettesít a bal oldalon!átlag 7es oszttal!ennek tükrében nem is rossz a bl helyezés!ami érdekes hogy tottenham és charlton nagyon jó!arsenált kétszer vertem oda vissza mu 1gy 1v, cselszki 2d!tottenham nagyon kemény na meg a pool!poollal játszom a liga kupa dontõt nemsokára fabõl tottenham vert ki!cahillt mindenkinek ajánlom!kpként tkpra felfutva vezeti a góllistát és a legjobb a bajnokségban!
bocsi a hosszú dumáért!grat és hajrá mindenkinek!
nem kell felülirogatni semmit, ide berakod mappástul a kieget, játékban skin cache elõl kiveszed a pipát /itt csak ilyen opció van, cache mappa nincs külön, legalábbis nem találtuk/, és skin ujratöltés és mûködnie kell
Avanti Crociati!
végignéztem a fájlokat elvileg jónak kellee lennie
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
szerintem itt kiszállunk a BL-bõl..
másik meccsen MU-INTER
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Amúgy kössz.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Born to win
innnen töltsdd le,aztán az eng mappát töröldd ki,és,amit letöltöttél azt az eng mappát másold be a helyére(csak csin elõtte biztonságit másolatot). Amúgy a kits3 -ban van,az eng mappa.
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Huh de hulla fáradt vaok a tegnapi koncert után:S
Grat mindenkinek, bár sztem egy kicsit kevés HSZ jött😞
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

GRAT!😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
I’m Forever Blowing Bubbles...
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
ha unatkozol nézz meg pár focistát itt!!! lol 😄😄😄
eladtam Donovant meg pár csereembert összesen 16 millióért
hoztam pár fiatalt, megerõsítettem kicsit védelmet, bár páran onnan is elmentek/visszavonultak, vettem két fiatal tehetseget(Schwechlen,Pinau) hiányposzt lesz kicsit a szélsõvédõ bár vannak egesz jó ifijeim😊 Fontanat ingyen igazoltam mert leserult idenykezdet elott elso szamu kapusom, azota õ véd, nem is rosszul😊 eddig Schalket 5-1re, HSVt 2-1re vertük és egy iksz a Frankfurttal
én nagyon unom magam, ráadásul most fm-ben is unalmas idõ volt:S
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Rooney ugy nézem jo vétel lesz, eddig 2 meccs 5 gol.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Hálistennke legnehezebbet kaptma ki , Chievot
pozitívum ,h 4 poszton is jól játszik , és tavaly is jól teljesített. Csak aza baj , hogy nem EU-s ....