Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
csúcs magyar a fradi latom 😄

GanXstaZolee#2709

DONGUBA
thx

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Max08
Sziasztok!Feljutás után sajna csak a 2.helyet tudtam megszerezni,de az UEFA kupa csoportkörbe jutásra megvan az esélyem:

McFrost
sortitoutsi.net

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

srácok mi a sorti pontos címe?
webibebi
nekem még nem jött azért kérdezem!csak mindig kiírja hogy board will takeover

msn:[email protected] bárki felvehet

Mor3llo
pikcsört !

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy mitõl lehet, mikor kommentálni szeretném, hogy a következõ meccsrõl mit gondolok beállítom a mondókámat és mikor megnyomom az elfogad gombot akkor átugrik egy másik mondatra és azt jeleníti meg.
köszi a segytséget

webibebi
nálatok jött már új elnök??

msn:[email protected] bárki felvehet

És miért nem a 2007-es magyarítást használod???

Ars3nal
köfi

mai utolsó meccsem Siena-Torino 0-1:s elso felidobe kaptam a gólt elso lovesukbol, masodik felido Chiesa szétrugasan kivul teljesen esemenytelenul telt, egy pillanatra sem kapcsolt a meccsre:c

siederhird
Az faxa további sikereket.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Ars3nal
nagyon jól megy a csapatnak😊 Brevi a 36 évével remekül szûr a vkp poszton, Locatelli 10 meccsen 5 gól, õ az irányítóm, Dabizas és Legrotagglie eddig a legjobb védõkettõs Seria Aba, Bogdani inkább gólpasszokat ad, Chiesa pedig 10 meccsen 9 gól😊 Manninger a kapusom pedig 8as átlaggal van eddig😛

siederhird
😊 mázli, nah jó nem😛

Ars3nal
😛

TÉK

Ars3nal
mer az van fenn?:c amig nekem azvolt addig fos volt game

saviola83
srácok aki feltette a 2006 magyarosítást annak mûködik rendesen a játék?Mert akkor nekem nem amiatt lép ki.

Hali nem tom mi van mert letöltöttem egy skint de az istenért se akarja felismerni a játék,pedig a skins mappába töltöttem...mi lhet?
Sysfox
Az utóbbi pár meccsen pedig kicsit megtorpantunk, most is kikaptam 3:0-ra, de nem adom fel. Lesz ez még jobb is.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

siederhird
Grat! Elsõ szezonban jó eredmény.

Sysfox
Grat mindenkinek, én jelenleg így állok:

Sysfox
Szevasztok, én is benéztem... <#wave>

siederhird
😊))))

gabber_saviola
amúgy csak benéztem megmutatni, gratula mindenkinek és szevasztok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

már csak feszíteni jár ide 😛

siederhird
Grat naon jó skin, látom még a játékot is nyomod attól még, hogy itt nem gyakorta jelentkezel.

Ars3nal
zsír

gabber_saviola
gabber skin

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

siederhird
Hy és grat all!

Ars3nal
nemsoka dobok tabellarol kepet, most kaptunk ki 1-0ra Roma ellen és 2-1re Inter otthonaban egy 94. percben kapott góllal:c

Darkon
Udv van olyan kiegeszito mar mint a 06-hoz hogy atirja a kupak, ligak neveit pl. european champions cup->champions league-ra stb.?

(ugylatom Cesar Delgado nemcsak nalam favorit)

Born to win

zizz21
asszem jövõre majd megkapja 😛 :S

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

báttyó02
nemhiszem hogy megkapja mert elõpzõ csapatomnál is volt iylen
aztán csak vártam,eltelt 1év,sehol ne mtudtam játszatni...õ meg ugye elégedetlen el akart menni stb...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jbal
majd megkapja(vagy nem😄)
nézd meg a profiljában van-e vmi lehetõség

báttyó02
de hozzám már átigazolt szal itt van a csapatomban
de azt irja h nem nevezhetem meccsre mert nincs munkavállalási engedélye :|

jbal
nekem ilyenkor azt írja h késleltetve a munkavállalási miatt.egy idõ múlva megkapja

báttyó02
hella

leigazoltam argentínábol egy csávót,de azt irja a gém h "munkavállalási engedély kell" ezért nem tudom nevezni a meccsekre
most iylenkor mivan??

jbal
hogty ne lenne.itt van

arrol azér szurhatnál képet h h ér 11milajt...

zizz21
juventushoz

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zizz21
Juventus is csinálhatnál piros mezt! 😉

kösz!

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

fmhungaryról!v még 3 helyrõl!
hali!

Nemtudja valaki hogy honnan lehet a premier league-hez leszedni olyan kicsi címert, ami a tabellán a csapat mellett van? vagy hogy kell csinálni?
köszi

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

na és ahhoz mit szolsz h Német krisztián a milán kezdöbe van 20 évesen,8meccs 6 gól,bomba forma,de a buzi bozsik nem hivná be a válogatottba!ááááááá!minek?igaz h 20évesen 11m euro,nemszámit,várom h én vezessem válogatottunkat is!
GanXstaZoleeWrk
Hello

Ilyet se látam még SerieBböl hivnak be csatárt válogatotthoz tõlem 😊

bucchi
gilardino
behivas

GanXstaZolee#2709

nem pártoltam el,csak más modon segitem a magyarfocit,milant viszem,kb 20 magyar fiatalt edzek,kezdöbe 3van.késöbb leülok a magyar válogatott kispadjára,elõszedem a szarrá tuningolt,milánba edzõdött sztárjaimat és irány a vb.na meg utalgatok összegeket a fradinak,nehogy megszoruljon!ez a modja,h felvirágozzék a magyarfoci.vittem a fradit is,de ez igy sajan zsákucca,bl lehetetlen stb...amugy super a mez csomag,csak ajánlani tudom,nálam csucson a kiegek!még a kis logok,kiskéoek is!jo játékot everybody!
Iceman79
[/img]

Remélem vannak még olyanok, akik nem pártoltak el a magyar bajnokságtól!
Saját gyártmány a Fradi 3dgt mezek...
A többi magyar 3d-s mez már letölthetõ a http://forum.cmportugal.com/viewtopic.php?t=31448&sid=438a6b2bfa98681301b76201783b2393 címrõl