Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
bajnoki cím? :S

10. vagyok a bajnokságba nemértem hogy jön ide a bajnoki cím?!

Avanti Crociati!

soma22
Fyrex:
nagynagy grat, mondtam hogy nem lehetetlen az a bajnoki cim😊
ramokat sajna nem tudtam feladni, elment a pk másra.😞

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fyrex
szerinted? 😊

Avanti Crociati!

zizz21
a Te skineden alul meg felül a csík hogy-hogy fekete?(mer,h Nekem arany színü:p) 😛 Az is a Te mûved? 😉 😄

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Fyrex
idõnként lehet kérni a vezetõktõl h keressenek neked, v jön magától

szm biztos lehet több

Avanti Crociati!

Max08
Sziasztok!Fradival nyomom,és az a kérdésem,hogy lehet több parents csapatom?Mert már van a Werder,de lehet több is??

zizz21
mert a juve helyzete a játékban tetszett. seria b meg -17 pont...

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Milan logóval érdekes, hogy a Juventus-t menedzseled?! 😊

zizz21
elsõ fordulóban nehéz gyõzelem :S

helyzetek megvoltak de nem rúgtuk be,del piero meg kidõlt 1 hónapra 😞

zizz21
igen nagyjából erre! köszi szépen!

Max08
Nah feljutottam a fradikával!Igazolásaim:

Pisti1026
majd este hátha!!!!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Mor3llo
Én mingyá töltöm sztem Lyont, csak még netezek 1 pöppet.Egyébként sztem most sok mindenki dolgozik, suliban van, estébé 😊 hna de elég az offból :AS😄AS😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Remélem érhetõ volt, és tudtam segíteni, ha erre gondoltál.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Pisti1026
Hol vagytok emberek??? Nagyon be van halva a fórum!!! Gyerünk nyomassuk a pikcsöröket!!!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Mor3llo
Nem naon értem a kérdést, de azért megpróbálok segíteni.Minden csapathoz tartozik egy azonosító. Pl. mittuggyam, mondjuk a Sevilláé 3114(de ez csak 1 példa!!!).Ezenek belül, a 3114-es csapathoz tartozik mondjuk 3 mez.2 mez ami biztos, hiszen ez egy otthoni ( 'home' ) , egy idegenbeli ( 'away') , és egyes esetekben van egy harmadik, egy alternatív mez ( 'third' ) . Ezek a mezek az xml cfg fájlban az adott mappában levõ fájlok vannak hozzárendelve az adott sorszámú csapathoz.Tehát ha a Sevilla a 3114-es, és te mondjuk be akarsz otthoni mezképnek rakni egy labdát, és a labda képének fájlneve mondjuk 'adidaslabda', akkor a Sevilla otthoni mezének hozzárendelese így fog kinézni az xml cfg fájban :
<record from="adidaslabda" to="graphics/pictures/team/3114/kits/home"/>

zizz21
Az is segíthet,aki már rakott be mezeket de tudja a kérdésemre a választ! 😛😛😛 😄😄

zizz21
Hi! Vki ,aki még nem rakott be mezeket a játékba,megmondhatná,h alapban hány meze van a juventusnak!? Meg azt is,h a kits mappában ezeket,h hívják(pl.: juve 1 vagy juve home)?? Köszönöm!!!

Fyrex
Ennek a skinnek a saját verziója

Avanti Crociati!

Max08
Fyrex!Mi ennek a skinnek a neve???Iszonyatosan ól néz ki!Felteszed valahova???

Fyrex

Avanti Crociati!

Fyrex
a meccs elõtt lesérült az elsõszámú kapus De Lucia és a legelsõ csatár Boriello is, így a kapuba a csere, a 19 éves Brunoni került, míg csatár hiányában Mokoena mellé felhoztam az ifibõl a 17 éves argentín/olasz Forestierit

cserepadra nem ültettem kapust, mondván ilyen pechem nem lehet, hogy lerúgják... szinte egyõl lerúgták 😄DD Contini a baloldali védõ állt a kapuba, íme a meccs:

Avanti Crociati!

Fyrex
1; nincs patch
2; http://www.uploadyourimages.com/ -ra feltöltöd a képet, ide mehet nagyobb is

Avanti Crociati!

sziasztok!olvasom h patch...van már?honnan?és megbizható?amugy nemtom mik ezek a kidobások ésm nem betöltések.nálam minden ok!pedig vagy 50 kieg csomag van fenn,labdát is én készitettem magamnak,ami jol látható.milannal tolom,mindend hozok,de elsõ évebe csak bl,a minusz pontok miatt 3.hely.küldenék képeket,csak van1kis gond,már sokat privitem emmiatt,de paint 8szor6száz...jpg...de még igy is 60kb egy kép,és hát ugytom h 20at lehet berakni.dehát ha nagyon"butitom a képet,akkor rossz minõség lesz,olvashatatlan!help ötleteket kérnék,lehet privibe is,h ne gázosodjon el a forum.KÖSZÖNÖM!
wow! ilyet még én se csináltam 😄
sztem Fyrex teszi mad a dolgát 😄 😉
DONGUBA
Na de kerem mi ez a stilus he?az ember neh felnez es ez van... nananana

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

franc0
😄DDDDDD

de kár hogy ez a szegénységi bizonyítványod is ki lesz törölve

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Fyrex
akinek esetleg nem világos, törölt üzenet újraírásáért büntit lehet adni, ugyanis nem véletlenül vannak törölve

úgyhogy mindenki játssza a maga játékát és viselkedjetek

Avanti Crociati!

miki36
akkor kezdek egy új gémet
Bundesligába megyek asszem...
Mondjuk Hertha v Stuttgart vmelyik nemtudom
Jo8 és nnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaggggggggy grat mindenkinek

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
erre én sem számítottam...
elõször fordult elõ:c

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
mijafasz???remélem nem jutok erre a sorsa, bár eredeti a game

miki36
Nem mondhatnám hogy jobb, de nem is rosszabb...

miki36
:cccccccccccccccc
Walsallos mentésem😞((
nem tölt be a qrva annyát😞

HUNLonsdale
Üdvözlet mindenkinek.
Egy kérdés: Kisliy milyen az idei játékban? Van olyan jó mint tavaly?

Magic Boy
Hali és grat all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mor3llo
nekem most az efem2007 alapskinje teccik ... olyan átlátszó, mint 2006-ban volt talán az ultimate skin.De lehet rosszul emléxem 😊

soma22
olyan link nincs.

fsgh:
ez a scin szvsz egy fos😄
igazábol egyik sem tetszik a 2006os soca ota.

fsgh
köszi megnyugtttál^^
ez a skin szebb😛 (majd lehet belevarázsolom a kör alakú logókat amit az erdményjelzõhöz használtam😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

soma22
olyan kis szemét tudsz lenni...ez tetszik😄

soma22
swansea-mansfield
0-1
😄

Fyrex
te nemis kapod ne parázz emiatt 😊)

Avanti Crociati!

fsgh
ha tudod ki vagyok ha nem nekem nem kell^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

asfa
kezdetem egyet honvéddal mer sportingot ujra nem nyomom le :|

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

soma22
az utolso részét szerettem volna hallani😄
mindjárt töltöm gamet és nem lesz itt pangás😄

Fyrex
kérjél nekemis 😊)

természetesen a "tudodkik" megkapják 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
fostam tõlük rendesen

Avanti Crociati!

soma22
majd ha készen van én kérem azért😄privben megbeszéljük😊

asfa
hali all!
ezt nem hiszem el!
elcseszõdött a sportingos mentésem :|
kajak..nem tölt be

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Max08
Huha nem olyan egyszerû ezzel a fradikával :S!4-4-2-õt játszom,jobboldali középpályása nincs is,Szalait tettem be(mert õ ugye igazából azon a poszton játszik)!Jó lenne feljutni az nb1-be!

Fyrex
te egyszerû kérdésre sem voltál képes válaszolni, pedig privátot is írtam, de a skinem egybõl kéne, mi?

sajnálom...

Avanti Crociati!