Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
ha valakinek lassú a gém akkor rámegy hogy játék státusz, ott a menüben hogy details és be tudja állítani hogy melyik bajnokságot milyen részletességgel szimulálja, nálam egy BL csoportkör egy space csak😊

Pisti1026
Grtat all!

I’m Forever Blowing Bubbles...

csõ ól!
Hozzá szólnék én is a sérülések ügyében!az evertonnal tolom, és sajna engem is sújtanak a sérülések!szezon közepe körül elsõ voltam, de jöttek a sérülések!volt olyan meccsem hogy 2 ember ült a padon abból egyik 80%os volt!ennek köszönhetõen visszaestem a 4. helyre!kapusaimból már a 3.számú véd!pirosból érdekes módon eddig csak kettõ volt ami reális 28 meccsre levetítve!szélsõim van der meyde és arteta már nem is tudom mióta sérültek!mivel nem vettem senkit ezért egy 17 éves srác helyettesít a bal oldalon!átlag 7es oszttal!ennek tükrében nem is rossz a bl helyezés!ami érdekes hogy tottenham és charlton nagyon jó!arsenált kétszer vertem oda vissza mu 1gy 1v, cselszki 2d!tottenham nagyon kemény na meg a pool!poollal játszom a liga kupa dontõt nemsokára fabõl tottenham vert ki!cahillt mindenkinek ajánlom!kpként tkpra felfutva vezeti a góllistát és a legjobb a bajnokségban!
bocsi a hosszú dumáért!grat és hajrá mindenkinek!
Ars3nal
krat

Fyrex
minden kieget Dokumentumok/SI/FM2007

nem kell felülirogatni semmit, ide berakod mappástul a kieget, játékban skin cache elõl kiveszed a pipát /itt csak ilyen opció van, cache mappa nincs külön, legalábbis nem találtuk/, és skin ujratöltés és mûködnie kell

Avanti Crociati!

Holdpro
beraktam scot ligát rendesen aberdeen és Dundee utd-nek mégsem jók a mezei..
végignéztem a fájlokat elvileg jónak kellee lennie

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Fyrex
grat Sir ez nem semmi

nem rég mondtam el h hova másoljátok a kiegészítõket

Avanti Crociati!

Holdpro
CHELSEA KÖVETKEZIK A NEGYEDDÖNTÕBEN
szerintem itt kiszállunk a BL-bõl..
másik meccsen MU-INTER

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

siederhird
Grat! Nyerd meg a BL-t

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Holdpro
MEGNYERTÜK A VISSZAVÁGÓT

siederhird
Fõként, de nagyobb részben a kapusom 11 meccsen 3 gólt kapott, naon jó😊
Amúgy kössz.

Ars3nal
mákz😄
gratz😊

siederhird
törölt hozzászólás

Holdpro
2007ben nincs cache mappa ?

Holdpro
köszi címerek is vannak ?

Darkon
Eltuloztak nagyon a 07-ben a piroslapokat meg a seruleseket😞 most kezdtem ujat lenyomtaam egy szezon Villareal-al eladtam forlant-t 13m-ert de a vezetoseg ido elott benyelte mindet mondvan nincs penz ) szoval 2meccsen 2piroslap 2serult ha ez igy folytatodik...Miert kellett ez igy jatszhatatlan szinte remelem valami patchet osszedobnak mihamarabb

Born to win

zizz21
http://fmfansite.extra.hu/index.php?dir=FM_2007

innnen töltsdd le,aztán az eng mappát töröldd ki,és,amit letöltöttél azt az eng mappát másold be a helyére(csak csin elõtte biztonságit másolatot). Amúgy a kits3 -ban van,az eng mappa.

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

és oda másold be a fájlokat
neked kell csinálni
Holdpro
összes többinek van könyvtára, premiernek nincs..

siederhird
Reggelt all!
Huh de hulla fáradt vaok a tegnapi koncert után:S
Grat mindenkinek, bár sztem egy kicsit kevés HSZ jött😞

zizz21
a többi premier ligás jó?

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Holdpro
beakartam rakni mezt Arsenalnak de istenért sem sikerül..

miki36
Grat, jól tolod

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Holdpro
Nos BL kiesési körben idegenben 10 emberrel is és ezernyi lappal is megvan a bravúr.. Otthon még bármi lehet

ugyanott járunk idöben😛

fsgh
de baba a háttered és a skined is klafa!!linkeld gyorsan az offba mind2-t plz😊

GRAT!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fyrex

Avanti Crociati!

Pisti1026
N levuttem megint egy félszezont a Nottinghammel és ugyan olyan szar vagyok mint az elõzõ 2 évben a másodosztályba, egszerûen kifogytam az öteletekbõl, senki se akar eljönni, ennyi nem folytatom tovább, holnap újat kezdek, csak még nemtom, hogy kivel!

I’m Forever Blowing Bubbles...

szabocsaba1983
NNNa, itt vok! Kifociztam magam.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Fyrex
zizz viselkedj légyszíves

Avanti Crociati!

zizz21
http://www.boreme.com/boreme/funny-2006/footy-lookalikes-p1.php

ha unatkozol nézz meg pár focistát itt!!! lol 😄😄😄

Ars3nal
aztirja hozzaerto😄 meg kepzem át😄DDDD

soma22
huszti VB???

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ars3nal
elsõ évben csak 11. lett a csapat, szoros mezõny volt:c

eladtam Donovant meg pár csereembert összesen 16 millióért
hoztam pár fiatalt, megerõsítettem kicsit védelmet, bár páran onnan is elmentek/visszavonultak, vettem két fiatal tehetseget(Schwechlen,Pinau) hiányposzt lesz kicsit a szélsõvédõ bár vannak egesz jó ifijeim😊 Fontanat ingyen igazoltam mert leserult idenykezdet elott elso szamu kapusom, azota õ véd, nem is rosszul😊 eddig Schalket 5-1re, HSVt 2-1re vertük és egy iksz a Frankfurttal

soma22
pontositok:
2 meccs 7 gol😊

zizz21
http://index.hu/gazdasag/magyar/coketes01016/ - na errõl van szó 😉

soma22
igyá kávét
én nagyon unom magam, ráadásul most fm-ben is unalmas idõ volt:S

zizz21
de hogy managerezzek éjszaka coca cola nélkül??? 😛😛😛😛 😄😄😄😄

soma22
na elkezdtem az uj idényt, igaz még csak az edzõmeccseket.
Rooney ugy nézem jo vétel lesz, eddig 2 meccs 5 gol.

soma22
igyál inkább egéssssséges gyümõcslevet

miki36
Azért nincs mert vettem múltkor 650 darabot magamnak😄DDDDDDDDDD

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

zizz21
tényleg nincs,vmitõl nem lehet most kapni a tescoban

soma22
rossz helyen nézted

zizz21
Nem tudjátok, hogy miért nincs a Tescoban Coca Cola??<#crazya>

3.na k is kell selejtezõt játszania ? 😮

Hálistennke legnehezebbet kaptma ki , Chievot

nyomtam egy stall offert egyelõre

pozitívum ,h 4 poszton is jól játszik , és tavaly is jól teljesített. Csak aza baj , hogy nem EU-s ....

Fyrex
addelgyorsan

Avanti Crociati!

emberek gyors kérdés. Suazot 18Mért vettem , 29 éves , most 30Mért vinnék. igen v nem ? 😄

soma22
hidd el nem vettem magamra, és láttam a kommentedet😄