Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saviola83
nem tudok visszalépni.Változó hogy mikor írja ki.Soha nem ugyanakkor.

utána,h kiirja,és ledob az asztalra,vissza tudsz e lépni a gaméba?v javithatatlan hiba történt és teljesen kidob?
hát sokminden lehet,valószinü h kiegek bemásolásakor,baki történt,v magyaritás probléma...mi után irja ezt pontosan,meccs,szerzödés...??
soma22
több hiba is van:
-2006os magyaritás nem teljesen jo
-fake.lnc file is okozhatja a hibát
-nem eredeti géjm.

fmfansiteon sok cikk van errõl lécci olvasd el.ha azok nem segitenek akkor nemtudjuk.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

saviola83
array acces out of bounds sokszor ezt írja ki és kilép ajáték miért van ez?

soma22
én az öregebbel.

Magic Boy
nm

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

köszi
Magic Boy
A fiókcsapatnak adhatsz tehetségeket, hogy fejõdjenek és ne csak a tartalékcsapatban várjanak a sorukra.
A fiókcsapatnak adott játékos bármikor visszahívható.
Biztos van más is, de én csak ennyirõl tudok.

köszi,és ha van1 fiokcsapatom,az mivel jár?lovét adsz vagy igazolásokkal van összefüggésbe?amugy jo h sok az ujdonság.
zizz21
nézdd meg sztem a tulajdonságait,meg a posztokat,egy hátvéded ne tanítson egy csatár(persze gondolom ilyen amúgy sincs 😛),meg a jobbikkal tanítasdd,ha a 25 éves jobb akkor azzal,mert a fiatalnak is jobb ha egy jobbtól tanul,mint egy rosszabbtól 😄😄
max ha összevesznek megpróbálod a másikat 😉

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Magic Boy
Attol függ:
A Parent Club az anyaegyesület, míg a Feeder Club a fiókcsapat.

Magic Boy
Bocsi rosszol fogalmaztam!
Egy 21 éves játékosomnál fölajánja, hogy tanulhat egy 25 vagy egy 34 évestõl.
Melyikkel taníttassam?

hi!parents csapatok mit jelentenek?én szponzorálom,v õ engem,v valami "szövetség"nem lenne rossz ha tudnám,help thx
soma22
a lényeg:nem kortol függ a tanitatás hanem tudástol baszki.
ha a 25 évesed jobb mint a 34 akkor term nem tudod tanittatni csak forditva...

zizz21
hát a nálam még nem ajánlotta fel 25 évesnél,h tanithatom csak 20-22 évesen.
azt most nem értem,h melyiket válasszd,de katt rá egy fiatalra aztán ha felajánlja,h tanuljon egy idõsebbtõl(mondd majd konkrét nevet is),akkor fogadd el!
emellet a player interactionban még az van,hogy:
- recomended staff addition - megkérdezhetd kit hozzunk a stábba
- recommenden singing - ua csak játékossal
- future staff role(idõseknél) mondd meg neki,h számitasz rá edzõként
- rest player - mondd neki,h pihenteted a következõ x idõre y okok miatt
- meg van még fiatalnál a tanulgatós,de egy antitalentumot hiába akarsz tanítattni,nem tanul majd 😉 😛
rem segítettem,ha van még vmi kérdezz csak! A helyesírásért nem vállalok felelõséget 😄

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Magic Boy
törölt hozzászólás

Magic Boy
Melyik választási lehetõség mit jelent?
Tanulhat egy 25 és egy 34 évestöl melyikte válasszam szerintetek?

zizz21
sry,nem direkt ment kétszer...

zizz21
player interaction-ben,vmelyik fiatalnál ott van egy idõsebb,h learn from "akárki",de nem mindenkinél. Ráányomszaztán már tanul is,de nem mindig jó,mert ha nincs meg köztük az összhang akkor összevesznek és nem tanítja tovább plussz lemegy a morálja mindegyiknek 😛

zizz21
Antonio Mirante - juventus
Sztem nagyon tehetséges,persze rutintalan,de szívbaj nélkül berakom akármikor,nagyon jó
Ha kiforrott kell akkor ott DeSanctis az Udinese-bõl,azt is csak ajánlani tom!!!

Magic Boy
Azt hol kell belállítani, hogy a fital játékosom kitöl tanuljon?
Hol lehet kikérni a játékosaim véleményét arról, hogy kit igazoljak legközelebb?

Ami nagyon nem változott a játékban a 2006hoz képst: ha van egy játékos, aki eddig még életében nem lõtt gólt, a Te csapatodnak tuti fog. Ellenem 2-2 nél két olyan ember lõtt gólt, akiket én akartam megvenni...
zorrobomber
nem csak kolcsonben vannak nalad?

tudnátok segiteni,h mik azok a parents csapatok?kéne 1 kis info!thx
Cselsibe elsõ meccsen cech helyett véletlen királyt tettem be és jól nyomta, hosszú távon mondjuk nem tudom milyen lehet.
RemX
Hello Srácok!!!!

Az Arsenallal nyomom.... elsõ szezonban megnyertük az FA kupát, a bajnokok ligáját de sajnos csak 3.-ak lettünk... a cselszki simán nyerte a bajnokságot vereség nélkül míg én az everton mögött lettem 3. 1-gyel rosszabb gólkülönbséggel... no comment! amúgy kétszer vertem õket a szezonban 😊
Most a másopdik szezon megy, elég jól nyomjuk viszont a Lehmannal tele a tököm!!! minden második meccsen elad egy labdát amit az üres kapuba küldenek! Mondjatok egy nagyon jó kapust... 15 milla eurót is áldoznék rá!!!

KÖSZI!!!

Miért van az, hogy chelsea-be igazolok embereket, (brazil, argentin), ott vannak nállam, de mégsincs munkavállalásiuk???
Elõre is kösz a választ!
Magic Boy
Jó reggelt és grat all!

zizz21
zalayeta gólt lõtt,felhúzta a mezét,és a pólójára írva volt,hogy:
- a feleségem is tudta ,hogy BETALÁLOK
😄😄😄😄😄

miki36
Mondom pihentesd a rosszul teljesítõ plejákat, nekem bejött

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Mor3llo
Egy Cris, Cacapa,Squillacci nehogy már ne tudjon ugrani 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Pisti1026
törölt hozzászólás

I’m Forever Blowing Bubbles...

zizz21
nem rossz,lassan elérem a 0 pontot már -5nél járok 😄😄😄😄

fsgh
a "csítelsz"-t viccbõl mondtam😄DD

amúgy továbbjussál nekem😛😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
külömben is mi értelme lenne?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
nem , szeret a gép

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
bazzeg Te iszonyat jó vagyol😄DDD csítelsz?😛PP múgy hogy nyomod ilyen jól?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

miki36
Frednek és Carewnak a player interactionban ajánlj pihenést és ne játszasd õket 2-3 meccsig

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Ars3nal
ugras meg magassag is sokat szamit, ezenkivul meg agresszio meg batorsag is talan kicsit bar nemtom

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

McFrost
[/url][/img]

zizz21
én is úgy tudtam,h a kapufa az kapuralövésnek számít.
De akkor is itt vannak még a kapus védései! 😛😛😛

miki36
majdnem😊
a kapufa az kapuralövésnek számít, a megpattanó lövés nem

Mor3llo
a kapufa nem számít kaput eltaláló lövésnek.És ha a labdamegpattan vkin, lehet az sem számít kapuralövésnek.Bár lehet rosszul tugyom 😛

zizz21
nem értem ezt a statisztikát... :S azt irja,h 15-öt lõttem és abból 3 ment kapura.
Ami nem lehet 😛 mert 2 gólt lõttem,emellet 2 kaufát is plussz még volt vagy 5 védése a kapusuknak. 😛😛

Fabio Capello
Üdv és grat mindenkinek!

Töltöm Tottenhamet

Fyrex
törölt hozzászólás

Avanti Crociati!

zizz21
gondoltam... 😄😄😄

soma22
onnan szép nyerni. szvsz egy uefára simán jóvagy, toljad csak!!
én és az erõ veled😊