Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12. forduló
Livorno-Siena 0-1
elsõ félidõben a Locatelli sérülése miatt bekerült Cozza 25 méterrõl hatalmas gólt rúgott, Lucarellinek lövése sem volt egész meccsen mivel szoros emberfogást,kemény szerelést és letámadást beállítottam rá😊
eddig 3. helyen vagyunk 6 kapott góllal és 19 rúgottal
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
amúgy hello & grat all
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Sok szerencsét!
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
mellesleg tavaly a pool nyerte meg a BLt 😄
sztem ha lekezdted diósgyõrrel , akkor folytasd is. Radásul azt a 925e font fizetést levinni :S
de viszont inne lehet építkezni. Feljutsz felsõbb osztályokba , mehetnek olyan pleják , akik magyarországra nem
1-1 lett zaragoza ellen. zaragoza 1x lõtt kapura abból lett gól én 18x , abból 12 el is találta a kaput , kapusuk 10es osztályzatot kapott , és a barca 11 meccsen nem hibázott , én vertem el õket egyszer
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
I’m Forever Blowing Bubbles...
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Onna mondjuk behívtak 15öt , másik fele tarcsiból van 😄
jtáékosok nagyon hozzák magukat ,pl. vicente 9-8-9-8-9es átlagai vannak utolsó 5 meccsén , Tevez meg szitne minden meccsen betalál 😊
Falcaot meg Guardadot várom ,hogy végre spamnyolok legyenek
pár napja kértelek meg titeket hogy ne bombázzatok a privátokkal, hogy osszam meg a skinem, segítsek ebben abban satöbbi, a skinem ha publikus lesz úgyis kikerül az fmfansite-ra, nem fogom senkinek külön feltöltögetni
természetesen akinek ez nem inge ne vegye magára
Avanti Crociati!
köfi h leszûröd
más: grat jól toljátok, fõleg siederhird
Avanti Crociati!
zsilike te pedig ha jó lenne ha megtanulnál kúltúráltan viselkedni
Avanti Crociati!