Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-2006os magyaritás nem teljesen jo
-fake.lnc file is okozhatja a hibát
-nem eredeti géjm.
fmfansiteon sok cikk van errõl lécci olvasd el.ha azok nem segitenek akkor nemtudjuk.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A fiókcsapatnak adott játékos bármikor visszahívható.
Biztos van más is, de én csak ennyirõl tudok.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
max ha összevesznek megpróbálod a másikat 😉
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
A Parent Club az anyaegyesület, míg a Feeder Club a fiókcsapat.
Egy 21 éves játékosomnál fölajánja, hogy tanulhat egy 25 vagy egy 34 évestõl.
Melyikkel taníttassam?
ha a 25 évesed jobb mint a 34 akkor term nem tudod tanittatni csak forditva...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
azt most nem értem,h melyiket válasszd,de katt rá egy fiatalra aztán ha felajánlja,h tanuljon egy idõsebbtõl(mondd majd konkrét nevet is),akkor fogadd el!
emellet a player interactionban még az van,hogy:
- recomended staff addition - megkérdezhetd kit hozzunk a stábba
- recommenden singing - ua csak játékossal
- future staff role(idõseknél) mondd meg neki,h számitasz rá edzõként
- rest player - mondd neki,h pihenteted a következõ x idõre y okok miatt
- meg van még fiatalnál a tanulgatós,de egy antitalentumot hiába akarsz tanítattni,nem tanul majd 😉 😛
rem segítettem,ha van még vmi kérdezz csak! A helyesírásért nem vállalok felelõséget 😄
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Tanulhat egy 25 és egy 34 évestöl melyikte válasszam szerintetek?

Sztem nagyon tehetséges,persze rutintalan,de szívbaj nélkül berakom akármikor,nagyon jó
Ha kiforrott kell akkor ott DeSanctis az Udinese-bõl,azt is csak ajánlani tom!!!
Hol lehet kikérni a játékosaim véleményét arról, hogy kit igazoljak legközelebb?
Az Arsenallal nyomom.... elsõ szezonban megnyertük az FA kupát, a bajnokok ligáját de sajnos csak 3.-ak lettünk... a cselszki simán nyerte a bajnokságot vereség nélkül míg én az everton mögött lettem 3. 1-gyel rosszabb gólkülönbséggel... no comment! amúgy kétszer vertem õket a szezonban 😊
Most a másopdik szezon megy, elég jól nyomjuk viszont a Lehmannal tele a tököm!!! minden második meccsen elad egy labdát amit az üres kapuba küldenek! Mondjatok egy nagyon jó kapust... 15 milla eurót is áldoznék rá!!!
KÖSZI!!!
Elõre is kösz a választ!
- a feleségem is tudta ,hogy BETALÁLOK
😄😄😄😄😄
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

amúgy továbbjussál nekem😛😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
De akkor is itt vannak még a kapus védései! 😛😛😛
a kapufa az kapuralövésnek számít, a megpattanó lövés nem
Ami nem lehet 😛 mert 2 gólt lõttem,emellet 2 kaufát is plussz még volt vagy 5 védése a kapusuknak. 😛😛