Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun><#ejnye1>#ejnye1><#levele>#levele><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Majd rászánom magam 😊
Na, megyek 'dógozni, mindenkinek jó managerezést!
Üdv All!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
tehát teltház van gyúrókból 😊
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
azthiszem, ezt gyorsan "elintéztük".....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
kösz h megértõ vagy, jó játékot
Avanti Crociati!
fent a bannerben van egy ilyen felirat: Ha kérdésed van, itt kérdezz!
nah arra kattints rá, bejön egy topik, ahol válaszolnak az ilyen kérdésekre
de ezt nem itt szokás
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
ÉÉÉÉÉSS!!! Van már 1 pontom!!! 😄😄😄😄

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Én az FMHumgaryról szedtem le,és azt tettem be ,amelyiken amaygar város nevek vannak és jó,ilyen gondom nincs.
Szedd le ezt és tedd fel helyette,amelyiket mondtam: fmhungary/footbalmanger 2007/egyéb/FM2007 Magyarítás v0.7000
ennek jónak kell lennie
de az offtopicban kérdezz
de melyiket tetted fel?? 😛
különben is lehet hamarabb megtalálod minthogy válaszol rá valaki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heló szia remélem hogy vagy
még lejátszok ma két meccset aztán lépek tanulni :S