Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
msn:[email protected] bárki felvehet
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
az lenne a kérdésem, hogy mitõl lehet, mikor kommentálni szeretném, hogy a következõ meccsrõl mit gondolok beállítom a mondókámat és mikor megnyomom az elfogad gombot akkor átugrik egy másik mondatra és azt jeleníti meg.
köszi a segytséget
msn:[email protected] bárki felvehet
mai utolsó meccsem Siena-Torino 0-1:s elso felidobe kaptam a gólt elso lovesukbol, masodik felido Chiesa szétrugasan kivul teljesen esemenytelenul telt, egy pillanatra sem kapcsolt a meccsre:c
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
(ugylatom Cesar Delgado nemcsak nalam favorit)
Born to win

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
aztán csak vártam,eltelt 1év,sehol ne mtudtam játszatni...õ meg ugye elégedetlen el akart menni stb...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
de azt irja h nem nevezhetem meccsre mert nincs munkavállalási engedélye :|
leigazoltam argentínábol egy csávót,de azt irja a gém h "munkavállalási engedély kell" ezért nem tudom nevezni a meccsekre
most iylenkor mivan??
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
Nemtudja valaki hogy honnan lehet a premier league-hez leszedni olyan kicsi címert, ami a tabellán a csapat mellett van? vagy hogy kell csinálni?
köszi
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!