Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10. vagyok a bajnokságba nemértem hogy jön ide a bajnoki cím?!
Avanti Crociati!
nagynagy grat, mondtam hogy nem lehetetlen az a bajnoki cim😊
ramokat sajna nem tudtam feladni, elment a pk másra.😞
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
szm biztos lehet több
Avanti Crociati!
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
helyzetek megvoltak de nem rúgtuk be,del piero meg kidõlt 1 hónapra 😞
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
I’m Forever Blowing Bubbles...
<record from="adidaslabda" to="graphics/pictures/team/3114/kits/home"/>
Avanti Crociati!
cserepadra nem ültettem kapust, mondván ilyen pechem nem lehet, hogy lerúgják... szinte egyõl lerúgták 😄DD Contini a baloldali védõ állt a kapuba, íme a meccs:
Avanti Crociati!
2; http://www.uploadyourimages.com/ -ra feltöltöd a képet, ide mehet nagyobb is
Avanti Crociati!
sztem Fyrex teszi mad a dolgát 😄 😉
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
de kár hogy ez a szegénységi bizonyítványod is ki lesz törölve
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
úgyhogy mindenki játssza a maga játékát és viselkedjetek
Avanti Crociati!
Bundesligába megyek asszem...
Mondjuk Hertha v Stuttgart vmelyik nemtudom
Jo8 és nnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaggggggggy grat mindenkinek
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
elõször fordult elõ:c
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Walsallos mentésem😞((
nem tölt be a qrva annyát😞
fsgh:
ez a scin szvsz egy fos😄
igazábol egyik sem tetszik a 2006os soca ota.
ez a skin szebb😛 (majd lehet belevarázsolom a kör alakú logókat amit az erdményjelzõhöz használtam😛)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
mindjárt töltöm gamet és nem lesz itt pangás😄
ezt nem hiszem el!
elcseszõdött a sportingos mentésem :|
kajak..nem tölt be
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress