Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zizz21
de nem és kész! 😛 printsreen gomb - képszerkben lekicsinyít 800x600ra - feltölt egy oldalra - link bemásol és tádámm kész is van. Én soha nem néztem még a file méretét.

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zizz21
ez qrva jóó!!! 😄😄😄

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

törölt hozzászólás

Nightwish006
Srácok lehet benne akármilyen módon új csapatot csinálni?

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

törölt hozzászólás

bazdmeg. elegem van . kb 5454545454x elhangozz mát hogy kell képet feltölteni

van 10000 oldal ahová fel lehet tölteni. nem mondok példát mr azért sem

onnan kimásolod az imsg scriptet és kész

huuu!mi nem számit?a fájl méret?viccelsz
zizz21
de sztem az nem számít... 😛

na az a lényeg,hogy Henry dupla mesterhármast hozott össze!
160kb lett!
de ha 8szor6 akkor nagyobb lesz mint20kb!?
zizz21
hagydd a kb-kat,csak kicsinyítsdd le 800x600 ra,aztán hadd jöjjön! 😉

küldenék a bomba keretemrõl,ha megsugná vk a dpi t!kezdöbe 3 magyar,tartalékba 6,u20 ban 5--segitek kicsit a magyarfocin,és ha kifejlõdnek elkezdem a magyar vál.is.mindig ez a taktikám,1nagycsapat/milan/és még magyaro.
sajna csak a nagy feliratok olvashatók
tul régota szivok ezzel a képberakosdival!most má én is akarok képet küldeni normálisan,dpi t mennyire toljam fel?
sorry!valaki help!ahoz h 20kb ba beleférjen,ennyire le kellett butitanom!mi a titok h jo min legyen és beleférjen abba a sza. 20kb ba?
dzsudzsákot nagyon ajánlom mindenki figyelmébe,bal oldalra.elsõ évbe nem fejlõdött semmit,aztán....
zorrobomber
nekem 1440*900-ban semmi baja nincs

Ars3nal
de csak nemfizetik ha Bikapöcseröcsögére kell menni scoutnak:c

soma22
😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Magic Boy
törölt hozzászólás

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Fyrex
nah akkor jelentkezzen aki szeretne egy hét pihenõre menni és elintézem

Avanti Crociati!

Matthew Prosac
ja csak tudod hozzászoktam hogy 2006-ban nem voltak ilyen gondok 😊
köszi a segítséget srácok, végülis úgytûnik hogy nem tûnt el a "játékos-scoutolás" csak az Oviedóval vannak problémák. maradok az MTK-nál 😊
üdv

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Magic Boy
Lehet, hogy nincs nézd meg legközelebb az alakalmazottak listályát.<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Matthew Prosac
hát ez rohadt érdekes. elõbb Real Oviedo-val kezdtem, és nem volt ott a "get scout report", most MTK-val kezdtem (próbálgatok) és most ottvan...
igen ez volt a problémám, csak nemegészen értem ezt. Oviedóban nincs scout? 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

krat all. nem voltam jó ideig , aki csinált vmi érdemlegeset írja meg nyugodtan 😊

egy kérdés: ha kitörlöm a logókat , akkor vlaszeg ezeka shieldek maradnak meg csak ?😊

Hegeace
javaslom a get scout report-ot elvileg az az amit keresel...

Heló szia remélem hogy vagy

Matthew Prosac
van itt normális ember is aki képes válaszolni lámázás és faszozás nélkül?

soma22
szevasz, egy élmény voltál.

Matthew Prosac
egyelek már meg téged is pocalegény!
baloldali menüben lehet ajánlatot tenni, összehasonlítani, shortlist-ba tenni stb, de a scout nincs ott mint a 2006-os szériába. ennyi volt a problémám.
normálisan megkérdeztem. egyik elkezd lámázni, te meg faszozni. hát tudod kinek meséld h ki a fasz. egyértelmûen magadra mutogass.
éljen a segítõkészség idegbeteg egoista hippi banda! gratulálok!
üdv

soma22
pazdmeg!nem elég hogy sügér vagy egyik gamerõl átálni egy szinte ugyanolyanra, még a másikat oltod le. ilyen egy igaz fasz!

Matthew Prosac
egyem azt az érzékeny lelked <#rinya>
1) tudok angolul
2) a másik topikba hullaszag van.

soma22
de a profik nem árulják el az összes titkukat, és nem szeretnek másnak csapatot épiteni.minden másban segitünk.játszani neked kell

gilgames00
igen tudom,hogy van olyan,de ez egy segítõkész fórum,gondoltam a profik simán ide irnak vagy 100 nevet.

Fyrex
FM Genie Scout nevû programot töltsd le, szeresd meg, és az ajánl neked játékost

Avanti Crociati!

gilgames00
kösz,de ennél azért jobbak kellenének...panaval vagyok

Fyrex
nah jó mostmár tényleg elég

egy bizonyos határig bírtam, de mostmár elég legyen ezekbõl a láma kérdésekbõl

1; magyarítás van aki nem ért angolul 2; ilyen alap kérdésekre van a másik topik

Avanti Crociati!

Matthew Prosac
gyerekek én most raktam fel a 2007-et. hol tudok scoutolni egy spílert? nemtalálom

Matthew Prosac
vagy afanasiev., vagy sergey kislyak

Matthew Prosac
scara ngobese? olcsó, jó

gilgames00
vki ajáljon már plz egy bal odali középpályást ,olcsón!!!!5 millio euroig!

szabocsaba1983
Sziasztok!

Juventusos gémemet rosszul mentette el a játék, úgyhogy elszállt 1 teljes szezonom <#rinya><#rinya><#rinya>
Szerintem most nincs kedvem újra végigcsinálni azt a szezont....
Fõleg, hogy 4. lettem...
Kezdek újjat valakivel!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

RemX
Köszi!

Akinfeev jött... remélem beválik... ellenem mindig jól véd...

gilgames00
üdv!

hi!
valaki tudna tippet adni arra hogy tudnám ablakban futtatni a játékot, ugyanis ha a teljes képernyõ mellõl kiveszem a pipát a settingsben, akkor hibaüzenettel visszalép. valószínû azért lehet mert a laptopom más felbontással mûködik (wxga), magyarul 1280*1024 helyett a fölbontásom 1280*800. és így az 1024*768-ban megjelenített teljes képernyõs játék eléggé csúnya, el van nyújtva az egész kép. mit tudnék tenni?köszi

Hegeace
Üdv mindenkinek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát sajnos a lámafarm szedi áldozatait... ^^

Heló szia remélem hogy vagy

siederhird
Hy és grat all!
Sajna hétvégéig nem tok gépközelbe lenni:'(
Addig is sok sikert mindenkinek. (meglepett, hogy kevés HSZ jött)

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Fyrex
szevasztok & grat

megkérek mindenkit h a kéréseket és kérdéseket ne nyomassátok nekem privátban, mert minden hozzászólást olvasok, és ha vmire nem válaszolok az nem véletlen és privátban sem fogok reagálni... itt van 2 topik rengeteg emberrel, ugyanúgy tudnak segíteni

Avanti Crociati!