Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
van 10000 oldal ahová fel lehet tölteni. nem mondok példát mr azért sem
onnan kimásolod az imsg scriptet és kész
köszi a segítséget srácok, végülis úgytûnik hogy nem tûnt el a "játékos-scoutolás" csak az Oviedóval vannak problémák. maradok az MTK-nál 😊
üdv
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
igen ez volt a problémám, csak nemegészen értem ezt. Oviedóban nincs scout? 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
egy kérdés: ha kitörlöm a logókat , akkor vlaszeg ezeka shieldek maradnak meg csak ?😊
baloldali menüben lehet ajánlatot tenni, összehasonlítani, shortlist-ba tenni stb, de a scout nincs ott mint a 2006-os szériába. ennyi volt a problémám.
normálisan megkérdeztem. egyik elkezd lámázni, te meg faszozni. hát tudod kinek meséld h ki a fasz. egyértelmûen magadra mutogass.
éljen a segítõkészség idegbeteg egoista hippi banda! gratulálok!
üdv
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
1) tudok angolul
2) a másik topikba hullaszag van.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Avanti Crociati!
egy bizonyos határig bírtam, de mostmár elég legyen ezekbõl a láma kérdésekbõl
1; magyarítás van aki nem ért angolul 2; ilyen alap kérdésekre van a másik topik
Avanti Crociati!
Juventusos gémemet rosszul mentette el a játék, úgyhogy elszállt 1 teljes szezonom <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Szerintem most nincs kedvem újra végigcsinálni azt a szezont....
Fõleg, hogy 4. lettem...
Kezdek újjat valakivel!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
valaki tudna tippet adni arra hogy tudnám ablakban futtatni a játékot, ugyanis ha a teljes képernyõ mellõl kiveszem a pipát a settingsben, akkor hibaüzenettel visszalép. valószínû azért lehet mert a laptopom más felbontással mûködik (wxga), magyarul 1280*1024 helyett a fölbontásom 1280*800. és így az 1024*768-ban megjelenített teljes képernyõs játék eléggé csúnya, el van nyújtva az egész kép. mit tudnék tenni?köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heló szia remélem hogy vagy
Sajna hétvégéig nem tok gépközelbe lenni:'(
Addig is sok sikert mindenkinek. (meglepett, hogy kevés HSZ jött)
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!